Hodnocení FAC #110 TERMINÁTOR 2: Den zúčtování FullSlip XL + Lentikulární magnet EDITION #1 Steelbook™ Prodloužená režisérská verze Digitálně restaurovaná verze Limitovaná sběratelská edice - číslovaná (4K Ultra HD + 2 Blu-ray)

Celkem hodnocení: 72 Průměrné hod.:  Poslední příspěvek:4.4.2021
Uživatel z e-shopu Matthew D. | 4.4.2021 15:04

Balení  
This package arrived several days before expected, which is bonus. Packaged very secure so contents would be safe.

Video  
Video transfer is excellent. James Cameron, the writer and director of this film, is a technical genius.

Audio  
Terminator 2: Judgement Day is universally regarded as one of the best sounding films in the history of cinema.

Bonusy  
This set is spectacular. and loaded with all kinds of goodies. The cards and booklet are truly good T2 stuff.

Verdikt
It took me several days to decide which one to buy of the 2 T2s available, but I am extremely happy with my purchase!!!

   
Uživatel z e-shopu István R. | 1.3.2021 07:59

Balení  
A termék a legnagyobb biztonságban lett csomagolva. Sértetlenül érkezett meg az átvételi helyre időben!

Video  

A videó képminősége a terméken feltüntetetteknek megfelel! Éles,hibátlan,tiszta, nem homályos minőségű kép!

Audio  
A házimozi rendszerem kiadja a terméken feltüntetett tiszta 5.1-es hangot! A hang nem akadozik sehol!

Bonusy  

A bónuszokat vagy extrákat én mindig megnézem! Ennél a filmnél is elégedett vagyok,mert tartalmas a bónusz!

Verdikt

Összeségében 100%-ig elégedett vagyok a termékkel! De szeretném kiemelni a csomagolást! A csomagolás 1000%-os! :))

   
Uživatel z e-shopu Bihon O. | 18.2.2021 11:47

Balení  
- bez komentáře -

Video  
- bez komentáře -

Audio  
- bez komentáře -

Bonusy  
- bez komentáře -

   
Uživatel z e-shopu Zoltán B. | 14.2.2021 12:59

Balení  

Video  

Audio  

Bonusy  

Verdikt

   
Uživatel z e-shopu Stephen James J. | 7.2.2021 10:07

Balení  
perfect

Video  
perfect

Audio  
perfect

Bonusy  
perfect

Verdikt
Unreal

   
karl001 | 16.1.2021 11:42

Balení  

Video  

Audio  

Bonusy  

Verdikt

   
karl001 | 16.1.2021 11:07

Balení  

Video  

Audio  

Bonusy  

Verdikt

   
Uživatel z e-shopu Monika M. | 9.11.2020 10:17

Balení  
- bez komentáře -

Video  
- bez komentáře -

Audio  
- bez komentáře -

Bonusy  
- bez komentáře -

   
Uživatel z e-shopu schnell C. | 25.10.2020 13:04

Balení  
FullSlip is sophisticated and I don't see a problem with that. I cannot praise the design of the steelbook, a well-crafted and beautifully chosen exterior pattern. The interior artwork is also great.

Video  
Image quality is excellent for its age, as usual with bluray discs. 3D is a complete bomb for me, you can enjoy the movie to the fullest.

Audio  
Comme tous les films modernes sortis ces jours-ci, le son est excellent et le temps du son Dolby Digital de base est révolu.

Bonusy  
Bonus material is almost always at the highest possible level in the FilmArena collection, and this is no exception.

Verdikt
Steelbook: yes. Fullslip: yes. Glove: no. Digipack: no. Debos / yes: yes. Menu: video sequence. Menu location: no. Interior work: yes. Number of discs: 3. 2D: yes. 3D: no. 4K: yes. Dubbing: yes. Subtitles: yes. Bonus: yes. Bonus captions: yes.

   
Uživatel z e-shopu Kamrul H. | 19.9.2020 13:51

Balení  
- bez komentáře -

Video  
- bez komentáře -

Audio  
- bez komentáře -

Bonusy  
- bez komentáře -

   
Uživatel z e-shopu Pablo M. | 11.6.2020 17:03

Balení  
Embalaje totalmente seguro Metal en tonos mates un Steel precioso y portada protagonizada por el poster oficial de la película en la contraportada protagonizada por una imagen del endoesqueleto del T-800.

Video  
La pelicula mejora muchisimo en Bluray respecto del DVD, sin embargo la imagen UHD deja mucho que desear para la calidad de imagen que podian haber obtenido en la remasterizacion, máster se ha hecho partiendo del máster original; de lo que se rodó en 1991.

Audio  
No trae ni audio ni subtitulos en castellano , sonido totalmente correcto en 7.1 en el que destaca esta gran banda sonora, lastima que venga en Hungaro y no mas idiomas

Bonusy  
Importe elevado pero entrega muy rapida y segura merece la pena , sobretodo por la seguridad del embalaje

Verdikt
Una edicion muy bonita pero en la calidad de imagen en UHD deja mucho que desear para lo que podia haber sido esta remaserizacion.

