Hodnocení TITANIC 3D + 2D Steelbook™ Limitovaná sběratelská edice + DÁREK fólie na SteelBook™ (2 Blu-ray 3D + 2 Blu-ray)

Celkem hodnocení: 44 Průměrné hod.:  Poslední příspěvek:23.10.2019
Uživatel z e-shopu Ján L. | 23.10.2019 11:25

Balení  
V balíku poctivo zabalené, aby nedošlo k žiadnemu poškodeniu a škrabancom. 100% stav.

Video  
Bezchybne čistý a ostrý obraz, vrátane pohyblivého menu. Chcelo by to však UHD (možno raz).

Audio  
Bez výhrad. Plus vydarený a skvelý český dabing.

Bonusy  
Jeden BD disk je celý natrieskaný kvalitnými bonusmi. Oplatí sa ich vidieť.

Verdikt
TITANIC na BD rozhodne odporúčam vlastniť.

   
Uživatel z e-shopu Hyunsoo C. | 9.10.2019 03:57

Balení  
FilmArena Collection představuje tu nejvyšší možnou kvalitu, kterou lze v rámci filmových kolekcí na tuzemském trhu získat. Precizní práce!

Video  
FilmArena Collection představuje tu nejvyšší možnou kvalitu, kterou lze v rámci filmových kolekcí na tuzemském trhu získat. Precizní práce!

Audio  
FilmArena Collection představuje tu nejvyšší možnou kvalitu, kterou lze v rámci filmových kolekcí na tuzemském trhu získat. Precizní práce!

Bonusy  
FilmArena Collection představuje tu nejvyšší možnou kvalitu, kterou lze v rámci filmových kolekcí na tuzemském trhu získat. Precizní práce!

Verdikt
FilmArena Collection představuje tu nejvyšší možnou kvalitu, kterou lze v rámci filmových kolekcí na tuzemském trhu získat. Precizní práce!

   
Uživatel z e-shopu Lukáš D. | 6.10.2019 15:36

Balení  
Steelbook je opravdu uchvatný,který by měl mít každý fanda ve své sbírce

Video  
Obraz vynikající na tak starý film o:)

Audio  
České audio báječné,ale anglická verze je vynikající

Bonusy  
Spoustá bonusů s českými titulky,naprostá spokojenost

Verdikt
Tuhle klasiku a ještě ve steelbooku musí mít každý

   
Uživatel z e-shopu adam J. | 23.9.2019 10:05

Balení  
- bez komentáře -

Video  
- bez komentáře -

Audio  
- bez komentáře -

Bonusy  
- bez komentáře -

   
Uživatel z e-shopu Veronika Š. | 20.6.2019 21:05

Balení  
- bez komentáře -

Video  
- bez komentáře -

Audio  
- bez komentáře -

Bonusy  
- bez komentáře -

   
Uživatel z e-shopu Roman S. | 27.4.2019 10:11

Balení  
- bez komentáře -

Video  
- bez komentáře -

Audio  
- bez komentáře -

Bonusy  
- bez komentáře -

   
Uživatel z e-shopu Tomáš H. | 15.3.2019 11:19

Balení  
- bez komentáře -

Video  
- bez komentáře -

Audio  
- bez komentáře -

Bonusy  
- bez komentáře -

Verdikt
Maximální spokojenost. Není co vytknout.

   
capefear | 13.8.2015 14:19 | hodnotil v magazínu Film-Arena.cz

Balení  
baleni ok .............................................................................................

Video  
....................................................................................................................

Audio  
...................................................................................................................

Bonusy  
....................................................................................................................

Verdikt
pro filmoveho fanouska jasna volba ...........................................................................

   
George Camel | 28.2.2015 16:01 | hodnotil v magazínu Film-Arena.cz

Balení  
Steel book je úžasný, jako dárek pro někoho, naprosto jedinečný. Barvami vyvedený do zapadajícího slunce, prostě paráda.

Video  
Obraz v obou verzích filmu 2D i 3D je excelentní, je fajn, že jej převedli do Br disku a můžeme si jej užít v nejlepší kvalitě.

Audio  
Zvukové stránce filmu nelze nic vytknout, je dokonalá a ve vynikající kvalitě. Originál je originál a DTS si určitě pusťte. Nebudete litovat.

