Hodnocení SHERLOCK HOLMES: Hra stínů (Blu-ray)

Celkem hodnocení: 36 Průměrné hod.:  Poslední příspěvek:17.3.2020
ryan32 | 17.3.2020 16:35 | hodnotil v magazínu Film-Arena.cz

Balení  
Plastový amaray bez vnitřního obrázku. Přední obal nijak neurazí, ale ani nijak nezaujme. Disk potištěn stejně jako přebal.

Video  
Obrazová kvalita filmu je super a bez zjevných vad a ruchů, takže spokojenost a není zde co vytknout.

Audio  
Zvukově taky nemám co vytknout, originální zvuková stopa je výborná, český dabing jsem zatím neviděla. Na domácím kinu super zábava.

Bonusy  
Co se týče bonusů, mohlo by jich tu být více, ale buďme rádi, že tu vůbec něco je, pořád by to mohlo být horší.

Verdikt
Tento film mám moc ráda, škoda, že u nás vyšel jen obyčejný amaray. Oba díly jsou totiž moc povedené a Robert i Jude jsou bezva dvojka.

   
PajaCz | 26.12.2019 19:33 | hodnotil v magazínu Film-Arena.cz

Balení  
Zase jedna perfektní krabička s pěkným potiskem.

Video  
Video za mě je prostě perfektní ... co si více přát ... než takto ostrý obraz ..

Audio  
Audio je za mě úplně úchvatné ... co může zákazník od filmu vůbec očekávat ... prostě nádhera.

Bonusy  
Bonusy .. jsou určitě pěkně zpracované, ale já jsem je ještě neviděl …

Verdikt
Okouzlující film v té nejlepší audio i video kvalitě, a v dokonale zpracovaném steelbooku. Za mě naprostá spokojenost.

   
Uživatel z e-shopu Peter E. | 25.10.2019 20:33

Balení  
.....................................................................................................

Video  
.....................................................................................................

Audio  
.....................................................................................................

Bonusy  
.....................................................................................................

Verdikt
.....................................................................................................

   
Tommy070707 | 31.8.2019 10:14 | hodnotil v magazínu Film-Arena.cz

Balení  
Velmi pěkná film,obraz je krásný a ostrý ,zvuk taky na výbornou , na bonusy nekoukám takže nevím a celkově je to pěkný filmový kousek do sbírky.

Video  
Velmi pěkná film,obraz je krásný a ostrý ,zvuk taky na výbornou , na bonusy nekoukám takže nevím a celkově je to pěkný filmový kousek do sbírky.

Audio  
Velmi pěkná film,obraz je krásný a ostrý ,zvuk taky na výbornou , na bonusy nekoukám takže nevím a celkově je to pěkný filmový kousek do sbírky.

Bonusy  
Velmi pěkná film,obraz je krásný a ostrý ,zvuk taky na výbornou , na bonusy nekoukám takže nevím a celkově je to pěkný filmový kousek do sbírky.

Verdikt
Velmi pěkná film,obraz je krásný a ostrý ,zvuk taky na výbornou , na bonusy nekoukám takže nevím a celkově je to pěkný filmový kousek do sbírky.

   
chipik | 23.7.2019 10:16 | hodnotil v magazínu Film-Arena.cz

Balení  
Plastová krabička, bez vnitřního artworku. Přední motiv je vybrán dobře. Zadní strana klasicky s informacemi o filmu.

Video  
Obraz je parádní a celkový temný vizuál k tomu filmu patří. Po obrazové stránce nemám co vytknout.Takže super.

Audio  
Uzasny zvuk vhodne doplňující obsah a dej celého filmu. Samotrejme zvukove provedeni je pro kvalitni domaci kino idealni

Bonusy  
Bonusů by mohlo být o něco více - cca 35 min. je docela málo, ale jsou v HD rozlišení a hlavně mají českou podporu - titulky. Pro mě spokojenost.

Verdikt
Vynikající film s Robertem Downey Jr. Perfektně napsaný příběh, charisma hlavního hrdiny a jeho vtipné "hlášky" ...... co více si přát! Doporučuji

   
linciCZE | 14.7.2019 10:11 | hodnotil v magazínu Film-Arena.cz

Balení  

Video  

Audio  

Bonusy  

Verdikt

   
Uživatel z e-shopu Paraschiv I. | 1.5.2019 11:05

Balení  
- bez komentáře -

Video  
- bez komentáře -

Audio  
- bez komentáře -

Bonusy  
- bez komentáře -

Verdikt
Excellent!