   
Uživatel z e-shopu Tibor T. | 5.6.2020 10:11

Balení  

Video  

Audio  

Bonusy  

Verdikt

   
Uživatel z e-shopu Tibor T. | 28.5.2020 08:23

Balení  

Video  

Audio  

Bonusy  

Verdikt

   
Uživatel z e-shopu Attila T. | 11.5.2020 10:18

Balení  
Well-packed

Video  
- bez komentáře -

Audio  
Hungarian! :)

Bonusy  
Super FAC :)

Verdikt
Great edition!

   
Uživatel z e-shopu László K. | 10.5.2020 10:17

Balení  
- bez komentáře -

Video  
- bez komentáře -

Audio  
- bez komentáře -

Bonusy  
- bez komentáře -

   
dusan_l | 8.4.2020 16:02

Balení  
Luxusná edícia po všetkých stránkach. Hlavne zadná strana s T-800! Priložené karty a booklet tiež super.

Video  
Podľa očakávania, je na vysokej úrovni. Hlavne podarené verzia v 4k!

Audio  
Audio pochopitelne, na vysokej parádnej úrovni a nie je čo vytknúť.

Bonusy  
Bonusy sú v tomto vydaní bohaté, perfektné a s českou lokalizáciou.

Verdikt
Nádherne zabalená edícia a super pripravená, vyladená FAC edícia, steelbook dokonalý, zvuk i obraz vo vynikajúcej kvalite.

   
Uživatel z e-shopu Bruno T. | 5.4.2020 18:50

Balení  
Všetko v poriadku, dobre zabalené ako vždy u Filmareny.. Edícia perfektná, stojí za tie peniaze....

Video  
Všetko v poriadku, dobre zabalené ako vždy u Filmareny.. Edícia perfektná, stojí za tie peniaze....

Audio  
Všetko v poriadku, dobre zabalené ako vždy u Filmareny.. Edícia perfektná, stojí za tie peniaze....

Bonusy  
Všetko v poriadku, dobre zabalené ako vždy u Filmareny.. Edícia perfektná, stojí za tie peniaze....

Verdikt
Všetko v poriadku, dobre zabalené ako vždy u Filmareny.. Edícia perfektná, stojí za tie peniaze....

   
ryan32 | 17.3.2020 17:00

Balení  
ilmArena Collection představuje tu nejvyšší možnou kvalitu, kterou lze v rámci filmových kolekcí na tuzemském trhu získat. Krásný fullslip s podařeným steelbookem. Precizní práce!

Video  
Obrazová stránka je na vysoké, vynikající úrovni. Na žádném s dodaných disků jsem nenašla žádnou vadu. V dnešní době to snad už ani nijak nejde.

Audio  
Zvukově taky nemám co vytknout, originální zvuková stopa je výborná, český dabing taky v pořádku. Na domácím kinu super zábava.

Bonusy  
Naprosto dostačující nabídka bonusového materiálu, sice by toho mohlo být o kapku navíc, ale co člověk nadělá.

Verdikt
Milovaný film a bezprecedentně výborná záležitost od mistra Camerona. Z edice jsem nadšená každým coulem. Koupila jsem edici se všemy disky, takže si film mohu užít i v té nejvyšší možné kvalitě na UHD.

   
Uživatel z e-shopu Chan Soo L. | 12.3.2020 16:38

Balení  
Perfect safety Packing! double soft matrial packing and put in box. Good! I will buy New BLuray againg at this site.

Video  
4k Ultra great quality. i seen before old version at screen. but i can new feeling higher screen quality so i feel exciting.

Audio  
The great sound allowed me to focus more on the movie and impressed me more.Good image quality and sound make the movie shine even more.

Bonusy  
Although the cost is high, it is good to be able to place an order with ease because trust is achieved as it is delivered safely.

Verdikt
I am very happy that I can receive a product that is good enough to wait a week, and the price is okay and the quality is excellent, needless to say.

   
Uživatel z e-shopu Pavel N. | 2.3.2020 09:33

Balení  
- bez komentáře -

Video  
- bez komentáře -

Audio  
- bez komentáře -

Bonusy  
- bez komentáře -

   
Uživatel z e-shopu Matej M. | 20.2.2020 14:35

Balení  
Film prišiel kvalitne zabalený. Celý proces od objednania tovaru až po doručenie hodnotím na 110%. Budem nakupovať pravidelne.

Video  
Film prišiel kvalitne zabalený. Celý proces od objednania tovaru, až po doručenie hodnotím na 110%. Kvalita videa 100%. Kvalita zvuku 100%. Bonusy 100%.

Audio  
Film prišiel kvalitne zabalený. Celý proces od objednania tovaru, až po doručenie hodnotím na 110%. Kvalita videa 100%. Kvalita zvuku 100%. Bonusy 100%.

Bonusy  
Film prišiel kvalitne zabalený. Celý proces od objednania tovaru, až po doručenie hodnotím na 110%. Kvalita videa 100%. Kvalita zvuku 100%. Bonusy 100%.

Verdikt
Film prišiel kvalitne zabalený. Celý proces od objednania tovaru, až po doručenie hodnotím na 110%. Kvalita videa 100%. Kvalita zvuku 100%. Bonusy 100%.

   
Uživatel z e-shopu Charly C. | 15.1.2020 20:37

Balení  
Comme d'habitude, produit de grande qualité, très joli fourreau en lenticulaire, très bon contenu, remaster de qualité !
Quel pièce !

Video  
Comme d'habitude, produit de grande qualité, très joli fourreau en lenticulaire, très bon contenu, remaster de qualité !
Quel pièce !

