Hodnocení FAC #28 MARŤAN FullSlip + Lentikulární magnet 3D + 2D Steelbook™ Limitovaná sběratelská edice - číslovaná (Blu-ray 3D + Blu-ray)

Celkem hodnocení: 77 Průměrné hod.:  Poslední příspěvek:13.9.2018
jaredx | 13.9.2018 10:39 | hodnotil v magazínu Film-Arena.cz

Balení  
Naprosto úžasná edice filmareny, která se opravdu velmi povedla a toto balení skutečně stojí za to - skvělé do sbírky

Video  
Video je v naprosto skvělé kvalitě - ovšem snad se ani nedalo nic jiného očekávat od filu do kterého studio tolik investovalo

Audio  
Tady jsem také nenašel nic co by na filmu cokoliv kazilo a povedný je i český dabing takže film se dá krásně vychutnat

Bonusy  
Bonusy na disku jsou a dokonce s českou podporou v podobě titulků takže to je super - víc hodnotit nemůžu neviděl jsem

Verdikt
Skvělý film, který je tak torchu jiný oproti ostatní tohto žánru má skvělý nápad a není to film na který se podíváte jen jdnou

   
Miloš Danihelka | 12.9.2018 22:51 | hodnotil v magazínu Film-Arena.cz

Balení  

Video  

Audio  

Bonusy  

Verdikt

   
FilmFan24 | 30.10.2017 22:44 | hodnotil v magazínu Film-Arena.cz

Balení  
Sci-fi na Blu-ray FAC #28 MARŤAN FullSlip + Lentikulární magnet 3D + 2D vychází v překrásné edici, která potěší každého sběratele!

Video  
Studio 20th Century Fox dbá na kvalitu svých Blu-ray disků a své nové tituly prezentuje v maximálně možné obrazové kvalitě. Nemám co vytknout.

Audio  
Studio 20th Century Fox dbá na kvalitu svých Blu-ray disků a i své nové tituly prezentuje v maximálně možné zvukové kvalitě. Anglická zvuková stopa DTS-HD 7.1 je výborná. Český dabing opravdu nemusím.

Bonusy  
Množství bonusů s CZ titulky:
• Vynechané scény
• Nepovedené záběry
• Ares III: Znovu pod drobnohledem
• Ares: Přehled
• Ares: Naše největší dobrodružství
• Dostat ho domů
• Příprava na misi
• Ares III: Loučení
• Ideální kandidát
• Obsazení Marsu: Casting a kostýmy
• Získaný signál: Scénář a režie
• Fotogalerie z natáčení
• Trailery

Verdikt
Sci-fi, které se honosí úchvatným vizuálem, chytrým scénářem a sympatickými postavami. A líbací scéna mezi Kate Mara a Sebastianem Stanem je tou pověstnou třešničkou na dortu.

   
capefear | 18.6.2017 13:20 | hodnotil v magazínu Film-Arena.cz

Balení  
paradni ................................................................................................................

Video  
.....................................................................................................................

Audio  
........................................................................................................................

Bonusy  
....................................................................................................................

Verdikt
vynikajici ..............................................................................................................

   
Honza | 15.3.2017 15:48 | hodnotil v magazínu Film-Arena.cz

Balení  
Velmi povedené balení. I když samotný steelbook nepatří k těm nejlepším, zbytek to bohatě vyrovná.

Video  
Obrazová stránka je na vysoké úrovni, nenašel jsem žádnou vadu, vše je takové, jak by mělo být .

Audio  
Po zvukové stránce nemám filmu také, co bych vytkl, vše je v naprostém pořádku a bez chyb.

Bonusy  
Bonusů je tu hodně, zhruba hodinka. Kromě bonusů o natáčení se jedná i o fiktivní dokumenty, což je hezkým oživením.

Verdikt
Velmi povedený sci-fi film o misi na Mars, který můžu každému doporučit.

   
MarcX | 9.2.2017 11:46 | hodnotil v magazínu Film-Arena.cz

Balení  
FilmArena Collection #28. Sběratelský FullSlip cover s potiskem hlavního představitele snímku, Matta Damona v roli Marka Watneyho, na přední straně a horskou scenérií Marsu na straně zadní. Uvnitř balení se nachází 32-stránková koncepční artová kniha, 16-stránková Ares 3 příručka, artová plakátová casting karta, 6 sběratelských karet s postavami a číslovaná plastová sběratelská karta. To vše uvnitř krásného šubru s holografickou samolepkou, na níž je uvedeno unikátní číslo edice. Potisk blu-ray disku je odlišný od artworku balení. Hodnocení 10/10.

Video  
Snímek disponuje obrazovým formátem 2,40:1, přičemž původně byl natočen ve formátu 2,35:1. Rozdíl v poměru stran je nepatrný a netřeba se obávat výraznějšího ořezu. Řada filmových tvůrců a studií navíc toto označení používá nepřesně, a to i přesto, že se od roku 1970 filmy běžně natáčí v poměru 2,3912:1. Blu-ray disk nabízí prvotřídní vizuální zážitek. Hodnocení 8/10.

Audio  
Originál: DTS-HD Master 7.1, český dabing: Dolby Digital 5.1. Zvuk velmi kvalitní a na té nejvyšší možné úrovni. Kolísavost úrovně hlasitosti při střídání dialogů a hudby je u tohoto snímku v naprostém pořádku a neruší. Hodnocení 9/10.

Bonusy  
BD disponuje českými i anglickými titulky. Disk se pyšní 13 bonusy o celkové stopáži 01:05:06 hod. Všechny bonusy jsou v HD rozlišení a obsahují českou titulkovou podporu, anglická chybí. Hodnocení 8/10.

Verdikt
TIP ZÁKAZNÍKA! Celkové hodnocení 9/10. Výjimečně kvalitně zpracované Blu-ray sběratelské balení. Výhodnost koupě: 1-300Kč = 100%, 301-400Kč = 95%, 401-500Kč = 90%, 501-700Kč = 85%, 701-900Kč = 70%.

   
Uživatel z e-shopu Lars V. | 3.12.2016 11:09

Balení  
Instant Buy for premium steelbook collectors! Great Movie and Great overall package. Highly recommended!

Video  
Instant Buy for premium steelbook collectors! Great Movie and Great overall package. Highly recommended!

Audio  
Instant Buy for premium steelbook collectors! Great Movie and Great overall package. Highly recommended!

Bonusy  
Instant Buy for premium steelbook collectors! Great Movie and Great overall package. Highly recommended!

Verdikt
Instant Buy for premium steelbook collectors! Great Movie and Great overall package. Highly recommended!

   
Uživatel z e-shopu Ondřej M. | 11.10.2016 19:24

Balení  
Super cena, obsah, balení, obraz, zvuk, doporučení všem fanouškům do sbírky, určitě udělá radost a potěší.

Video  
Super cena, obsah, balení, obraz, zvuk, doporučení všem fanouškům do sbírky, určitě udělá radost a potěší.

Audio  
Super cena, obsah, balení, obraz, zvuk, doporučení všem fanouškům do sbírky, určitě udělá radost a potěší.