   
Uživatel z e-shopu Jan D. | 29.4.2019 16:58

Balení  
- bez komentáře -

Video  
- bez komentáře -

Audio  
- bez komentáře -

Bonusy  
- bez komentáře -

   
Uživatel z e-shopu michal P. | 23.4.2019 15:22

Balení  

Video  

Audio  

Bonusy  

Verdikt

   
Dezider | 21.4.2019 19:33 | hodnotil v magazínu Film-Arena.cz

Balení  
Plastová krabička, bez vnitřního artworku. Přední motiv je vybrán dobře. Zadní strana klasicky s informacemi o filmu.

Video  
Obraz je parádní a celkový temný vizuál k tomu filmu patří. Po obrazové stránce nemám co vytknout.Takže super.

Audio  
Originální zvuková stopa je fantastická. Jsem zastánce původní stopy. Dabing je ale také na skvělé úrovni.Takže supr.

Bonusy  
Bonusy jsou trochu jiné než na které jsem byl doposud zvyklý. Ovšem Downey coby průvodce filmem je zajímavé spestření. Galerie fotek z natáčení jsou taky fajn.

Verdikt
Ať hraje Robert Downey jr. kohokoliv, stojí ten film za to, jeden z nejoblíbenějších herců současnosti hraje snad neznámějšího detektiva na světě.

   
Uživatel z e-shopu Tomáš B. | 18.4.2019 16:09

Balení  
Běžný obal..........................................................................................

Video  
Velmi dobrý obraz.....................................................................................

Audio  
Zvuk také velmi dobrý......................................................................................

Bonusy  
nesleduji...................................................................................................................

Verdikt
Dobré pokračování, po obrazové a zvukové stránce dobrý počin........................................

   
Uživatel z e-shopu Vladimír O. | 15.4.2019 16:10

Balení  
- balení hodnotím jako uspokojivé
- klasický amaray blue one disc box
- celkově pěkné zpracování 10/10

Video  
- video hodnotím jako uspokojivé
- klasický obraz 1080p (Blu-Ray disc) barvy, ostrost, detail
- není co řešit 10/10

Audio  
- audio hodnotím jako uspokojivé
- DTS-HD Master 5.1 anglicky / Dolby Digital-EX 5.1 česky
- není co řešit 10/10

Bonusy  
- bonusy hodnotím jako uspokojivé
- velký výběr bonusového materiálu, který určitě potěší
- není co řešit 10/10

Verdikt
- film, který určitě stojí za zhlédnutí
- celkové hodnocení uživatelů na CSFD je 75% / 295. nejoblíbenější film
- není co řešit 08/10

   
Uživatel z e-shopu Jan K. | 23.3.2019 19:08

Balení  
- bez komentáře -

Video  
- bez komentáře -

Audio  
- bez komentáře -

Bonusy  
- bez komentáře -

Verdikt
Všechno ok

   
Uživatel z e-shopu Vladimír S. | 20.3.2019 11:43

Balení  
- bez komentáře -

Video  
- bez komentáře -

Audio  
- bez komentáře -

Bonusy  
- bez komentáře -

   
lion666 | 18.12.2017 13:05 | hodnotil v magazínu Film-Arena.cz

Balení  
Super cena, obsah, balení, obraz, zvuk, doporučení všem fanouškům do sbírky, určitě udělá radost a potěší.

Video  
Super cena, obsah, balení, obraz, zvuk, doporučení všem fanouškům do sbírky, určitě udělá radost a potěší.

Audio  
Super cena, obsah, balení, obraz, zvuk, doporučení všem fanouškům do sbírky, určitě udělá radost a potěší.

Bonusy  
Super cena, obsah, balení, obraz, zvuk, doporučení všem fanouškům do sbírky, určitě udělá radost a potěší.

Verdikt
Super cena, obsah, balení, obraz, zvuk, doporučení všem fanouškům do sbírky, určitě udělá radost a potěší.

   
Uživatel z e-shopu jorghoul | 16.6.2016 22:46

Balení  
pekne a vystizne barevne baleni vhodne zobrazujici hlavního hrdinu filmu. Nechabeji samozrejme informace o jazykových verzích a další ...