Audio  
Comme d'habitude, produit de grande qualité, très joli fourreau en lenticulaire, très bon contenu, remaster de qualité !
Quel pièce !

Bonusy  
Comme d'habitude, produit de grande qualité, très joli fourreau en lenticulaire, très bon contenu, remaster de qualité !
Quel pièce !

Verdikt
Comme d'habitude, produit de grande qualité, très joli fourreau en lenticulaire, très bon contenu, remaster de qualité !
Quel pièce !
Envoi très rapide et très bien conditionné, je n'ai pas fini de commander sur filmarena ! Merci !

   
Uživatel z e-shopu Tomáš K. | 11.1.2020 20:07

Balení  
Tak tady není co vytknout. FA kolekce jsou vždy krásné a úžasné. A u tak kultovního filmu je to skvělé.

Video  
Obraz je jako bych se díval na nový film . Krásně vyčištěno a remasterováno . Parádní. Doporučuji.

Audio  
Taky opět krásné povedený zvuk. Nic nemůžu vytknout. Za mě velká spokojenost.

Bonusy  
Bonusy neviděno ale určitě budou parádní. Myslím že každý si přijde na své.

Verdikt
Děkuji za tuto krásnou FA edici. Všem doporučuji ve sbírce velká nutnost.

   
karl001 | 6.1.2020 14:51

Balení  

Video  

Audio  

Bonusy  

Verdikt

   
karl001 | 6.1.2020 14:33

Balení  

Video  

Audio  

Bonusy  

Verdikt

   
karl001 | 6.1.2020 14:28

Balení  

Video  

Audio  

Bonusy  

Verdikt

   
karl001 | 6.1.2020 10:23

Balení  

Video  

Audio  

Bonusy  

Verdikt

   
Uživatel z e-shopu Blanka F. | 22.12.2019 11:52

Balení  
Nádherně zpracované vydání jednoho z nejlepších filmů této série v restaurované podobě a v nejdelší režiserské verzi a s CZ dabingem, který je úžasný.

Video  
Nádherně zpracované vydání jednoho z nejlepších filmů této série v restaurované podobě a v nejdelší režiserské verzi a s CZ dabingem, který je úžasný.

Audio  
Nádherně zpracované vydání jednoho z nejlepších filmů této série v restaurované podobě a v nejdelší režiserské verzi a s CZ dabingem, který je úžasný.

Bonusy  
Nádherně zpracované vydání jednoho z nejlepších filmů této série v restaurované podobě a v nejdelší režiserské verzi a s CZ dabingem, který je úžasný.

Verdikt
Nádherně zpracované vydání jednoho z nejlepších filmů této série v restaurované podobě a v nejdelší režiserské verzi a s CZ dabingem, který je úžasný.

   
Uživatel z e-shopu Tomáš R. | 27.11.2019 20:50

Balení  
Skvost. Jak výrobce, tak tradičně dodavatel!

Video  
Vím, že je filmy starý, přesto jsem čekal víc

Audio  
Potěší původní VHS dabing, který je sice i přes papírovou kvalitu dynamicky velmi slabý, ale vlastně v rámci nostalgie to nevadí.

Bonusy  
Není co dodat. Ještě aby ne za ty prachy.

Verdikt
Nelituji.

   
Uživatel z e-shopu michal P. | 12.11.2019 10:49

Balení  

Video  

Audio  

Bonusy  

Verdikt

   
Uživatel z e-shopu Davinder M. | 4.11.2019 11:16

Balení  
Excellent packaging.

Video  
This is a fantastic movie, now in 4K. The transfer is done very well.

Audio  
Great audio.

Bonusy  
The bonuses are very good. They include making of videos, trailers, alternate versions of the film plus more.

Verdikt
An excellent pack. The image and embossing on the front cover is nice touch and the use of some images on the steelbook and various extra content also have some nice touches.

   
Uživatel z e-shopu Jan H. | 29.10.2019 11:12

Balení  
Neuvěřitelné, opravdu skvěle balení, tento filmový klenot by neměl chybět u žádného fanouška, moje prvním FAC edice a já nemám slov *********

Video  
Klasika *************kvalita obrazu *******Byl to opravdu zážitek vidět Terminátora 2 v takové kvalitě, skvělý zážitek *********

Audio  
********* pokud se jedná o anglickou stopu tak jsem nadšen, České audio na UHD 4k je trochu slabší ale zase je to vzpomínka na původní dabing *******

Bonusy  
************ Bonusy na Blu rayi mohu jedině doporučit, sice tam není nic nového co by fanoušek Terminátora 2 neznal ale je hezké to mít vše v jednom skvělém balení pohromadě ******

Verdikt
Skvělý film, úžasné balení, jediné co mi trochu vadí je český zvuk (dabing) na UHD 4k a to že na UHD 4k chybí prodloužená verze 155min ale jinak jsem nadšen a nemůžu se dočkat dalších FAC kousků do mě sbírky, nemůžu se dočkat vetřelcu... Snad budou jednou také komplet a já to nepropasnu nebo smrt ji sluší, každopádně skvělá práce, kláním se před vámi **********

   
Uživatel z e-shopu Hyunsoo C. | 9.10.2019 03:55

Balení  
FilmArena Collection představuje tu nejvyšší možnou kvalitu, kterou lze v rámci filmových kolekcí na tuzemském trhu získat. Precizní práce!