Bonusy  
Super cena, obsah, balení, obraz, zvuk, doporučení všem fanouškům do sbírky, určitě udělá radost a potěší.

Verdikt
Super cena, obsah, balení, obraz, zvuk, doporučení všem fanouškům do sbírky, určitě udělá radost a potěší.

   
Uživatel z e-shopu bono22vox | 18.8.2016 17:07

Balení  
FAC je prostě vždy TOP. A i toto vydání to jen a jen potvrzuje. Vše naprosto dokonalé a velmi pěkné. Krásná sbírka...

Video  
Video, Audio i bonusy, to vše je v naprosté dokonalosti a spokojenosti. Nic tomu nechybí. Každý si přijde na své

Audio  
Video, Audio i bonusy, to vše je v naprosté dokonalosti a spokojenosti. Nic tomu nechybí. Každý si přijde na své

Bonusy  
Video, Audio i bonusy, to vše je v naprosté dokonalosti a spokojenosti. Nic tomu nechybí. Každý si přijde na své

Verdikt
Matt Damon potřebuje zachránit. Už zase… Tak se nám bestsellerová Příručka mladých marťanů sepsaná Bearem Gryllsem dočkala blockbusterové filmové adaptace. A to natolik zdařilé, že napravuje většinu neduhů předlohy (především onu kolovrátkovost první poloviny). Každopádně reklama na NASU prostřednictvím osudů botanického MacGyvera přicházejícího na chuť Abbě, písku, rudé barvě, chuti brambor a samotě jsou zábavné, stylové a sympaticky hrají na odlehčenou „feel good humanistickou“ notu, která je v rámci filmů o přežití (a tuplem pak u sci-fi blockbusterů) stejně tak nezvyklá jako osvěžující a až překvapivě sednoucí.

   
blackevil4 | 8.8.2016 10:13 | hodnotil v magazínu Film-Arena.cz

Balení  
Vizuál nečíslovanej edície bol krajší. Čo už narobíme. Ešte sa majú čo učiť autori FAC edícii. Držím ale palce.

Video  
Video je krásne a plné detailov. Na obraz bola lahoda sa pozerať. 3D bolo tiež dostatočne priestorové. Zvuk je skvostný a dokonale pohltí. Bonusy potešia fanúšika filmu. Osobne dúfam vo vydanie špeciálnej predĺženej edície u nás.

Audio  
Video je krásne a plné detailov. Na obraz bola lahoda sa pozerať. 3D bolo tiež dostatočne priestorové. Zvuk je skvostný a dokonale pohltí. Bonusy potešia fanúšika filmu. Osobne dúfam vo vydanie špeciálnej predĺženej edície u nás.

Bonusy  
Video je krásne a plné detailov. Na obraz bola lahoda sa pozerať. 3D bolo tiež dostatočne priestorové. Zvuk je skvostný a dokonale pohltí. Bonusy potešia fanúšika filmu. Osobne dúfam vo vydanie špeciálnej predĺženej edície u nás.

Verdikt
Video je krásne a plné detailov. Na obraz bola lahoda sa pozerať. 3D bolo tiež dostatočne priestorové. Zvuk je skvostný a dokonale pohltí. Bonusy potešia fanúšika filmu. Osobne dúfam vo vydanie špeciálnej predĺženej edície u nás.

   
petar99 | 22.7.2016 01:00 | hodnotil v magazínu Film-Arena.cz

Balení  
Super cena, obsah, balení, obraz, zvuk, doporučení všem fanouškům do sbírky, určitě udělá radost a potěší.

Video  
Super cena, obsah, balení, obraz, zvuk, doporučení všem fanouškům do sbírky, určitě udělá radost a potěší.

Audio  
Super cena, obsah, balení, obraz, zvuk, doporučení všem fanouškům do sbírky, určitě udělá radost a potěší.

Bonusy  
Super cena, obsah, balení, obraz, zvuk, doporučení všem fanouškům do sbírky, určitě udělá radost a potěší.

Verdikt
Super cena, obsah, balení, obraz, zvuk, doporučení všem fanouškům do sbírky, určitě udělá radost a potěší.

   
shanvey | 19.7.2016 18:35 | hodnotil v magazínu Film-Arena.cz

Balení  

Video  

Audio  

Bonusy  

Verdikt

   
Uživatel z e-shopu Peter K. | 19.7.2016 14:06

Balení  
Top !

Video  
Top !

Audio  
Top !

Bonusy  
Top !

Verdikt
Top !

   
jaturcat | 9.7.2016 13:52 | hodnotil v magazínu Film-Arena.cz

Balení  
Opět dokonalé speciální balení ve FAC edici. Zejména povedený je originální šubr se vskutku povedeným embossem.

Video  
Jedná se o novější film a kvalita obrazu tomu také odpovídá. Barvy jsou vyvážené, jasné a obraz neobsahuje žádný šum.

Audio  
Originální zvuková stopa jde ve šlépějích obrazu - maximální paráda ! Neurážející je i slušný český dabing.

Bonusy  
Bonusový materiál se nachází na disku s 2D verzí filmu. Je ho zde více jak jedna hodina a obsahuje cz titulkovou podporu.

Verdikt
Vynikající scifi film v opět dokonalém sběratelském provedení v rámci FAC edice. Škoda jen stále se navyšující ceny.

   
ladynka | 27.6.2016 14:50 | hodnotil v magazínu Film-Arena.cz

Balení  
Kvalitně provedený fullslip s vytlačenými detaily; u steelbooku je škoda absence názvu na hřbetu. Trochu monotématické obrázky v rámci celého balení (obal, steelbook, vnitřní artwork).

Video  
Kvalitní přepis samotného filmu s jasnými barvami a přesně vykreslenými jemnými detaily (písek, kapky, textury), nijak problematické se nejeví CGI (ne až tak velký datový tok).

Audio  
Originální DTS 7.1 zní patřičně dynamicky (motory, výbuchy), věrně podané, trochu v popředí znějící monology/dialogy, přirozené ruchy a zvuky z pozadí.

Bonusy  
Balení obsahuje 2D a 3D verzi, cca 1 hodinu bonusů s českými titulky, dále kromě obalu jsou zde sběratelské předměty (kartičky, magnet atp.).

Verdikt
Velice povedené vydání FAC s kvalitním přepisem samotného snímku a přidanou hodnotou v podobě videobonusů a sběratelských předmětů.

   
stu | 23.6.2016 21:11 | hodnotil v magazínu Film-Arena.cz

Balení  
Balení je díky Filmareně vynikající.

Video  
Po obrazové stránce nemohu nic vytknout.

Audio  
Po zvukové stránce rovněž nemohu nic vytknout.

Bonusy  
Škoda že tu je tak málo slušných bonusů a obsahují i české titulky.

Verdikt
Film je vynikající a díky Filmareně je velice povené vydání.

   
Uživatel z e-shopu Wang G. | 23.6.2016 04:14

Balení  
I think this item was very good. Because the package was very beautiful and the disc was very clean. And I find the bonus was very heavy and the book was very interesting. So I like it so much. Thanks for your corperation to give me this perfect item. I am very glad to receive it. I'm very glad to hope buy the other item like this one. Perfect!