Bonusy  
Bonusy jsou opravdu parádní, je jich tam nesčetné množství a je vidět, že na tak nadupaný film se ještě vejde spousta dodatkových materiálů. Takhle to má vypadat.

Verdikt
Kdo Titanic ještě nemá ve sbírce, určitě být jim, tak sáhnu po této steel bookové edici, páč to je okrasa filmotéky.

   
Maniac | 26.1.2015 20:41 | hodnotil v magazínu Film-Arena.cz

Balení  
Až na francouzký popisky, jedná se o krásně provedený Steelbook, chlouba ho mít ve sbírce............

Video  
Ve 2D jsem nic závratného neočekával, tam to byla jasná kvalita, ale ve 3D je to facht ůžasný. Cameron nenechal nic náhodě.

Audio  
Dabing je sice skvělí, to bez pochyb, ale poslechnout si film v originál zvukové stopě na domácím kině....pastva pro uši.

Bonusy  
Hafo, hafo a ještě jednou hafo. To snad ani všechno neshlídnu, 6.hodin to je facht slušná nálož..........

Verdikt
Vynikající film, absolutní obrazová špička jak ve 2D tak ve 3D, zvuk impozantní, Nádherný Steelbook ještě k tomu v akci...Kupujte

   
vodouch | 25.1.2015 18:21 | hodnotil v magazínu Film-Arena.cz

Balení  
Krásně barevně vyvedený steelbook, sice s francouzskými popisy, ale ty jsou na přední straně opravdu titěrným písmem, a nijak nebijí do očí. Zadní strana je na můj vkus dost popsaná, ale celkově fakt pěkný plech.

Video  
Tady není co vytknout, jak 2D tak 3D jsou opravdu parádní. Hlavně konverze do 3D je velice povedená.

Audio  
Anglické DTS HD Master je pastva pro váš soundsystém i pro sousedy. Česká stopa je zastoupená Dolby Digital 5.1.

Bonusy  
Disk obsahuje 2 nové bonusové dokumenty. Postřehy k Titanicu (HD) a Titanic: poslední slovo Jamese Camerona (HD). Dále pak celkem 6 hodiny bonusů všeho druhu, vynechané scény, vizuální efekty, různé filmy o filmu, fotky ... no je to na dlouho :-)

Verdikt
Komu nevadí francouzské texty na zadní straně, pro toho je to víc než dobrá volba, 2D i 3D verze za rozumný peníz v krásném balení.

   
Uživatel z e-shopu Miroslav M. | 18.1.2015 13:49

Balení  
Krásné balení, jehož barevné zpracování navíc budí dojmem, že se Vám ve filmotéce vyskytuje skutečný klenot.

Video  
Naprosto fantastický obrazový záznam. Barevnost, ostrost, vše kvalitně sladěné a vyvážená. 100% zážitek.

Audio  
Audio provedení, které mi odhalilo spoustu dalších a nových zvuků, o které jsem byl až doposud ošizen. Kvalita.

Bonusy  
Vystřižené scény. Alternativní konec. Dokumenty z natáčení. Blu-ray zaplněný a zahuštěný do posledního místa.

Verdikt
Jeden z nejlepších Hollywoodských katastrofických filmů všech dob. Nádherné, cenově dostupné, provedení obsahem i formou.

   
Uživatel z e-shopu fixo07 | 12.1.2015 12:43

Balení  
Tohle baleni se opravdu dle me povedlo a dekuji za nej. Steelbook je fakt dobre upraveny a libi se..

Video  
Na to ze je film natoceny ve starsim datu je opravdu upraven kvalitne a i samotne provedeni ve 3D je uzasne jak to dokazali.

Audio  
Je to proste film u ktereho i cesky dabing vychazi dobre. Jiste uplny zazitek z kvality audia bude pri originalnimu zvuku ale i tak

Bonusy  
Tak tady se opravdu bonusy povedli. Hromada a zase hromada skvelych dokumentu a vystrizenych scen atd...

Verdikt
Za tuto cenu nebylo co resit a kdyz to doma chybelo byla to jedinecna moznost to napravit. Baleni i disky a samotny film parada.