Video  
FilmArena Collection představuje tu nejvyšší možnou kvalitu, kterou lze v rámci filmových kolekcí na tuzemském trhu získat. Precizní práce!

Audio  
FilmArena Collection představuje tu nejvyšší možnou kvalitu, kterou lze v rámci filmových kolekcí na tuzemském trhu získat. Precizní práce!

Bonusy  
FilmArena Collection představuje tu nejvyšší možnou kvalitu, kterou lze v rámci filmových kolekcí na tuzemském trhu získat. Precizní práce!

Verdikt
FilmArena Collection představuje tu nejvyšší možnou kvalitu, kterou lze v rámci filmových kolekcí na tuzemském trhu získat. Precizní práce!

   
Uživatel z e-shopu Vladimír S. | 26.9.2019 20:41

Balení  
- bez komentáře -

Video  
- bez komentáře -

Audio  
- bez komentáře -

Bonusy  
- bez komentáře -

   
Tommy070707 | 31.8.2019 10:18

Balení  
Velmi pěkná film,obraz je krásný a ostrý ,zvuk taky na výbornou , na bonusy nekoukám takže nevím a celkově je to pěkný filmový kousek do sbírky.

Video  
Velmi pěkná film,obraz je krásný a ostrý ,zvuk taky na výbornou , na bonusy nekoukám takže nevím a celkově je to pěkný filmový kousek do sbírky.

Audio  
Velmi pěkná film,obraz je krásný a ostrý ,zvuk taky na výbornou , na bonusy nekoukám takže nevím a celkově je to pěkný filmový kousek do sbírky.

Bonusy  
Velmi pěkná film,obraz je krásný a ostrý ,zvuk taky na výbornou , na bonusy nekoukám takže nevím a celkově je to pěkný filmový kousek do sbírky.

Verdikt
Velmi pěkná film,obraz je krásný a ostrý ,zvuk taky na výbornou , na bonusy nekoukám takže nevím a celkově je to pěkný filmový kousek do sbírky.

   
Uživatel z e-shopu Tomasz J. | 17.8.2019 12:31

Balení  
Steelbook vytvořil senzační, přední, zadní a středovou fotografii s pěknými fotografiemi i potisky na discích.

Video  
Blu-ray Remastered má zaostřený obraz, živější barvy a některé z chyb byly opraveny nebo maskovány, například: padající sklo z kamionu, které se po chvíli objeví v jiném záběru.

Audio  
Ze zvukové stránky je to správné, spíše než speciální verze vydání Terminator 2 DVD, nic se příliš nezměnilo, pokud dojde k nějaké změně, rozdíl „nevšiml jsem si“ ...

Bonusy  
Další materiály jsou rozsáhlé, pro verzi Remastered Termiantor 2 ve 3D je připraven nový závěs a jeden dokument, ve kterém James Cameron hovoří o změnách atd.
Jediné, co chybělo, bylo:
NA SET (2003 MĚSÍC)
STORYBOARDNÍ SEKVENCE
Nikdy jsem se nesetkal s Blu-ray nebo DVD edicí hudebního videa od skupiny Guns N 'Roses - You Could Be Mine.

Verdikt
Steelbook a veškerý další obsah si vedl velmi dobře, množství dalších materiálů bylo uspokojivé, ale neúplné, fotografie připojené velmi pěkně, kniha také.

   
Uživatel z e-shopu James M. | 28.7.2019 22:59

Balení  
Filmarena comes through with it's usual outstanding packaging

Video  
State of art picture quality

Audio  
State of art sound quality

Bonusy  
Filmarena is the gold standard for Fullslip editions of the movies I love. Their extras are far above others.

Verdikt
I am very pleased with this purchase and highly reccomend Filmarena if you are looking for quality.

   
Uživatel z e-shopu Pavel H. | 28.7.2019 11:16

Balení  
- bez komentáře -

Video  
- bez komentáře -

Audio  
- bez komentáře -

Bonusy  
- bez komentáře -

Verdikt
SUPER,NADHERNA EDICE SE VSIM VSUDY! Film ve 4K je bomba a steelbook + full-slip XL jsou jednim slovem : parada!

   
c.tucker | 18.7.2019 14:34

Balení  
FullSlip je vychytaný a nevidím na něm problém. Design steelbooku si nemůžu vynachválit, výborně zpracovaný, nádherně zvolený vnější motiv. Vnitřní artwork také parádní.

Video  
Video je přesně takové, jaké si ho představuji. Žádné pitomé ořezy a krásně se na to velké obrazovce kouká.

Audio  
Zvuk bez zaváhání, ať už originál s titulky, tak dabing. Žádné šumy, ani nic podobného. Spokojenost. Taky proč ne.

Bonusy  
Naprosto dostačující nabídka bonusového materiálu, sice by toho mohlo být o kapku navíc, ale co člověk nadělá.

Verdikt
Bezprecedentně super záležitost. Jsem nadšený každým coulem. Ať se jedná o to nebo to, tak se dá vylepšit jen minimum.

   
snoufik | 16.6.2019 16:42

Balení  
Velmi pěkné balení. Tato FAC maniacs box edice je vždy mojí jasnou volbou. Vypadá z obou stran skvěle, povrchová úprava nádherná. Navíc Teminátor 2 obsahuje jak 3D tak je zde i 4k ultraHD disk takže je to nadupané až po okraj.