Video  
Klasicky velmi dobře zpracovany obraz, který ja osobne jiz standardne ocekavam od Blue-Ray formatu v plnem rozliseni

Audio  
Uzasny zvuk vhodne doplňující obsah a dej celého filmu. Samotrejme zvukove provedeni je pro kvalitni domaci kino idealni

Bonusy  
Klasicke bonosive materiály, ktere jsou jiz ocekavanym standardnim doplnkem vetsiny blue-ray disku diky jeji kapacite

Verdikt
Skvely film, zpracovani a dej. Urcite to je hlavnim důvodem proc jsem si tento filmovy kousek poridil do sve videotéky.

   
Uživatel z e-shopu Roman D. | 9.1.2016 21:28

Balení  
Klasický modrý obal (mám rád modrou), pořád hezčí než od DVD, hlavní je, že je uvnitř film na blu-ray disku.

Video  
Co se dá říct o videu, co jiného od blu-ray čekat, než krásný čistý obraz. I na starší fHD televizy je kvalita super.

Audio  
Dabing není špatný, ale originál je originál, v kombinaci s kvalitním audiosystémem to zážitek z filmu umocní.

Bonusy  
Bonusů není bůhví jak moc ale vzhledem k tomu, že v nich nahlédnete pod pokličku filmu, jsou dostačující.

Verdikt
Ať hraje Robert Downey jr. kohokoliv, stojí ten film za to, jeden z nejoblíbenějších herců současnosti hraje snad neznámějšího detektiva na světě.

   
haken | 4.1.2016 12:50 | hodnotil v magazínu Film-Arena.cz

Balení  
Obal je klasicky modrý amaray, na titulke s dvomi hlavnými hrdinami. Vnútorný artwork chýba a disk je potlačeny čiernou farbou s bielymi nápismi.

Video  
Obraz je vo formáte 2,40:1. je krásne čistý s vyváženými farbami.Obrazovej stránke nemám čo vytknúť.

Audio  
Zvuková stopa je v anglickom originále vo formáte DTS-HD Master audio 5.1 a český dabing je Dolby digital 5.1.

Bonusy  
Bonusov je na tomto titule niečo okolo 35 minút + Maximum movie mode. Všetky sú v HD rozlíšení s plnou českou podporou.

Verdikt
Vydarené pokračovanie Sherlocka Holmesa na ničom neubralo oproti jednotke, takže si zachovali všetko dobré z jednotky. odporúčam nákup.

   
praeterios | 14.10.2015 14:25 | hodnotil v magazínu Film-Arena.cz

Balení  
Balení jako vždy skvělé, s tímto filmarena vyhrává..................................................

Video  
K bluray disku není co dodat, co se týče videa a audia tak prostě libovka...........................

Audio  
K bluray disku není co dodat, co se týče videa a audia tak prostě libovka...........................

Bonusy  
Bonusy na pohodu, jsou tam a to je základ :D ..jsem spokojen, film je kvalitní a bonusy jsou takové zpestřeníčko ;)

Verdikt
Celkově naprosta spokojenost .. jak s filmem tak s obchodem ........................................

   
Ferry Sally | 13.9.2015 15:30 | hodnotil v magazínu Film-Arena.cz

Balení  
Modrý plastový amaray s pěkným obrázkem obou hlavních hrdinů, opět bez vnitřního artworku. Potisk disku - černý Blu-ray.

Video  
Video stopa tohoto filmu v Hd rozlišení je opravdu výborná - nemám co bych vytkl! Perfektní vyvážené barevné podání, obraz je ostrý a má velmi vysoký kontrast.

Audio  
Originální audio stopa DTS - HD Master audio 5.1 je velice znělá ( při bitové hloubce 24 a datovém toku 4079 kbps ) nemá konkurenci! Český
dabing alias Dolby Digital 5.1 (stará písnička) silně dynamicky pokulhává, bohužel......

Bonusy  
Bonusů by mohlo být o něco více - cca 35 min. je docela málo, ale jsou v HD rozlišení a hlavně mají českou podporu - titulky. Pro mě spokojenost.

Verdikt
Vynikající film s Robertem Downey Jr. Perfektně napsaný příběh, charisma hlavního hrdiny a jeho vtipné "hlášky" ...... co více si přát! Doporučuji.

   
Viky155 | 7.9.2015 14:46 | hodnotil v magazínu Film-Arena.cz

Balení  
Plastová krabička, bez vnitřního artworku. Přední motiv je vybrán dobře. Zadní strana klasicky s informacemi o filmu.