   
Uživatel z e-shopu Josef K. | 10.1.2015 15:52

Balení  
- bez komentáře -

Video  
- bez komentáře -

Audio  
- bez komentáře -

Bonusy  
- bez komentáře -

   
Uživatel z e-shopu Bohuslav R. | 8.1.2015 04:56

Balení  
balení je v naprostém pořádku,trochu mi vadí papírové vsuvky které spíše zavazejí jinak bez problému.

Video  
video je klasicky na velmi dobré urovni kdy mě překvapuje jak dokázali vytvořit tak skvělý 3D efekt .

Audio  
zvokově obsahuje Titanic všechny dostupné stopy takže si vybere opravdu každý,zvuk je čistý a prostorový

Bonusy  
bonusy jsou bezkonkurenční,šest hodin bonusů snad nikdo nezvládne jen tak hned zhlédnout,navíc mají českou podporu

Verdikt
tento disk- vic méně tyto disky vřele doporučuji hlavně v akci black friday kdy je cena perfektní na takto vybavený set

   
PYROS | 7.1.2015 20:57 | hodnotil v magazínu Film-Arena.cz

Balení  
Super balení, na steelbooku je to prostě super. Vynikající zpracování obalu, dík všem za tuto klasiku.

Video  
Není co vytknout, jedná se o perfektní práci, 3D vypadá fantasticky, obraz perfektní, díky za tento skvost.

Audio  
Viděl jsem film zatím pouze v češtině 5.1 a mohu říct , že nemá chybu, perfektní zpracovíní zvuku.

Bonusy  
Je jich asi hodně dle seznamu v menu, ale zatím jsem je neviděl, tak nemohu hodnotit. Chystám se na ně.

Verdikt
V akci black friday byla tato koupě suprová. Není čeho litovat, film si určitě zaslouží mít ve sbírce každý fanda filmů.

   
Uživatel z e-shopu LADISLAV B. | 6.1.2015 23:37

Balení  
Steelbook má velice pěkně povedený obal.Jak přední strana obalu tak i zadní stranu obalu.Ale víc mě zajímají disky

Video  
Titanic v 3d je pro milovníky 3d filmů je lahoda a super zářitek. Obraz je kvalitní a ostrý.Perfektní

Audio  
Se zvukem jsem naprosto spokojený.Zvuk je opravdu špičkový bez šumu Já jsem naprosto spokojen.Neni co kritizovat.

Bonusy  
Bonusů je požehnaně a velmi v dobré kvalitě.Vynechané a nepovedené scény mě osobně potěšily a fotografie.

Verdikt
Kdo neviděl film Titanic v 3d, tak určítě to musíte vidět. Super krásný obal, bonusů, vynikající zvuk.Já jsem spokojen

   
Duchin | 2.1.2015 11:08 | hodnotil v magazínu Film-Arena.cz

Balení  
Krásně provedené "kovové" balení, a ačkoliv je ve francouzštině, rozhodně nevadí - zadek, předek i vnitřek - pecka!

Video  
- bez komentáře -

Audio  
- bez komentáře -

Bonusy  
29 vynechaných scén, alternativní závěr, více než 60 filmů o filmu, více než 1000 fotografií a mnoho dalších bonusů, co víc si přát?

Verdikt
11 Oskarová klasika v brutálním čtyř-diskovém provedení (disk 1 a 2 je film v 3D, disk č.3 je 2D film a poslední disk obsahuje neuvěřitelnou hromadu bonusů), povinnost pro všechny!

   
PajaCz | 2.1.2015 10:45 | hodnotil v magazínu Film-Arena.cz

Balení  
Velmi vysoká kvalita provedení, opravdu nesmí chybět ve sbírce. Jsem nadšený, můžu jenom doporučit...

Video  
Naprostá lahůdka pro oči, 3D mě velice překvapilo, hloubka efektů je úžasná, dokonalá ostrost, zážitek z Titanicu jak má být, super.

Audio  
Originální stopa i dabing jedna báseň, tady se opravdu hodně zapracovalo, výsledný efekt je skvostný jako ona loď.

Bonusy  
Našlapaný bluray bonusy, vše otitulkováno. Za m všechny palce nahoru, pro fajnsmekry dokreslení celého příběhu.

Verdikt
Našlapaný bluray bonusy, vše otitulkováno. Za mě všechny palce nahoru, pro fajnšmekry dokreslení celého příběhu.