Video  
Kvalita obrazu je na své stáří vynikající jak je už u bluray disků zvykem. 3D je pro mne naprostá bomba, člověk si film užije úplně na plno.

Audio  
Zvuku také nemůžu nic vytknout, velice mne potěšila možnost vybrat ze dvou českých dabingu. Samozřejmostí je originální stopa.

Bonusy  
Vždy potěší pokud je obsažen nějaký ten zajímavý bonus, ale zatím nebyl čas se na všechen v klidu podívat.

Verdikt
Další nádherná FAC maniacs box edice s parádním sběratelským steelbookem do sbírky. Tyhle edice Terminátora 2 prostě musí každý sběratel mít, protože jsou úplně parádní.

   
bearlol | 24.5.2019 18:08

Balení  
Comme toujours un emballage avec des protections adéquates qui sont de rigueur pour cette tres belle édition. Colis conforme a mes attentes ainsi que par la rapidité de la société de transport.

Video  
Steelbook encore emballé pour le moment, donc pas de notation pour la vidéo et l'audio mais ce sera bientôt fait, sans oublier les bonus qui seront vus a la premiere occasion.

Audio  
Steelbook encore emballé pour le moment, donc pas de notation pour la vidéo et l'audio mais ce sera bientôt fait, sans oublier les bonus qui seront vus a la premiere occasion.

Bonusy  
Steelbook encore emballé pour le moment, donc pas de notation pour la vidéo et l'audio mais ce sera bientôt fait, sans oublier les bonus qui seront vus a la premiere occasion.

Verdikt
Encore une fois, félicitation pour votre travail, c'est toujours un plaisir de recevoir une tres belle édition mais encore plus important lorsque les produits sont de bonnes qualités. Bonne continuation et faite nous des titres qui se démarque de la concurrence ainsi qu'une bande son française serait grandement apprécié.

   
Uživatel z e-shopu Fischer M. | 20.5.2019 22:04

Balení  
klasse Edition mit tollem Cover - leider nur matt und nicht hochglanz - die Schuber sehen aber toll aus

Video  
top bild - alles Prima

Audio  
leider keine dt. Tonspur

Bonusy  
sehr schöne aufmachung der box

Verdikt
Diese box hätte ich mir in Hochglanz geüwnscht - der Schuber sieht aber klasse aus - ich wünsche m ir, wie viele deutsche User, auch eine deutsche Tonspur !!

   
bearlol | 12.5.2019 08:08

Balení  
Comme toujours un emballage avec des protections adéquates qui sont de rigueur pour cette tres belle édition. Colis conforme a mes attentes ainsi que par la rapidité de la société de transport.

Video  
Steelbook encore emballé pour le moment, donc pas de notation pour la vidéo et l'audio mais ce sera bientôt fait, sans oublier les bonus qui seront vus a la premiere occasion.

Audio  
Steelbook encore emballé pour le moment, donc pas de notation pour la vidéo et l'audio mais ce sera bientôt fait, sans oublier les bonus qui seront vus a la premiere occasion.

Bonusy  
Steelbook encore emballé pour le moment, donc pas de notation pour la vidéo et l'audio mais ce sera bientôt fait, sans oublier les bonus qui seront vus a la premiere occasion.

Verdikt
Encore une fois, félicitation pour votre travail, c'est toujours un plaisir de recevoir une tres belle édition mais encore plus important lorsque les produits sont de bonnes qualités. Bonne continuation et faite nous des titres qui se démarque de la concurrence ainsi qu'une bande son française serait grandement apprécié.

   
Uživatel z e-shopu Patrick E. | 11.5.2019 14:31

Balení  
Another great package from Filmarena, and great post protection for sending to the UK and also quick posting.

Video  
I have watched this film many times and it is a great movie, and just like all the others it will keep you entertained for some time.

Audio  
Like all modern movies released these days the sound is great and gone are the days of just basic Dolby Digital sound.

Bonusy  
Like all modern movies released these days the bonus material is great and will keep you enetertained for some time.

Verdikt
This is another great FAC from Filmarena, Keep up the good work and keep pricing down for future releases.

   
MarcX | 9.5.2019 09:45

Balení  
FilmArena Collection představuje tu nejvyšší možnou kvalitu, kterou lze v rámci filmových kolekcí na tuzemském trhu získat. Precizní práce!

Video  
Blu-ray disk po vizuální stránce nabízí prvotřídní zážitek, obraz čistý, ostrý, bez zrna. Hodnocení VYNIKAJÍCÍ.

Audio  
Zvuk velmi kvalitní a na vysoké úrovni. Kolísavost úrovně hlasitosti při střídání dialogů a hudby je u tohoto snímku v naprostém pořádku a neruší.

Bonusy  
Bonusový materiál je v rámci FilmArena Collection takřka vždy na nejvyšší možné úrovni, ani tato není výjimkou.