Video  
I think this item was very good. Because the package was very beautiful and the disc was very clean. And I find the bonus was very heavy and the book was very interesting. So I like it so much. Thanks for your corperation to give me this perfect item. I am very glad to receive it. I'm very glad to hope buy the other item like this one. Perfect!

Audio  
I think this item was very good. Because the package was very beautiful and the disc was very clean. And I find the bonus was very heavy and the book was very interesting. So I like it so much. Thanks for your corperation to give me this perfect item. I am very glad to receive it. I'm very glad to hope buy the other item like this one. Perfect!

Bonusy  
I think this item was very good. Because the package was very beautiful and the disc was very clean. And I find the bonus was very heavy and the book was very interesting. So I like it so much. Thanks for your corperation to give me this perfect item. I am very glad to receive it. I'm very glad to hope buy the other item like this one. Perfect!

Verdikt
I think this item was very good. Because the package was very beautiful and the disc was very clean. And I find the bonus was very heavy and the book was very interesting. So I like it so much. Thanks for your corperation to give me this perfect item. I am very glad to receive it. I'm very glad to hope buy the other item like this one. Perfect!

   
Uživatel z e-shopu Somlóvári K. | 20.6.2016 21:12

Balení  
It was excellent. The steelbook was in safe in the package. There was a cardbox outside and another one inside and lots of bubble foil.

Video  
I was very satisfied with the video. The colours are wonderful and what's more the pictures are very sharp.

Audio  
I was very satisfied with the audio too. The 5. 1 gives me the experience what I expected. It is perfect.

Bonusy  
The lenticular magnet is one of the nicest what I have ever seen. It is a great job. The full slip is also very nice.

Verdikt
It is a very good steelbook. It was worth to buy. I can recommend it to everyone. It is a nice edition.

   
Uživatel z e-shopu Vasily P. | 4.6.2016 11:39

Balení  

Video  

Audio  

Bonusy  

Verdikt

   
gambrinus | 27.5.2016 15:55 | hodnotil v magazínu Film-Arena.cz

Balení  
- bez komentáře -

Video  
- bez komentáře -

Audio  
- bez komentáře -

Bonusy  
- bez komentáře -

   
Roland | 26.5.2016 20:53 | hodnotil v magazínu Film-Arena.cz

Balení  
Skvělé balení, nádherná edice. Sběratelská edice jak má být. Steelbook je bez popisu, což mi vůbec nevadí, spíš naopak. je to pěkně čisté, žádné rušivé elementy.

Video  
U obrazové kvality nemám asi nic co bych vytknul, nebo hodnotil záporně. Mému oku rozhodně vizuál lahodí.

Audio  
Originální zvuková stopa je jako vždy exscelentní a vždy si film pouštím jen s tímto zvukem. Dabing tedy nemohu hodnotit.

Bonusy  
Přes jednu hodinu bonusů s českými titulky, dále i něco statického obrazového materiálu.Mohlo by toho být víc.

Verdikt
Velmi povedená edice se skvělým filmem,na kterou jsem se velmi těšil.Tento film rozhodně doporučuji.

   
Maniac | 15.5.2016 12:02 | hodnotil v magazínu Film-Arena.cz

Balení  
Vynikající FAC Balení...............................................................................

Video  
Skvělé Video jak ve 2D, tak ve 3D...................................................................

Audio  
Absolutní Audio zážitek na domácím kině.............................................................

Bonusy  
Výborné Bonusy s českými titulky....................................................................

Verdikt
Sumasumárum - opět nadstandartně provedeno, Filmarena je prostě jednička ve svém řemeslu............

   
Uživatel z e-shopu Boris B. | 5.5.2016 09:29

Balení  

Video  

Audio  

Bonusy  

Verdikt

   
Uživatel z e-shopu Jun H. | 3.5.2016 07:52

Balení  
Wonderful release with perfect package, really like the movie and the package, hope that more nice release coming!!

Video  
Wonderful release with perfect package, really like the movie and the package, hope that more nice release coming!!

Audio  
Wonderful release with perfect package, really like the movie and the package, hope that more nice release coming!!

Bonusy  
Wonderful release with perfect package, really like the movie and the package, hope that more nice release coming!!

Verdikt
Wonderful release with perfect package, really like the movie and the package, hope that more nice release coming!!

   
john connor | 28.4.2016 20:47 | hodnotil v magazínu Film-Arena.cz

Balení  
Číslované edice na náš trh přinášejí určitou prestige a za každou takovouto vydanou edici jsem moc rád.

Video  
Video kvalita je na velice dobré úrovni a jsem s ní celkově velice spokojen. Nezachytil jsem přítomnost vad.

Audio  
Audio kvalita je na velice dobré úrovni a jsem s ní celkově velice spokojen. Hodnotím pouze originální zvukovou stopu.

Bonusy  
Vždy potěší, pokud je obsažen nějaký ten zajímavý bonus, ale zatím nebyl čas se na všechen v klidu podívat.

Verdikt
Musím říct, že jsem s tímto vydáním opravdu velice spokojen a rád jsem zařadil tento titul do své kolekce.

   
Aloman | 24.4.2016 22:07 | hodnotil v magazínu Film-Arena.cz

Balení  
Moc povedená edice, velmi povedený šubr, steelbook bez nápisů (což mi vůbec nevadí), kartičky, knížečka, paráda.

Video  
Obrazová stránka je velmi povedená, hodnotím 3D verzi a ta je řekl bych velmi povedená. Obraz je pěkně čistý, ostrý.

Audio  
Zvuková stránka je fantastická, mluvím o originální anglické stopě a ta se velmi povedla, absolutní spokojenost.

Bonusy  
Přes hodinu bonusů, ty jsou opatřeny českými titulky, což je vždy plus. Ona ta hodiny stačí, i když jsou edice, kde je toho mnohem víc.

Verdikt
Velmi povedená edice, s parádním technickým zpracováním, i slušná porce bonusů. Já jsem opravdu spokojen.

   
guri008 | 21.4.2016 20:22 | hodnotil v magazínu Film-Arena.cz

Balení  
Opat skvela praca pri balenie FAC - drobnou vadou je chybajuci nazov filmu na steelbooku a fakt, ze fullslip necislovanej edicie sa mi paci viac.
Video aj audio su bezchybne - to sa vsak pri takomto filme da ocakavat.
Bonusy potesili, ale prijal by som viac materialu ako hodinu.
Paradna edicia!

Video  
Opat skvela praca pri balenie FAC - drobnou vadou je chybajuci nazov filmu na steelbooku a fakt, ze fullslip necislovanej edicie sa mi paci viac.
Video aj audio su bezchybne - to sa vsak pri takomto filme da ocakavat.
Bonusy potesili, ale prijal by som viac materialu ako hodinu.
Paradna edicia!

Audio  
Opat skvela praca pri balenie FAC - drobnou vadou je chybajuci nazov filmu na steelbooku a fakt, ze fullslip necislovanej edicie sa mi paci viac.
Video aj audio su bezchybne - to sa vsak pri takomto filme da ocakavat.
Bonusy potesili, ale prijal by som viac materialu ako hodinu.
Paradna edicia!