   
Pvel1985 | 1.1.2015 19:12 | hodnotil v magazínu Film-Arena.cz

Balení  
Nádherně zpracovaný SteelBook, perfektní provedení po fyzické i grafické stránce. Artwork naleznete i uvnitř.

Video  
Luxusně zpracovaný kousek, film je nyní tak nádherný, že vás nadchne a připadáte si jako při sledování něčeho neznámého.

Audio  
Originální stopa i dabing jedna báseň, tady se opravdu hodně zapracovalo, výsledný efekt je skvostný jako ona loď.

Bonusy  
Ufff, hodně bonusů v podobě dokumentů, vynechaných scén, alternativního závěru (což je výtečná věc) atd.

Verdikt
Naprosto excelentní po všech stránkách, jedinou chybou je pak nedostatek času na sledování, kdo má vstávat do práce...

   
Kachlansz | 24.12.2014 16:49 | hodnotil v magazínu Film-Arena.cz

Balení  
Moc pěkný steelbook který působí velice luxusním dojmem, trochu škoda zadní strany ale tak už to u francouzských edic bývá.

Video  
Naprostá lahůdka pro oči, 3D mě velice prekvapilo, hloubka efektů je úžasná a hlavně v poměru 1,78:1 !!

Audio  
Zvuk vynikající nic jiného bych ani neočekával, dabing každý zná a je velice zdařilý a originál je špička.

Bonusy  
Celý bluray disk vyhrazený pro bonusy se spoustou materiálu je perfektní, takže u mě za plný počet.

Verdikt
Titanic ve steelbooku a navic ve 3D ve skvělém obrazovém přepisu,navíc s naloží bonusů je jasná koupě.

   
Koutas | 24.12.2014 11:06 | hodnotil v magazínu Film-Arena.cz

Balení  

Video  

Audio  

Bonusy  

Verdikt

   
Uživatel z e-shopu Tomáš K. | 23.12.2014 10:36

Balení  
- bez komentáře -

Video  
- bez komentáře -

Audio  
- bez komentáře -

Bonusy  
- bez komentáře -

   
Aeternicus | 22.12.2014 09:08 | hodnotil v magazínu Film-Arena.cz

Balení  
Velmi vysoká kvalita provedení, opravdu nesmí chybět ve sbírce. Jsem nadšený, můžu jenom doporučit...

Video  
Na 4k televizi nádherný požitek, krásné syté barvy, dokonalá ostrost, zážitek z titanicu jak má být, super.

Audio  
Výborný dabing, dokonalé provedení v originálním znění, krásně vyrovnané zvuky jak při efektech, tak při mluvení

Bonusy  
Našlapaný bluray bonusy, vše otitulkováno. Za m všechny palce nahoru, pro fajnsmekry dokreslení celého příběhu.

Verdikt
Výborně zpracovaný obal, dokonalý obraz, výborný zvuk (jak dabing tak originál) navíc 6 hodin bonusů - vše v cz - doporučuji

   
ramirez | 21.12.2014 23:01 | hodnotil v magazínu Film-Arena.cz

Balení  
Nádherné balení nad očekávání! Skvělá práce, hned jsem vystavila na přední místo, kde se nádherně vyjímá.

Video  
Vyborne a kvalitni rozliseni ve full HD, nadherna podivana pokud mate HD televizor. Samozrejme film je o to krasnejsi.

Audio  
Není co vytknout - super stejně, jako u videa. Anglický zvuk je dokonalost sama...:-) Titulky jsem nezkusila, ale dabing v pohodě.

Bonusy  
Přes 6 hodin bonusů s českými titulky,takže si fandové našich kaskadérů užíjí!Kdo nikdy nebyl na natáčení nějakého filmu,tak se může těšit.

Verdikt
Dlouho jsem se na tento titul chystal, díky akci nebylo co řešit a mám ho už doma. Asi by neměl chybět v
žádné sbírce Blu-ray..

   
Psychiatrist | 21.12.2014 14:16 | hodnotil v magazínu Film-Arena.cz

Balení  
Úžasný STEELBOOK. Kvalita potisku je užásná a celkově je krabička kvalitní. Na plechové krabičce je potisk ve francouštině, ale je přidán ještě papírový přebal v češtině.