Verdikt
Velmi kvalitně zpracované Blu-ray sběratelské balení. Výhodnost koupě: 1-300Kč = 100%, 301-400Kč = 95%, 401-500Kč = 90%, 501-700Kč = 80%, 701-900Kč = 60%.

   
polux2 | 8.5.2019 20:04

Balení  
Hardbox: ne. Steelbook: ano. Fullslip: ano. Rukavek: ne. Digipack: ne. Debos/imbos: ano. Menu: videosekvencni. Lokalizace menu: ne. Vnitrni artwork: ano. Pocet disku: 3. 2D: ano. 3D: ne. 4K: ano. Dabing: ano. Titulky: ano. Bonusy: ano. Titulky u bonusu: ano.

Video  
Hardbox: ne. Steelbook: ano. Fullslip: ano. Rukavek: ne. Digipack: ne. Debos/imbos: ano. Menu: videosekvencni. Lokalizace menu: ne. Vnitrni artwork: ano. Pocet disku: 3. 2D: ano. 3D: ne. 4K: ano. Dabing: ano. Titulky: ano. Bonusy: ano. Titulky u bonusu: ano.

Audio  
Hardbox: ne. Steelbook: ano. Fullslip: ano. Rukavek: ne. Digipack: ne. Debos/imbos: ano. Menu: videosekvencni. Lokalizace menu: ne. Vnitrni artwork: ano. Pocet disku: 3. 2D: ano. 3D: ne. 4K: ano. Dabing: ano. Titulky: ano. Bonusy: ano. Titulky u bonusu: ano.

Bonusy  
Hardbox: ne. Steelbook: ano. Fullslip: ano. Rukavek: ne. Digipack: ne. Debos/imbos: ano. Menu: videosekvencni. Lokalizace menu: ne. Vnitrni artwork: ano. Pocet disku: 3. 2D: ano. 3D: ne. 4K: ano. Dabing: ano. Titulky: ano. Bonusy: ano. Titulky u bonusu: ano.

Verdikt
Hardbox: ne. Steelbook: ano. Fullslip: ano. Rukavek: ne. Digipack: ne. Debos/imbos: ano. Menu: videosekvencni. Lokalizace menu: ne. Vnitrni artwork: ano. Pocet disku: 3. 2D: ano. 3D: ne. 4K: ano. Dabing: ano. Titulky: ano. Bonusy: ano. Titulky u bonusu: ano.

   
Uživatel z e-shopu Naveed Q. | 8.5.2019 16:16

Balení  
- bez komentáře -

Video  
- bez komentáře -

Audio  
- bez komentáře -

Bonusy  
- bez komentáře -

Verdikt
Fantastic all around and beautiful artwork to go with it. I couldnt ask for me!!!!

   
Milan89 | 30.4.2019 15:10

Balení  
Steelbook je naprostá bomba a je to uplně první steelbook v mé sbírce který má fosforové provedení což po nasvícení vypadá opravdu perfektně. Zbytek naprostá špička co se zpracování FAC týče.

Video  
Video je taktéž velmi kvalitní a parádní 4k jsem ještě neviděl ale FULLHD je také dokonlé na to jak starý film to je.

Audio  
Stejně musím hodnotit i zvuk v této edici který taktéž chybu nemá, hlavně co se originálního zvuku týče.

Bonusy  
Bonusový materiál tato edice obsahuje a je ho opravdu hodně , plus palec nahoru za titulky k těmto bonusům.

Verdikt
Mám všechny předešlé Terminátory od FA proto by byl hřích si tento díl nepořídit a jsem za něj ve sbírce vděčný, opět skvělá FAC .

   
Uživatel z e-shopu narayans | 18.4.2019 12:47

Balení  
SUPER!++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Video  
SUPER!+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Audio  
SUPER!+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Bonusy  
SUPER!++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Verdikt
SUPER!++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

   
Uživatel z e-shopu Arnold S. | 4.4.2019 21:14

Balení  
- bez komentáře -

Video  
- bez komentáře -

Audio  
- bez komentáře -

Bonusy  
- bez komentáře -

   
Uživatel z e-shopu Ullrich C. | 2.4.2019 11:49

Balení  
Great Colors and beautiful cover and picture. Print is very full of detaisl and clear print quality

Video  
I can't say anything about Video, Sound and Bonus. All my editions are sealed in foil to hold quality of Edition

Audio  
I can't say anything about Video, Sound and Bonus. All my editions are sealed in foil to hold quality of Edition

Bonusy  
I can't say anything about Video, Sound and Bonus. All my editions are sealed in foil to hold quality of Edition

Verdikt
Another great Steelbook / Fullslip Edition of Filmarena. Its very expensive but quality and extraordinary Specials are fine for this Edition

   
Uživatel z e-shopu Alexandr B. | 30.3.2019 16:17

Balení  
- bez komentáře -

Video  
- bez komentáře -

Audio  
- bez komentáře -

Bonusy  
- bez komentáře -

   
Uživatel z e-shopu roman S. | 27.3.2019 14:38

Balení  
krasa krasa krasa .zrejme maximum co clovek moze mat

Video  
- bez komentáře -

Audio  
skoda ze uhd nema dabing s Pavlem Soukupem

Bonusy  
mam aj klasicky blu ray takze max spokojnost aj menu je nadherne aj bonusou je viac

Verdikt
kazdy fanda Terminatora to doma musi mat.ja to doma uz mam

   
murarik | 27.3.2019 09:35

Balení  
Judgment Day je kultovým filmom, ktorý som si však prvý krát pozrel len nedávno práve kvôli rozhodovaniu o kúpe tejto edície. Verdikt bol úplne jasný a edícia samotná mi na stole pristála až o pár mesiacov neskôr. Na dobré sa čaká dlho. Najväčšia spokojnosť je so svetielkujúcim steelbookom a fullslipom. Celkový dojem takmer dokonalý.