Video  
Obraz je parádní a celkový temný vizuál k tomu filmu patří. Po obrazové stránce nemám co vytknout.

Audio  
Originální zvuková stopa je fantastická. Jsem zastánce původní stopy. Dabing je ale také na skvělé úrovni.

Bonusy  
Bonusy jsou trochu jiné než na které jsem byl doposud zvyklý. Ovšem Downey coby průvodce filmem je zajímavé spestření. Galerie fotek z natáčení jsou taky fajn.

Verdikt
Celkově jsem s tímto Blu - rayem velmi spokojen. Film mám moc rád, a proto nesměl chybět v mé sbírce.

   
fikus | 12.6.2015 10:26 | hodnotil v magazínu Film-Arena.cz

Balení  
Balení je hezký .Uvnitř opět chybí artwork . Což je opravdu škoda a součástí balení by opravdu měly být fotografie pro bohatší a lepší sbírku. Snad u třetího filmu budou nějaké fyzické bonusy klidně i steelbook

Video  
Obraz je moc pěkný prostě 1080p Akční sceny jsou povedené a možná je to zase o lousrk dál než v prvním filmu a to je dobře a navíc doba Sherlocka je u obou filmů pěkně zpracovaná

Audio  
Audio fakt super víte o všem co se ve filmu děje a tak to má být. Hudba i dabing i originál angličtina je super

Bonusy  
Opět slušná výbava co víc chtít když samotný film má 129 minut jen snad je skoda ze menu u obou filmu je pouze obrazek

Verdikt
Sherlock je prostě klasika a ta nesmí chybět ve sbírce když máte rádi filmy s těmito herci. Tímto se Sherlock posouvá ještě dál a to je dobře

   
Uživatel z e-shopu Boris B. | 30.1.2015 00:44

Balení  

Video  

Audio  

Bonusy  

Verdikt

   
cakanec | 27.10.2014 16:11 | hodnotil v magazínu Film-Arena.cz

Balení  
Klasická modrá krabička se stylovým modrým artworkem s hlavními hrdiny - Holmesem a Watsonem na přední straně.

Video  
Velice kvalitní přepis. Děj se většinou odehrává v tmavších lokacích, ale obraz je čitelný. Mírné zrno.

Audio  
Originální zvuková stopa je perfektní, dialogy jsou čisté, akční scény burácí se všech kanálů, ale prvního Sherlocka jsem si po zvukové stránce užíval více.

Bonusy  
Bonusy na disku najdete, jejich seznam naleznete v popisu na obalu, ale já je nikdy nevyhledával, tak k nim víc nemám.

Verdikt
První Sherlock byl zjevení - velmi netradiční pojetí, velmi zábavný. Dvojka už není takový, ale pořád slušná zábava. A ty zpomalovačky!

   
Uživatel z e-shopu Jiří H. | 23.8.2014 00:41

Balení  
Klasické balení, kde asi není nic, co by překvapilo. Krabička, vkladka a film zabaleno ve folii. Prostě klasika

Video  
Obraz jak víno. Jako každý bluray i tady je znát pořádný kus práce. Jsem spokojen a za multibuy cenu fakt pěkný film

Audio  
Jak titulky, tak český dabing suprový. Nenašel jsem žádnou chybku, i angličtina v pořádku. Za mě je OK.

Bonusy  
Jako u každého filmu i zde se jich pár najde. Nějak na tom neulítávám, ale když už tam jsou, tak se na ně podívám.

Verdikt
Sherlock je prostě klasika a Robert Downie JR. s Jude Lawem udržují kvalitu, kterou se tyto filmy ubírají.

   
RadimX | 20.8.2014 08:39 | hodnotil v magazínu Film-Arena.cz

Balení  
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Video  
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Audio  
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Bonusy  
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Verdikt
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

   
Uživatel z e-shopu Petr D. | 14.8.2014 15:40

Balení  
- bez komentáře -

Video  
Super

Audio  
Super zvuk

Bonusy  
- bez komentáře -

Verdikt
Super po všech směrech

   
becanmar | 5.12.2013 17:46 | hodnotil v magazínu Film-Arena.cz

Balení  
Klasický MagicBox bez vnitřního artworku. Je to veliká škoda, protože vnější přebal je povedený a vnutřní artwork by na hodnotě určitě přidal.

Video  
Obrazu není co vytknout. Krásně vykreslené efekty, které jsou ve filmu zpracovány špičkově. Zvláště pak závěrečná scéna s Moriartym, která byla i pro filmaře oříškem.