Video  
Naprosto strhující podívaná ve 2D. Na poměrně starší film je kvalita na velmi vysoké úrovni. Je jen škoda že si nedali práci ještě s ořezem černých pruhů kolem videa. 3D verzi nemám možnost vyzkoušet...

Audio  
Fascinující anglické DTS-HD MA Vás naprosto šokuje. Dobře na tom je i české DD (mohl být větší datový a ne jen 448 Kb/s).

Bonusy  
Obrovské množštví bonusů a ke všemu v HD. Nikdy jsem na bonusy nebyl, ale tady jsem se na ně rád podíval a podívám znova.

Verdikt
Koupeno v "Black Friday" za 349 Kč, ale tohle bych koupil i původních 799. Naprosto dokonalý zažitek o který se budete chtít podělit se svými přáteli a ohromit je. Pro filmové fanoušky je povinnost mít tento STEELBOOK doma!

   
Uživatel z e-shopu Pavel K. | 21.12.2014 10:46

Balení  
- bez komentáře -

Video  
- bez komentáře -

Audio  
- bez komentáře -

Bonusy  
- bez komentáře -

   
Uživatel z e-shopu Richard K. | 20.12.2014 23:53

Balení  
Nevím jestli je míněno balení jako STEELBOOK nebo přepravní balení. To druhé je naprosto skvělé, pečlivé, jak jsem u
FILMARENA zvyklý a je to jeden z hlavních důvodů proč zde nakupuji.
Zabalení a zboží je VŽDY perfektní !!!

Video  
Ještě jsem neměl čas Blu-ray zkouknout, doufám ale že budu spokojen. Snad se přes svátky najde jeden večer.

Audio  
Platí to samé jako o obrazu, až bude jeden večer volný budu doufám s Blu-ray TITANIC spokojen, nic jiného nečekám.

Bonusy  
Prej to stojí za to.

Verdikt
Dlouho jsem se na tento titul chystal, díky akci nebylo co řešit a mám ho už doma. Asi by neměl chybět v
žádné sbírce Blu-ray.

   
Uživatel z e-shopu jorghoul | 16.12.2014 10:16

Balení  
Moc pekne provedeni, poutave a na provni pohled vyobrazující o co na tomto blue-ray disku pujde. Obal je samozrejme v cestine.

Video  
Vyborne a kvalitni rozliseni ve full HD, nadherna podivana pokud mate HD televizor. Samozrejme film je o to krasnejsi.

Audio  
Vyborny zvuk v 5.1 a v ceskem jazyce, samozrejmosti je vyber dalších jazyku vcetne originálního zneni, které je dobře si poslechnout pro porovnani

Bonusy  
Klasicke bonusy, které ja jen malokdy dokazu ocenit, to musí byt uz bomba film, abych se na vsechny bonusy podival.

Verdikt
Skvely nocis, skvela podivana, skvele zpracovani, rozhodne doporucuji mit ve sve filmotéce, na tento film se da divat vícekrát :o)

   
mrk57 | 15.12.2014 10:35 | hodnotil v magazínu Film-Arena.cz

Balení  
Nádherné balení nad očekávání! Skvělá práce, hned jsem vystavila na přední místo, kde se nádherně vyjímá.

Video  
Opravdu krásné podívání. Nádherné efekty...Film jsem samozřejmě znala, mám dvd, ale toto je bomba! Skvělá práce.

Audio  
Není co vytknout - super stejně, jako u videa. Anglický zvuk je dokonalost sama...:-) Titulky jsem nezkusila, ale dabing v pohodě.

Bonusy  
Zatím jsem všechny neviděla.

Verdikt
Jsem opravdu nadšená. Bude to určitě film ke kterému se ráda budu vracet.Zaujímá čestné místo v poličce.

   
fefee | 14.12.2014 18:49 | hodnotil v magazínu Film-Arena.cz

Balení  
Až na zadnú stranu steelbooku ktorá je potlačená nezmyselným francúzskym textom je to totálna bomba.

Video  
Video kvalita je super a prepis si zaslúži pochvalu, krásny čistý obraz a menu diskov pekne prepracované.

Audio  
Audio je tak isto výbornej kvality,zvuk je čistý a zreteľný, tak isto dobre odvedená práca, spokojnosť.