Bonusy  
Opat skvela praca pri balenie FAC - drobnou vadou je chybajuci nazov filmu na steelbooku a fakt, ze fullslip necislovanej edicie sa mi paci viac.
Video aj audio su bezchybne - to sa vsak pri takomto filme da ocakavat.
Bonusy potesili, ale prijal by som viac materialu ako hodinu.
Paradna edicia!

Verdikt
Opat skvela praca pri balenie FAC - drobnou vadou je chybajuci nazov filmu na steelbooku a fakt, ze fullslip necislovanej edicie sa mi paci viac.
Video aj audio su bezchybne - to sa vsak pri takomto filme da ocakavat.
Bonusy potesili, ale prijal by som viac materialu ako hodinu.
Paradna edicia!

   
pavelthx | 20.4.2016 07:18 | hodnotil v magazínu Film-Arena.cz

Balení  
Nádhera

Video  
Užasny obraz

Audio  
Dokonali zvuk

Bonusy  
K dokonalosti bych dal Bonusoví disk

   
Richard | 18.4.2016 20:46 | hodnotil v magazínu Film-Arena.cz

Balení  
Edici jsem zatím neměl čas rozbalit, až tak učiním, dám vědět.

Video  
Edici jsem zatím neměl čas rozbalit, až tak učiním, dám vědět.

Audio  
Edici jsem zatím neměl čas rozbalit, až tak učiním, dám vědět.

Bonusy  
Edici jsem zatím neměl čas rozbalit, až tak učiním, dám vědět.

Verdikt
Edici jsem zatím neměl čas rozbalit, až tak učiním, dám vědět.

   
Roddy87 | 17.4.2016 16:22 | hodnotil v magazínu Film-Arena.cz

Balení  
Povedený steelbook, obrazová kvalita velice povedena, originální zvuková stopa výborná. Přidána hodnota v podobě fotek, kartičky a krabičky také potěší.

Video  
Povedený steelbook, obrazová kvalita velice povedena, originální zvuková stopa výborná. Přidána hodnota v podobě fotek, kartičky a krabičky také potěší.

Audio  
Povedený steelbook, obrazová kvalita velice povedena, originální zvuková stopa výborná. Přidána hodnota v podobě fotek, kartičky a krabičky také potěší.

Bonusy  
Povedený steelbook, obrazová kvalita velice povedena, originální zvuková stopa výborná. Přidána hodnota v podobě fotek, kartičky a krabičky také potěší.

Verdikt
Povedený steelbook, obrazová kvalita velice povedena, originální zvuková stopa výborná. Přidána hodnota v podobě fotek, kartičky a krabičky také potěší.

   
radimdimo | 16.4.2016 01:01 | hodnotil v magazínu Film-Arena.cz

Balení  
Jednoznačně jsem se na FAC Marťana těšil. Poškozené steelbooky udělaly z Marťana docela žádané a limitovanější zboží, než bylo původně v plánu. Ze steelbooku nejsem 100% urvanej, ale stejně se mi líbí, hlavně zadní strana a vnitřek, z fullslipu však více ne, neboť parciální lak dělá spíš nehezký, vajíčkový vzhled z Mattovy hlavy. Potisk placek je moc hezký, z dalšího obsahu velice oceňuji fiktivní, ale kompletní brožuru k onomu nešťastnému výzkumnému letu, jen text je velmi malý a tím pádem špatně čitelný. U kartiček se mi nelíbí mřížkování. Avšak v celku opět nadstandard.

Video  
Osobně jsem neviděl. 2× v kině ano a video bylo hodně, hodně zdařilé, 3D pro prostor, spíše do hloubky, využitelné a hezké, vyloženě pro efekt není zneužíváno.

Audio  
Hodně zajímavý soundtrack :-) Zvuk je tu dokonce ve stopě 7.1, to ale jen originál. Posoudit nemohu, mám "jen 5.1", ale mohu konstatovat časté využití prostorového zvuku.

Bonusy  
Přes jednu hodinu bonusů s českými titulky, dále i něco statického obrazového materiálu. Žel nemám nakoukáno, popis však vypadá slibně.

Verdikt
Marťan je velmi povedeným filmem, jeden z nej sci-fi filmů roku a ve FAC eidici je mou cennou trofejí. I přes uvedené mírné nedostatky jsem rád, že tuto edici mám a na samotný film se kdykoliv rád podívám, o žádnou nudu se rozhodně nejedná.

   
Danka | 12.4.2016 11:20 | hodnotil v magazínu Film-Arena.cz

Balení  
Tady je hodnocení snadné,FAC jako vždy parádní.Steelbook vypadá v reálu lépe než na fotkách,takže naprostá spokojenost.

Video  
Videu není co vytknout,jsem sním více než jen spokojená.3D taky není vůbec špatné a doma vynikne více jak v kině.

Audio  
Originál zvuková stopa je velmi dobrá.Na českou jsem si musela zvyknout,protože u tohoto titulu se mi originál hodně zaryl do paměti.Jediná škoda u české verze je ta,že ty vtipnější části jsou v titulkách jiné a pro mě lepší.Titulky se více drží knižní předlohy.

Bonusy  
Bunusy zde jsou a mají českou podporu.Hodně se mi líbí to jakoby prodložení filmu co vyšlo najevo po 7 letech,postavy u psychologa před letem a další.

Verdikt
Velmi povedená edice se skvělým filmem,na kterou jsem se velmi těšila.Tento film rozhodně doporučuji.

   
Bratlee | 12.4.2016 11:16 | hodnotil v magazínu Film-Arena.cz

Balení  
Balenie v celku posobi velmi pekne. Steelbook neobsahuje ziaden text, ak je to zamer ok, ale ak je to trend ako vyrabat buuky pre celu europu jednotne, vidim v tom zjednodusenie, napr. mne by nevadil anglicky text, pokial by film bol lokalizovany v cz tak ako doteraz ... ale ak ide o zamer, potom plny pocet. Viac vo verdikte.

Video  
Video spracovanie je samozrejme ako to uz byva vyborne. Pre mna ako uzivatela s vyssimi narokmi splna komplet vsetky poziadavky. Nezaregistroval som ziaden drop ani nic, co by mi sposobilo co i len najmensie vyrusenie. Vychutnal som si vybornu ostrost aj v burke. Kvalitne 3D sa stava standardom - bez namietok - film neposobil tmavo.

Audio  
Audio pocuvam na sluchatkach, nezaregistroval som ziaden problem. Vyborny zvuk a hlavne vyborny soundtrack. Ocenujem kvalitny CZ dabing.

Bonusy  
Bonusy su komplet s cz titulkami, obsahuju aj pridane kratke filmy, najzaujimavejsi je ten, ktory sa odohrava po filme - velmi prijemne rozsirenie pribehu a konania postav.

Verdikt
Vyborny film vo vysokokvalitnom prevedeni. Co sa tyka bonusov v baleni, tam by som mozno uvital viac a ine veci. Pohladnice urcite nikomu posielat nebudem a kruhove neviemco odznaciky tiez velmi nevyuzijem. Mozno by sa hodila brozura z natacania v kvalitnej tlaci, popripade usb kluc v style filmu, alebo ina zaujimava vychytavka. Steel ma vybornu potlac, mne osobne sa na steeloch paci aj embos, ktory tu chyba. Kartonovy obal vyzera dobre.