Audio  
Zvuk je čistý a dodává filmu ještě větší grády. S tím je spojena i hudba, která také patří k povedeným faktorům filmu.

Bonusy  
Bonusů by rozhodně mělo být více, tento film by si to zasloužil. Průvodce filmem v podání samotného Roberta Downeyho je ale parádní.

Verdikt
Celkově se jedná o velice povedený film, který nikterak nezaostává za prvním dílem. Opět další povedený výkon Roberta Downeyho i jeho kolegy Jude Law. Tento film by ve sbírce rozhodně neměl chybět.

   
Dezz66 | 8.11.2013 11:05 | hodnotil v magazínu Film-Arena.cz

Balení  
- bez komentáře -

Video  
- bez komentáře -

Audio  
- bez komentáře -

Bonusy  
- bez komentáře -

   
Uživatel z e-shopu kedlubenx | 5.9.2013 12:59

Balení  
- bez komentáře -

Video  
- bez komentáře -

Audio  
- bez komentáře -

Obsah  
- bez komentáře -

Bonusy  
- bez komentáře -

Verdikt
Můj osobní názor na druhý díl je takový, že se povedl ještě více, než první. Je akčnější, vtipnější, napínavější. Padouch je vychytralejší. Film je naprosto skvělý, mohu doporučit. Oba hlavní hrdinové, Downey a Law, jsou naprosto brilantní.

   
janis01 | 13.8.2013 13:59 | hodnotil v magazínu Film-Arena.cz

Balení  
- bez komentáře -

Video  
- bez komentáře -

Audio  
- bez komentáře -

Obsah  
- bez komentáře -

Bonusy  
- bez komentáře -

Verdikt
První film o Sherlocku Holmesovi mě opravdu nadchl, takže jsem čekal, jaké bude pokračování. A vůbec mě nezklamalo. Opět skvělá zápletka, která je pokračováním předchozího filmu. Skvělé herecké výkony hlavních představitelů. Obraz i zvuk také perfektní. Co víc dodat... Už jen čekám na další pokračování.

   
Hexxis | 5.8.2013 16:05 | hodnotil v magazínu Film-Arena.cz

Balení  
Po prvním dílu byl druhý dil jistota. Opět skvělý film, skvělý Downey, ještě více akce a více perfektních scén..zejména ta

Video  
Nádhera, stínokresba a ostrost je perfektní.

Audio  
Není co vytknout, zní to báječně...

Bonusy  
Ujde :)

Verdikt
Perfektní film, ten mi na modrý placce doma chybět nemohl...

   
FilmFan24 | 24.7.2013 18:09 | hodnotil v magazínu Film-Arena.cz

Balení  
- bez komentáře -

Video  
- bez komentáře -

Audio  
- bez komentáře -

Bonusy  
- bez komentáře -

   
Ice07 | 20.6.2013 09:51 | hodnotil v magazínu Film-Arena.cz

Balení  
- bez komentáře -

Video  
- bez komentáře -

Audio  
- bez komentáře -

Obsah  
- bez komentáře -

Bonusy  
- bez komentáře -

Verdikt
Druhý díl Sherlocka Holmese, opět funguje, tato akční a chytrá podívaná opět zaujme. Zpomalené záběry při honičce v lese je strhující. Dále potěší české titulky v bonusech.

   
Uživatel z e-shopu v.starzyk | 12.5.2013 17:41

Balení  
- bez komentáře -

Video  
- bez komentáře -

Audio  
- bez komentáře -

Obsah  
- bez komentáře -

Bonusy  
- bez komentáře -

Verdikt
Další skvělé pokračování nadupane akce. Tým Sherlock a Watson opět vtahnou do spleti hádanek a
opět film přinesl skvělou podívanou podpořenou již tradičně skvělým soundtrackem. Skoro již kultovní záležítost.

   
Ladiss | 2.4.2013 00:27 | hodnotil v magazínu Film-Arena.cz

Balení  
- bez komentáře -

Video  
- bez komentáře -

Audio  
- bez komentáře -

Obsah  
- bez komentáře -

Bonusy  
- bez komentáře -

Verdikt
Už po shlednutí prvního dílu Sherlocka jsem těšil na druhý díl. Byl jsem zvědavý co zase Sherloc vymyslí. Robert Downey Jr. se pro tuhle roli výborně hodí. Sherlockův humor nikdy nenudí. :)