Video  
Judgment Day je kultovým filmom, ktorý som si však prvý krát pozrel len nedávno práve kvôli rozhodovaniu o kúpe tejto edície. Verdikt bol úplne jasný a edícia samotná mi na stole pristála až o pár mesiacov neskôr. Na dobré sa čaká dlho. Najväčšia spokojnosť je so svetielkujúcim steelbookom a fullslipom. Celkový dojem takmer dokonalý.

Audio  
Judgment Day je kultovým filmom, ktorý som si však prvý krát pozrel len nedávno práve kvôli rozhodovaniu o kúpe tejto edície. Verdikt bol úplne jasný a edícia samotná mi na stole pristála až o pár mesiacov neskôr. Na dobré sa čaká dlho. Najväčšia spokojnosť je so svetielkujúcim steelbookom a fullslipom. Celkový dojem takmer dokonalý.

Bonusy  
Judgment Day je kultovým filmom, ktorý som si však prvý krát pozrel len nedávno práve kvôli rozhodovaniu o kúpe tejto edície. Verdikt bol úplne jasný a edícia samotná mi na stole pristála až o pár mesiacov neskôr. Na dobré sa čaká dlho. Najväčšia spokojnosť je so svetielkujúcim steelbookom a fullslipom. Celkový dojem takmer dokonalý.

Verdikt
Judgment Day je kultovým filmom, ktorý som si však prvý krát pozrel len nedávno práve kvôli rozhodovaniu o kúpe tejto edície. Verdikt bol úplne jasný a edícia samotná mi na stole pristála až o pár mesiacov neskôr. Na dobré sa čaká dlho. Najväčšia spokojnosť je so svetielkujúcim steelbookom a fullslipom. Celkový dojem takmer dokonalý.

   
guri008 | 26.3.2019 20:37

Balení  
....................................................................................................

Video  
....................................................................................................

Audio  
....................................................................................................

Bonusy  
....................................................................................................

Verdikt
....................................................................................................

   
guri008 | 26.3.2019 20:37

Balení  
....................................................................................................

Video  
....................................................................................................

Audio  
....................................................................................................

Bonusy  
....................................................................................................

Verdikt
....................................................................................................

   
Uživatel z e-shopu Lennart H. | 26.3.2019 10:28

Balení  
Perfect!

Video  
Perfect!

Audio  
Perfect!

Bonusy  
Perfect!

Verdikt
Perfect!

   
Uživatel z e-shopu Lorenzini B. | 25.3.2019 20:18

Balení  
Encore une fois une très belle édition de la part de la Filmarena Team. Un très grand travail de qualité

Video  
Encore une fois une très belle édition de la part de la Filmarena Team. Un très grand travail de qualité

Audio  
Encore une fois une très belle édition de la part de la Filmarena Team. Un très grand travail de qualité

Bonusy  
Encore une fois une très belle édition de la part de la Filmarena Team. Un très grand travail de qualité

Verdikt
Encore une fois une très belle édition de la part de la Filmarena Team. Un très grand travail de qualité

   
Uživatel z e-shopu Edwin P. | 25.3.2019 12:25

Balení  
Great service I'm very happy. Very quick delivery - item exactly as described. Perfect condition. Would buy from again. Thanks!

Video  
Great service I'm very happy. Very quick delivery - item exactly as described. Perfect condition. Would buy from again. Thanks!

Audio  
Great service I'm very happy. Very quick delivery - item exactly as described. Perfect condition. Would buy from again. Thanks!

Bonusy  
Great service I'm very happy. Very quick delivery - item exactly as described. Perfect condition. Would buy from again. Thanks!

Verdikt
Great service I'm very happy. Very quick delivery - item exactly as described. Perfect condition. Would buy from again. Thanks!

   
Uživatel z e-shopu Lidia R. | 25.3.2019 12:24

Balení  
Great service I'm very happy. Very quick delivery - item exactly as described. Perfect condition. Would buy from again. Thanks!

Video  
Great service I'm very happy. Very quick delivery - item exactly as described. Perfect condition. Would buy from again. Thanks!

Audio  
Great service I'm very happy. Very quick delivery - item exactly as described. Perfect condition. Would buy from again. Thanks!

Bonusy  
Great service I'm very happy. Very quick delivery - item exactly as described. Perfect condition. Would buy from again. Thanks!

Verdikt
Great service I'm very happy. Very quick delivery - item exactly as described. Perfect condition. Would buy from again. Thanks!

   
Uživatel z e-shopu Yasin Y. | 23.3.2019 16:04

Balení  
Excellent!

Video  
- bez komentáře -

Audio  
- bez komentáře -

Bonusy  
- bez komentáře -

Verdikt
TOP!

   
Undertaker | 23.3.2019 12:24

Balení  
- bez komentáře -

Video  
- bez komentáře -

Audio  
- bez komentáře -

Bonusy  
- bez komentáře -

   
Uživatel z e-shopu 7up_2006 | 23.3.2019 10:05

Balení  
Cały pakiet prezentuje się wyśmienicie . Super steelbook i film w dwóch wersjach plus bardzo dobre dodatki.