   
Uživatel z e-shopu Lorenzini B. | 11.4.2016 18:33

Balení  
Encore une édition des plus réussie pour Filmarena . FullSlip de très grande qualité, comme d'habitude avec Filmarena !

Video  
Encore une édition des plus réussie pour Filmarena . FullSlip de très grande qualité, comme d'habitude avec Filmarena !

Audio  
Encore une édition des plus réussie pour Filmarena . FullSlip de très grande qualité, comme d'habitude avec Filmarena !

Bonusy  
Encore une édition des plus réussie pour Filmarena . FullSlip de très grande qualité, comme d'habitude avec Filmarena !

Verdikt
Encore une édition des plus réussie pour Filmarena . FullSlip de très grande qualité, comme d'habitude avec Filmarena !

   
Uživatel z e-shopu Matthias B. | 11.4.2016 14:08

Balení  
Die Verpackung ist, wie immer, sehr ordentlich. Der Versand hat super geklappt. Das fullslip selbst ist auch richtig schön, eine nummerierte Variante wäre auch gut.

Video  
Die Bildqualität ist sehr gut, absolut zufriedenstellend. Der Film selbst ist auch richtig gut geworden.

Audio  
Der Ton ist diesmal ganz besonders toll, da auch die deutsche Tonspur Vorhaben ist. Das kommt leider zu selten vor.

Bonusy  
Bonusmaterial ist auch sehr interessant. Man bekommt auch Hintergrund-Einblicke, was ich persönlich immer gerne ansehen.

Verdikt
Im gesamten eine sehr schöne Edition mit deutschem Ton. Tolles fullslip, schöne Beigaben. Wäre diese unnumbered edition noch nummeriert wäre das richtig Klasse. Den die Limitierung ist geringer als bei der nummerierten Edition.

   
Uživatel z e-shopu Petr D. | 11.4.2016 08:33

Balení  
Balení FAC má pěkné kartonové pouzdro s lehce embosovanými nápisy, jehož hlavní výhodou je nápis názvu filmu na boční straně. Jsem rád, že nakonec mám alespoň nečíslovanou edici, protože steelbook nemá na boku žádný popis. Pohlednice z filmu v kartonové obálce je docela dobrý nápad, lepší než kdyby byly v zalepovací fólii. Vzhled disků je taky fajn. Zbývající doplňky jsou už jen slabou náhradou oproti vybavení číslované edice. Nepochopím, proč není mezi edicemi nějaký minimální rozdíl v ceně, když obsah jedné je vždy chudší - doufám, že si tento můj názor přečte někdo z FA.

Video  
Obraz je samozřejmě super, což se dalo předpokládat. 3D jsem jen prolétnul, jak to vypadá a ten nehodnotím. Formát obrazu 2,40:1

Audio  
Zvuk je na disku uložen v angličtině DTS-HD Master Audio 7.1 a v češtině Dolby Digital 5.1, titulky jsou přidány české i anglické.

Bonusy  
Disk s filmem 2D má velmi efektní pohyblivé menu. Bonusová výbava je bohatá : přes 81 minut bonusů v HD s CZ titulky !

Verdikt
Jednoznačně absolutní záležitost !!! Film patří do každé sbírky vyznavačů sci-fi žánru. Super film, super disk, super balení.

   
marodavidoff | 11.4.2016 08:33 | hodnotil v magazínu Film-Arena.cz

Balení  
Opět velice povedené balení, které potvrdilo kvality FAC. Pěkný lesklý povrch, jak papírového šubru tak steelboku a další doplňky.

Video  
Velmi kvalitní obraz bez jediné chybičky, jak je u novějších filmů takřka standardem. Nemám co vytknout.

Audio  
Pokud máte doma slušnou aparaturu, není co řešit. Dabing mě zcela míjí a originální zvuková stopa nemá chybu.

Bonusy  
Bonusů je zde docela dost a myslím, že jsou i otitulkované a ve vysokém rozlišení, což taky dost potěší.

Verdikt
Jasná koupě! Opět velice povedené balení, které potvrdilo kvality FAC. Vše do detailů propracované a bezchybně zabalené.

   
Rankin Fitch | 10.4.2016 21:29 | hodnotil v magazínu Film-Arena.cz

Balení  
28. FAC, brilantní balení s brilantním filmem. Čím dál lepší provedení, které sběratelsky opravdu za to stojí.

Video  
Novinkový titul Ridleyho Scotta, který se může pyšnit naprosto famózním obrazovým zážitkem, takže velký palec nahoru!

Audio  
To samé platí u audiostopy - pochopitelně anglického originálu - vymazlená až po okraj. Atmosféricky velká paráda!

Bonusy  
Hodinka česky otitulkovaných bonusů na 2D disku je paráda. Sice je u Ridleyho zvykem samostatný našlapaný bonusový disk, ale i tak super.

Verdikt
Pro sběratele vážený kousek, zapadající do kontextu FAC naprosto skvěle. Uvážíme-li, že byl nálad pouhých 396 kusů, je to další Svatý Grál ve sbírce.

   
snoufik | 10.4.2016 18:04 | hodnotil v magazínu Film-Arena.cz

Balení  
Jsem rád že jsem získal a i tuhle nečíslovanku je parádní, opět super práce a není co dodat! Za mě jen škoda že není na steelbooku alespoň nápis (název filmu) na hřbetu.

Video  
Kvalita obrazu je vynikající jak je už u bluray disků zvykem. Akční scény jsou přehledné a je to prostě celé výborně natočené.

Audio  
Zvuku také nemůžu nic vytknout, myslím, že hudba krásně doplňuje děj. Na domácím kině je to opravdu paráda.

Bonusy  
Hodinka bonusů není sice nic moc ale je dobře že alespoň nějaké se tu nacházejí a hlavně mají české titulky.

Verdikt
Další vymazlený sběratelský steelbook a FAC do sbírky. Jsem rád že jej mám ve své sbírce prostě paráda. Jen tak dále na poličce je to super.

   
Ferry Sally | 10.4.2016 14:31 | hodnotil v magazínu Film-Arena.cz

Balení  
Bohužel tentokrát musím F. A. vytknout, že steelbook je na zadní straně na horním a dolním okraji jemně poškrábán asi na dvou místech. Toto poškození kazí radost z jinak velmi zdařilému provedení celé edice. MUSÍM SE ZEPTAT CO MÁ V POSLEDNÍ DOBĚ ZNAMENAT TO VĚČNÉ NABÍZENÍ STEELBOOKŮ Z "DROBNOU VADOU" - MĚ JAKO PLATÍCÍHO ZÁKAZNÍKA ZAJÍMÁ POUZE ZBOŽÍ KTERÉ JE V P E R F E K T N Í M S T A V U ! ! ! Vedoucí pracovníci F. A. by si měli uvědomit, že toto velmi kazí dobrou pověst tohoto obchodu a do budoucna může znamenat odliv potencionálních zákazníků - kteří půjdou jinam......!!!