Bonusy  
Jeden samostatný plný disk bonusov hovorí za všetko takže nemám výhrady, nie som ani fanda do bonusov tak mi to je vcelku jedno.

Verdikt
Veľmi kvalitný film vo veľmi kvalitnom Steelbookovom balený v 4 diskovej verzií. Výborná úžasná práca hlavne v umiestnený a uchytení diskov vo vnútrajšku plechu, to hlavne musím vyzdvihnúť. Absolútne super!

   
Chylajs | 13.12.2014 16:44 | hodnotil v magazínu Film-Arena.cz

Balení  
- bez komentáře -

Video  
- bez komentáře -

Audio  
- bez komentáře -

Bonusy  
- bez komentáře -

   
Uživatel z e-shopu Karel B. | 13.12.2014 10:20

Balení  
- bez komentáře -

Video  
- bez komentáře -

Audio  
- bez komentáře -

Bonusy  
- bez komentáře -

   
Mino87 | 24.11.2014 19:51 | hodnotil v magazínu Film-Arena.cz

Balení  
Tak tento steelbook je pre mňa nepochopiteľne dopísaný, že celá krása je vidieť len ak ho máte vystavený predom.

Video  
Remastrovaný obraz je cítiť v každom zábere. 3D edíciu nehodnotím, ale 2D verziu. Obraz na daný rok je skvelý.

Audio  
Myslím, že tu sa urobilo čo bolo v ľudských silách s audiom. Česká stopa je priemerná ale originál je dinamický.

Bonusy  
Bonusov táto edícia obsahuje Tony. Hodiny a hodiny, ja som ešte všetky nevidel, lebo to nieje možné, som len človek.

Verdikt
Pokiaľ ste zarytým zberateľom steelbookov, tak tento francúzsky Vás asi trošku sklame dizajnom,ale stále je to steel.

   
Uživatel z e-shopu NATALYA . | 4.7.2014 21:22

Balení  
Excellent steelbook very beautiful , with internal beautiful color art , tried publisher glory, no complaints .

Video  
The video quality is above four points from Bluray expect much more . But we can safely say that four plus .

Audio  
The sound on four ball with the advantage of being so close to normal . While better than nothing there .

Bonusy  
Additional materialchik more than usual Bluray , here publisher tried perfectly five balls . As good as it gets no words .

Verdikt
All fans of the film recommend for collections , the best so far nothing has released so buy without hesitation .

   
RadimX | 22.3.2014 10:33 | hodnotil v magazínu Film-Arena.cz

Balení  
---------------------------------------------------------------------------------------------------------

Video  
---------------------------------------------------------------------------------------------------------

Audio  
---------------------------------------------------------------------------------------------------------

Bonusy  
---------------------------------------------------------------------------------------------------------

Verdikt
---------------------------------------------------------------------------------------------------------

   
autobusák | 19.2.2014 17:44 | hodnotil v magazínu Film-Arena.cz

Balení  
Zadní strana je sice ve francoužštině, což ale určitě nevadí.Vnitřní artwork je černobílý, což je určitě ozvláštnění a u našich edic nic takového není.

Video  
obraz ve 3D je precizní.Za předělávku filmu veliké +.3D efekty jsou velice propracované Měl jsem klasiku na DVD,ale ta nestála za nic.

Audio  
Zvuk v originále Dts hd ma je na vysoké úrovni.Škoda,že dabing je pouze DD 5.1.Kdo hůře vidí na čtení,pro toho titulky nejsou bez brýlí.Jsou malé

Bonusy  
Přes 6 hodin bonusů s českými titulky,takže si fandové našich kaskadérů užíjí!Kdo nikdy nebyl na natáčení nějakého filmu,tak se může těšit.

Verdikt
Luxusní 4 disková edice doplněna parádním zvukovým zážitkem.Jen škoda horších titulků a že je krabička celá FR.

   
Solomont | 26.1.2014 09:37 | hodnotil v magazínu Film-Arena.cz

Balení  
- bez komentáře -

   
Fanda | 23.12.2013 15:49 | hodnotil v magazínu Film-Arena.cz

Balení  
Balenie je super, až na to že to je FR steelbook, ale to nie je také hrozné. Som rád, že aspoň tako vyšiel BF v ústety fandom. Samozrejme aj FA že sa angažovala.