Video  
Cały pakiet prezentuje się wyśmienicie . Super steelbook i film w dwóch wersjach plus bardzo dobre dodatki.

Audio  
Cały pakiet prezentuje się wyśmienicie . Super steelbook i film w dwóch wersjach plus bardzo dobre dodatki.

Bonusy  
Cały pakiet prezentuje się wyśmienicie . Super steelbook i film w dwóch wersjach plus bardzo dobre dodatki.

Verdikt
Cały pakiet prezentuje się wyśmienicie . Super steelbook i film w dwóch wersjach plus bardzo dobre dodatki.

   
Uživatel z e-shopu Andrzej K. | 22.3.2019 17:40

Balení  
Cały pakiet prezentuje się wyśmienicie . Super steelbook i film w dwóch wersjach plus bardzo dobre dodatki.

Video  
Klasyka kina fantastycznego lecz obraz filmu z przed kilkunastu lat ma dużą dawkę cyfrowej redukcji szumów (DNR).

Audio  
Jak na film z przed kilkunastu lat dżwięk prezentuje sie bardzo dobrze . Efekty są na przyzwoitym poziomie.

Bonusy  
Dodatki są bardzo dobre , zadowolą każdego kinomaniaka . Brawa za dwie wersje filmu i dobrą książeczkę.

Verdikt
Świetne wydanie chyba najlepszego Terminatora ze wspaniałymi dodatkami w kapitalnej oprawie graficznej.

   
avatar | 21.3.2019 10:24

Balení  

Video  

Audio  

Bonusy  

Verdikt

   
kenkaku | 21.3.2019 10:09

Balení  
Jde o první FAC edici co mám, tedy hodnotím zda těch +300kč za to stálo nebo ne. Stálo. Kartičky sice nejsou to co jsem čekal (prostě obrázková slideshow záběrů z filmu - záběrů z natáčení si cením víc), ale zbytek je super. Lentikulární magnet plní svou roli (přehazování dvou terminátorou sice mohlo být promakanější, ale rozhodně lepší jež druhá verze této edice). Efekt "svítím v noci" na Plechknize™ není zase tak efektní (fosforem se šetřilo ;)), ale vypadá to hezky. Opět rozhodně lepší než 3D verze.

Video  
3 disky uvnitř... #1 Ultimate verze (původní kvalita, nejdelší stopáž), #2 Remastrované provedení kino verze + bonusy. #3 UHD provedení kinoverze. Rozdíl mezi původním provedení a remasterem je znatelný. Zrno je pryč zcela. Až by to někomu mohlo vadit.

Audio  
Dabing na discích je ten "původní" co známe z vydání od MagicBoxu. Kvalita DTS-HD Master 5.1. Originální stopa povýšila z 5.1 na DTS-HD Master 7.1. Jsme tedy opět za chudší příbuzné.

Bonusy  
Bonusy jsou jen na disku s remaster verzí filmu a předčilo očekávání. Oproti vydání od MagicBoxu, zde jsou navíc ještě další bonusy. Celkem jich je více než 2 hodiny a vše má CZ titulky. Osobně si myslím, že v tomto ohledu se dostalo maximum. Oceňuji povedené a graficky sladěné menu všech disků.

Verdikt
Přidat 300Kč za tuto verzi FAC #110 oproti holé Plechknize™ mi příjde v pořádku. Člověk dostane navíc drobnou třešinku na dortu formou kartiček/knížky + lentikulární magnet na plech. Grafika celkového přebalu je naproto dokonalá a splnila očekávání na 100%.

   
Uživatel z e-shopu Michal K. | 21.3.2019 08:33

Balení  
- bez komentáře -

Video  
- bez komentáře -

Audio  
- bez komentáře -

Bonusy  
- bez komentáře -

   
Uživatel z e-shopu Grzegorz M. | 20.3.2019 21:10

Balení  
- bez komentáře -

Video  
- bez komentáře -

Audio  
- bez komentáře -

Bonusy  
- bez komentáře -

   
fugazi | 20.3.2019 18:27

Balení  
Steelbook a magnety moc hezký. Zbytek dost hrůza a kartičky charakterů jsou vyloženě otřesný! Asi to bude chtít novýho grafka.

Video  
Remaster verze má moc měkký obraz a filmový zrno je až moc potlačený. Občas to vypadá jak videohra. Prodloužená verze bez remastru mi přijde lepší, ale ta je zase nekoukatelná, kvůli konci.

Audio  
Zvuk standart DTS.

Bonusy  
- bez komentáře -

   
Studna24 | 19.3.2019 11:24

Balení  

Video  

Audio  

Bonusy  

Verdikt

   
Uživatel z e-shopu Libor S. | 19.3.2019 10:00

Balení  
- bez komentáře -

Video  
- bez komentáře -

Audio  
- bez komentáře -

Bonusy  
- bez komentáře -

   
Uživatel z e-shopu genesis | 15.3.2019 20:07

Balení  
super je to velice precizně udělaný a obraz i zvuk

Video  
super naprostá bomba

Audio  
super naprostá bomba jsem nadšený

Bonusy  
bonusy naprosto luxus buxus

Verdikt
maximální spokojenost super jen škoda že v tomto provedení nevyšel Terminator 1 - bylo by to super myslím že by si prní díl to zasloužil ale zaplať pánbůch že je aspoň něco