Video  
Video stopa filmu z roku 2015 byla nasnímána přímo ve vysokém rozlišení 1080 p, tak že se nejedná o přepis. Obraz je naprosto skvělý. Barevné podání vyvážené, ostrost obrazu perfektní, zrno v tmavých scénách prakticky žádné - prostě jedinečná kvalita obrazu!

Audio  
Originální zvuková stopa DTS - HD Master audio 7.1 s datovým tokem 4997 kbps má průzračný, detailní zvukový projev s velkou dynamikou. Český dabing Dolby Digital 5.1 s datovým tokem téměř 11x menším, zvuk formátu DVD - slabší průměr (zvuk je lehce zastřený - slitý, slabá dynamika - nutno přidat hlasitost na úkor kvality.)

Bonusy  
Bonusů je na Blu-ray disku 2D cca 1 hod a 5 min, všechny jsou ve vysokém rozlišení HD 1080 p a mají českou podporu - titulky. Některé z bonusů jsou velmi zajímavé.

Verdikt
Marťan je perfektní film natočený známým režisérem Ridley Scottem, který vyšel v pěkné FAC edici - moji radost kazí skutečnost, že byl dodán lehce poškozený (poškrábaný) steelbook na zadní straně a to i přes GARANCI 1000 KS NAPROSTO BEZ VADY - COŽ NEBYLO ZJEVNĚ DODRŽENO!!! Doporučuji ke koupi.

   
Flynne | 10.4.2016 11:41 | hodnotil v magazínu Film-Arena.cz

Balení  
Rád bych dal plný počet hvězd, mám ale jistou výhradu k podobným edicím. Celé je to totiž předražené, protože mít navíc v hodnotě téměř 200 Kč papírový box této oranžové edice, 8 pohlednic se záběry z filmu, 1 "special card" (nenašel jsem nic, co by na ní bylo zvláštního) a 6 kruhových sběratelských karet, které jsou téměř bez nápadu, je něco, co zmíněnou hodnotu nemá a co považuji za zbytečnost. Úplně by stačil samotný SB ve Q-slipu.

Video  
Film natočený podle současných standardů snad nemůže na BD vypadat špatně, takže v tomto případě jsem navýsost spokojen. Menu disku je pohyblivé a nápadité. Škoda, že jsem tentokrát nemohl otestovat 3D verzi na svém PC, protože po spuštění v programu Power DVD 10, který 3D umí přehrát, se po vložení disku objeví pouze oranžová obrazovka s hlášením, že tento film je vyroben podle nejnovějších standardů a je potřeba nainstalovat aktualizaci SW přehrávače. Ten samozřejmě mám, přesto se BD 3D, ale ani 2D nenačtou a zobrazí pouze zmíněné hlášení. To je tak, když si každý výrobce dělá, co chce a nerespektuje vzájemnou kompatibilitu.

Audio  
I zvuková složka filmu je vynikající a dokonce ani český dabing příliš nepokulhává za originálem, který je samozřejmě dynamičtější.

Bonusy  
Bonusy chválím, je jich něco přes hodinu a jsou s českou titulkovou podporou. Takto by měl vypadat správný BD.

Verdikt
Se SB jako takovým jsem poměrně spokojen, vadí mi absence titulu filmu na hřbetu (to je dnes nějaká móda nebo co?). Ostatní připomínky jsou v příslušných sekcích a nebudu je opakovat.

   
Uživatel z e-shopu Pavel H. | 10.4.2016 11:24

Balení  
- bez komentáře -

Video  
- bez komentáře -

Audio  
- bez komentáře -

Bonusy  
- bez komentáře -

Verdikt
nadhera a co se tyka "drobnych vad" jednu bych nasel,ale pod lupou.Hezky steel!!!

   
Uživatel z e-shopu Tomáš S. | 10.4.2016 10:11

Balení  
Balení je nad očekávání skvělé. Lepší edici tohoto filmu neznám

Video  
Po obrazové stránce není co dodat. Obraz je na skvělé úrovni.

Audio  
Audio je skvěle rozmixované aparatura rozhodně nebude zahálet.

Bonusy  
Bonusů je tak akorát necelá hodinka

Verdikt
Skvěle odvedená práce za kterou FA děkuji. Pokud budou další edice na takovéto úrovni a dostupné pro lidi co nemají číslo budu jedině rád

   
Uživatel z e-shopu goose | 10.4.2016 09:01

Balení  
****************************************************************************************************

Video  
****************************************************************************************************

Audio  
****************************************************************************************************

Bonusy  
****************************************************************************************************

Verdikt
****************************************************************************************************

   
Uživatel z e-shopu Juan Manuel B. | 9.4.2016 16:02

Balení  
- bez komentáře -

Video  
- bez komentáře -

Audio  
- bez komentáře -

Bonusy  
- bez komentáře -

   
Mormenel | 7.4.2016 23:22 | hodnotil v magazínu Film-Arena.cz

Balení  
Steelbook pekny s vnitřním artworkem v nádherném fullslip. Lentilky též pěkně provedena. Plus krásný booklet.

Video  
Maximálně nejvyšší možná kvalita obrazu. Lépe by to ani neslo........................................

Audio  
Originální zvuková stopa nemá chybu. Krásně plný a čistý zvuk. Cz dabing se taky povedl není co dodat...

Bonusy  
Disk obsahuje standardní množství bonusů které vás hodí do obrazu děje. Není opět co dodat.

Verdikt
Opět jeden kousek s dobrým balením. Opět není co dodat. FA se opět povedl jeden kousek co ocení mnoho lidí.

   
avatar | 7.4.2016 22:13 | hodnotil v magazínu Film-Arena.cz

Balení  
Velice povedena a luxusní edice. Jak provedeni sběratelských karet, tak i použití barev. Celkové naprosto skvělá edice, doporučuji

Video  
Není co vytknout.Balení je dokonalé.Obraz a zvuk je luxusní. Film vřele doporučuji..................
Audio

Audio  
Audio take super. Opět jsem se dival na českou verzi, která se povedla. Čistý a dostatečně hlasitý zvuk.

Bonusy  
Takto nějak si představuji bluray formát. Dokonalý film ošetřený maximální péčí a navíc s nabušenými bonusy s českou podporou.

Verdikt
Jen co mě mrzi že číslovaná byla z 50 procent ponicena jinak bych pořídil číslovanou ta je o dost hezčí.

   
bearlol | 7.4.2016 16:35 | hodnotil v magazínu Film-Arena.cz

Balení  
As always with each reception I am impatient at the opening of your products, the sleeve is superb it is all beauty very good job as always, very good choice of the graphic designers like each time ;-)

Video  
It is perfect in every way, the visual it's great very good choice because the video is really quality, this one I was waiting patiently it's very beautiful.

Audio  
The spectacle is completely ensured, but which damage not to have put the audio track in French as well as the subtitles, but that does not change of anything the movie, it is really brilliant.

Bonusy  
Again many thanks for your work, It's always a pleasure to make an order and receive your articles that are in each case superb.