Video  
Obraz je super, proste nádhera. Vidieť, že ked sa chce tak sa dá spaviť perfektný remaster. Čo iné sa dalo očakávať od J. Camerona.

Audio  
AN audio je vynikajúce, samozrejme aj huda. Český dabing je DD5.1 ale to mu na kvalite moc neuberá.

Bonusy  
Celý BD je venovaný len bonusom a všetky bonusy obsahujú CZ titulky. Za to palec hore, keĎ sa chce tak to ide.

Verdikt
Krásna 4 disková edícia v plechu, aj keď s FR popisom, ale len na zadnej strane. Určite doporučujem zakúpiť.

   
Borda68 | 22.12.2013 15:14 | hodnotil v magazínu Film-Arena.cz

Balení  
- bez komentáře -

Video  
- bez komentáře -

Audio  
- bez komentáře -

Bonusy  
- bez komentáře -

   
EzioAuditore | 11.11.2013 13:07 | hodnotil v magazínu Film-Arena.cz

Balení  
Mockrát děkuji Filmaréně za tuto mezinárodní spolupráci, kterou bych určitě ocenil i u více titulů. Když totiž člověk zkupuje edice ze zahraničí sám a doplňuje je o CZ disky určitě se nedostane na takovou cenu, jakou je možné nastavit pouze při odběru velkého množství kusů. Zadní strana sice ve francoužštině, což ale určitě není na škodu, alespoň pro mne. Vnitřní artwork je černobílý, což je určitě ozvláštnění a u našich edic nic takového není, tedy zatím, že ARNOLDE :D... Takže tímto díky!

Video  
Klasika, která si určitě zasloužila být v HD kvalitě na BD disku. 3D efekty jsou velice propracované a jde vidět, že se na nich podílel člověk, který dal za vznik i neskutečné 3D pecky AVATAR.

Audio  
Anglický DTS zvuk je lahůdkou pro uši, kdy člověka při známých melodiích z fimu až mrazí po zádech. Jednoznačná spokojenost i s českým DD5.1.

Bonusy  
Velice oceňuji speciální disk disk jen s bonusy, kdy se člověk ponoří o něco hlouběji do světa fenoménu jsménem TITANIC.

Verdikt
Luxusní 4 disková edice doplněna parádním zvukovým zážitkem a 3D efekty, která byla navíc díky filmaréně přesedlána do STEELBOOKu a tím pádem získala pro mne speciální místo v mé SB sbírce. Určitě doporučuji!

   
pipapaja | 9.11.2013 13:48 | hodnotil v magazínu Film-Arena.cz

Balení  
I když je tento steelbook francouzký a má zprasenou zadní stranu pořád je to nadstandart na jaký jsme zvyklý a dobře se vyjímá na poličce.

Verdikt
Nápad s francouzkými steelbooky bez disků se mi velmi líbil jelikož většina lidí předchozí edice má a užít si za pár korun nadstandart se moc často nevidí.

   
Dezz66 | 6.11.2013 17:02 | hodnotil v magazínu Film-Arena.cz

Balení  
krásný francouzský steelbook, s líbivým vnitřním artworkem, mírně kazí jen zadní strana na kterou se ale moc často nedívám

Video  
velice kvalitní vizuální podívaná, jde vidět, že si dal James Cameron opravdu práci s remasterem, jak 2D tak 3D více než uspokojivé

Audio  
audio stopy také více než solidní a to jak původní anglická stopa, tak i český, hodně povedený, dabing

Bonusy  
speciální bonusový disk s více než 6ti hodinami česky otitulkovaného bonusového materiálu - jednoznačně WOW - jen doufám, že si na to někdy opravdu vyhraním čas

Verdikt
za cenu 349,- se tady nemáme absolutně o čem bavit, obrovský hit, ve 2D i 3D verzi navíc se speciálním bonusovým diskem v krásném steelbooku, opravdu za pusinku

   
FilmFan24 | 11.10.2013 18:41 | hodnotil v magazínu Film-Arena.cz

Balení  
- bez komentáře -

Video  
- bez komentáře -

Audio  
- bez komentáře -

Bonusy  
- bez komentáře -