Verdikt
Once again thank you very much for your work, it is always a pleasure of receiving an order with splendid item which are like each time exceptional.

   
Uživatel z e-shopu David P. | 7.4.2016 14:52

Balení  
complete and perfect edition for fans and collectors. Lenticular magnet is beautiful and books are complete

Video  
The quality of the image of this film is superb. A spectacular photography and perfect quality. Worth enjoying 3D, it takes us to Mars

Audio  
DTS-HD Master 7.1 simply spectacular. Other languages in Dolby Digital 5.1 are more than enough quality and sound is a delight

Bonusy  
More than 40 minutes of bonus, serving perfect complement to the film. The photo galleries are spectacular, and very complete video

Verdikt
Numbered edition as always to the delight of fans. Packed with information, the precious cards, and lenticular impressive magnet.

   
Radek Vrtal | 7.4.2016 14:21 | hodnotil v magazínu Film-Arena.cz

Balení  
Ihned po vyzvednutí patří nečíslovaný Marťan mezi nejkrásnější kousky mé rozšiřující se sbírky. Kdo ho nemá může jen litovat ...

Video  
Obraz ostrý jako břitva.

Audio  
Originální zvuková stopa nemá chybu - budu muset přestavět na 7.1. Krásně plný zvuk. Český dabing určitě zkoušet nebudu.

Bonusy  
K bonusovým materiálům jsem se zatím neměl možnost dostat, ale film mě natolik pohltil, že to brzy napravím :-)

Verdikt
FAC Balení 100%, Video 100%, Zvuk 100% Celkové hodnocení filmu 95%. Jsem opravdu rád, že jsem tento kousek ukořistil :-)

   
Uživatel z e-shopu Tiago R. | 6.4.2016 16:55

Balení  
All well packed! Lots of boxes and bubble wrap. No items damaged in transit. Excellent Packaging - Excellent service FilmArena !

Video  
Stunning video quality. Bitrate on average for a Blu-ray disc. Crisp image and deep colors. Very impressive!

Audio  
Crystal clear sound, environment sounds beautifully arranged and well distributed by all the speakers.

Bonusy  
Good content of bonus features! There are good extras on the Blu-ray disc - full of special features!

Verdikt
An awesome movie! Well directed and produced. Fully recommend this film to the lovers of Seventh Art.

   
Ice07 | 6.4.2016 12:07 | hodnotil v magazínu Film-Arena.cz

Balení  
Balení je opět od Filmareny skvělé, opět v edici FAC - je opravdu nádherná - jak bonusy - tak vzhledem :-))

Video  
Po obrazové stránce nemám co vytknout, opravdu i ve tmavách scánách je obraz super, není co vytknout :-)

Audio  
Po zvukové stránce nemám také co vytknout, originální stopa je fakt úchvatná a český dabing je také moc povedený.

Bonusy  
Bonusů je zde mnoho, jak od filmareny v rámce této sběratelské edice, tak od samotného distributora. Super.

Verdikt
Celkově hodnotím tuto edici jako super klenot, doporučuji všem. Opravdu stojí za to ji vlastnit ve sbírce :-))

   
murcanek | 5.4.2016 19:19 | hodnotil v magazínu Film-Arena.cz

Balení  
..........................................................................................................................

Video  
........................................................................................................................

Audio  
....................................................................................................................

Bonusy  
.......................................................................................................................

Verdikt
....................................................................................................................

   
Beyonder | 5.4.2016 13:15 | hodnotil v magazínu Film-Arena.cz

Balení  
Velice povedena a luxusní edice. Jak provedeni sběratelských karet, tak i použití barev. Celkové naprosto skvělá edice, doporučuji .

Video  
Film je po strance videa a zvuku bez sebemenších vad. Trochu škoda 3D, neni moc scén a akce, kde by si toho divák užil.

Audio  
Film je po strance videa a zvuku bez sebemenších vad. Trochu škoda 3D, neni moc scén a akce, kde by si toho divák užil.

Bonusy  
Film je po strance videa a zvuku bez sebemenších vad. Trochu škoda 3D, neni moc scén a akce, kde by si toho divák užil.

Verdikt
Velice povedena a luxusní edice. Jak provedeni sběratelských karet, tak i použití barev. Celkové naprosto skvělá edice, doporučuji .

   
wooddy | 5.4.2016 12:45 | hodnotil v magazínu Film-Arena.cz

Balení  
- bez komentáře -

Video  
- bez komentáře -

Audio  
- bez komentáře -

Bonusy  
- bez komentáře -

Verdikt
Perfektní film a FAC není co vytknout

   
Uživatel z e-shopu Zoltán S. | 5.4.2016 11:58

Balení  
This is a very cool edition, with an amazing fullslip lookout. The bonuses, what the edition contains are all perfect.

Video  
I am satisfied about the high definition video on this edition, on a bigger television looks the picture good. The 3D effects are pretty nice, good job!

Audio  
The best thing is, that the disc containes a hungarian 5.1 audio (and many others), this is very important for me!

Bonusy  
It is okay, what the disc includes on bonuses, it's a many from them on this edition. Fast 1 hour, that's very good!

Verdikt
I can recommend the edition, this is a very-very amazing movie, and the same goes to this edition too! For collectors is this a must have!

   
haamunaptra | 5.4.2016 08:28 | hodnotil v magazínu Film-Arena.cz

Balení  
Nádherný fullslip s plasticky vystupující postavou astronauta Marka Watneyho v podaní Matta Damona. Steelbook také na jedničku stejně jako doprovodný materiál. Oba disky se liší svým potiskem, což jen dotváří výborný výsledný dojem.

Video  
Ridley Scott si kvalitu umí pohlídat a nejinak tomu bylo i v případě tohoto filmu. Netuším, zda tvůrci zvolili pro záběry Marsu záměrně takto laděný barevný filtr, ale koukat na nekonečné pusté pláně Marsu je pastva pro oči :-) Snad jen film ve verzi 3D nemá natolik efekt či hloubku, jak by se dalo očekávat, ale to má dnes málokterý 3D film.

Audio  
Není co vytýkat. Čistý zvuk, který vynikne především ve vypjatých scénách, hudební doprovod se také povedl.

Bonusy  
Tady se přiznám, že nebyl čas je shlédnout. Každopádně bonusy slibují, že obsahují české titulky a dle rychlého procházení jsou to spíše kratší dokumenty o vzniku filmu. Bonusy si tenhle film rozhodně zaslouží.

Verdikt
Ačkoli vydání této edice provázely potíže se Steelbookem (poškozené kusy), podařilo se nakonec fanouškům přinést další skvostný kousek do sbírky. Za to Filmareně děkuji.

   
Milan89 | 4.4.2016 20:41 | hodnotil v magazínu Film-Arena.cz

Balení  
Další povedená krabička od Filmarény ukrývá velmy povedený steelbook a další bonusové materiály, opět další super edice FA.

Video  
Video je na tomto blu-ray disku ve velmy vysoké kvalitě, obraz je ostrý jako břitva. Myslím že i 3D obraz se povedl na jedničku.

Audio  
Ve stejné kvalitě jako VIDEO je i AUDIO hlavně co se originálního zvuku týče, český dabing neurazí, povedl se.

Bonusy  
Bonusový materiál tato edice obsahuje a jeho docela dost, velké plus je to že bonusy obsahují Českou podporu.

Verdikt
Další povedený kousek se uhnízdil v mé sbírce, parádní film v parádní edici samozřejmě i v krásném obalu.

   
Zdenek.zm | 4.4.2016 14:15 | hodnotil v magazínu Film-Arena.cz

Balení  
Není co vytknout.Balení je dokonalé.Obraz a zvuk je luxusní. Film vřele doporučuji..................

Video  
Není co vytknout.Balení je dokonalé.Obraz a zvuk je luxusní. Film vřele doporučuji..................

Audio  
Není co vytknout.Balení je dokonalé.Obraz a zvuk je luxusní. Film vřele doporučuji..................

Bonusy  
Není co vytknout.Balení je dokonalé.Obraz a zvuk je luxusní. Film vřele doporučuji..................

Verdikt
Není co vytknout.Balení je dokonalé.Obraz a zvuk je luxusní. Film vřele doporučuji..................

   
Roman | 4.4.2016 09:52 | hodnotil v magazínu Film-Arena.cz

Balení  
Další povedené balení FA edice,kterému není co vytknout,každý musí mít radost mít tohle doma ve své sbírce.

Video  
Obraz je prokreslený do detailu,je na co koukat,protože každý záběr má své kouzlo,chvílemi jako,kdyby jste byli součástí filmu.

Audio  
Zvuk je hodně dobrý, aparatura si to užije a vy také, povedený je i český dabing,tady budete také spokojeni.

Bonusy  
Bonusů si tentokrát užijeme mají něco přes hodinu,obsahují české titulky jsou v HD,takže budete maximalně spokojeni.

Verdikt
Film,který mě překvapil a dobře jsem se u něj bavil,moc pěkně natočeno a plnohodnotná výbava disku a k tomu moc pěkné balení, co si více přát.

   
Uživatel z e-shopu Anders B. | 4.4.2016 08:31

Balení  
- bez komentáře -

Video  
- bez komentáře -

Audio  
- bez komentáře -

Bonusy  
- bez komentáře -

   
Dominico | 4.4.2016 08:22 | hodnotil v magazínu Film-Arena.cz

Balení  

Video  

Audio  

Bonusy  

Verdikt

   
Uživatel z e-shopu Radek M. | 3.4.2016 20:24

Balení  
Velmi pěkkné dvoudiskové balení. Líbí se mi uspořádání disků tím, že jdou velmi dobře vyjmout samostatně

Video  
Bez problému. Video opravdu velmi čisté, pěkné. Díval jsem se na 3D verzi a také velmi povedená.

Audio  
Audio take super. Opět jsem se dival na českou verzi, která se povedla. Čistý a dostatečně hlasitý zvuk.

Bonusy  
Bonusů dostatek. To jak digitálních tak i fyzických. Vše jak jsme si již u sběratelských edicí zvykli.

Verdikt
Film se mi velmi líbil. A to i přes to, že byl docela dlouhý tak jsem dal jedno zkouknutí. Super zážitek

   
PYROS | 3.4.2016 17:04 | hodnotil v magazínu Film-Arena.cz

Balení  
Tak toto balení si zaslouží velkou pochvalu. Super fullslip stejně tak i steelbook. Chválím filmarenu.

Video  
K videu nemám co vytknout. Naprosto dokonalý obraz, skvělá kamera. Chválám filmarenu za tuto FAC edici.

Audio  
Audio je perfektní, zvuk v originále dokonalý, ale i české 5.1 je na velmi dobré úrovni. Super FAC edice.

Bonusy  
Bonusy jsem zatím ještě neviděl, ale chystám se na ně co nejdříve, tak uvidíme čím mě překvapí. :) :)

Verdikt
¨Tak tato FAC edice se povedla, naprostá dokonalost, film je také super. Děkuji filmareně za perfektní edici.

   
LucasGekko | 3.4.2016 16:40 | hodnotil v magazínu Film-Arena.cz

Balení  
- bez komentáře -

Video  
- bez komentáře -

Audio  
- bez komentáře -

Bonusy  
- bez komentáře -

Verdikt
PECKA!!!!

   
stano | 3.4.2016 15:44 | hodnotil v magazínu Film-Arena.cz

Balení  
- bez komentáře -

Video  
- bez komentáře -

Audio  
- bez komentáře -

Bonusy  
- bez komentáře -

   
malé srdce | 3.4.2016 13:01 | hodnotil v magazínu Film-Arena.cz

Balení  
Prvotřídní zboží! FullSlip je na dotek takový zvláštně, ale při tom velmi příjemně gumový. Je propracovaný úplně do sebemenších detailů. Uvnitř FullSlipu najdete klasický steelbook s lentikulárním magnetem, kterému osobně moc neholduji, neboť mě z něho bolí oči. Vnitřní artwork je zde samozřejmou záležitostí. Mnoho přídavných komponentů zde zcela jistě také potěší.

Video  
Dokonalý obraz u skvělého filmu. Čístý, ostrý a nádherný - skutečná radost se na tento vizuálně přitažlivý film dívat.

Audio  
Audio je rovněž výborné a svoje si zde najdou jak zastánci originální stopy, tak i zastánci českého dabingu.

Bonusy  
Takto nějak si představuji bluray formát. Dokonalý film ošetřený maximální péčí a navíc s nabušenými bonusy s českou podporou.

Verdikt
Výborný film skvělého režiséra - odborníka na vizuální záležitosti. U takovéhoto filmu nikdy nelituji peněz, které jsem do toho vrazil, protože tato FAC edice představuje tu nejvyšší možnou kvalitu, kterou s koupí dostáváte.

   
ppetr | 3.4.2016 12:02 | hodnotil v magazínu Film-Arena.cz

Balení  
Za mě spokojenost. Docela mě překvapila knížečka, která obsahuje kreslené návrhy.

Video  
Zkouknul jsem 3D verzi a příjemně mě 3D překvapilo.

Audio  
Audio stránce filmu není co vytknout, za mě spokojenost.

Bonusy  
Vždy ocením cz podporu bonusové části.

Verdikt
Popravdě jsem se trochu obával délky, ale film utekl a nenudil jsem se.

   
Jardo208 | 3.4.2016 11:34 | hodnotil v magazínu Film-Arena.cz

Balení  
- bez komentáře -

Video  
- bez komentáře -

Audio  
- bez komentáře -

Bonusy  
- bez komentáře -

Verdikt
Spokojny

   
brachus | 3.4.2016 10:39 | hodnotil v magazínu Film-Arena.cz

Balení  
Další TÉMĚŘ maximální FAC edice tohoto úspěšného filmu, steelbook ukrytý v originálním full slipu s parciálním lakem má jedinou chybu a to, že je nepatrně, ale přece jen poškozen třemi jedno až dvoumilimetrovými oděrkami až na kov, které se nacházejí na spodní hraně zadní strany steelbooku, za plnou cenu bych očekával naprosto bezvadné zboží, buhužel v poslení době se s poškozenými steelbooky roztrhl pytel.

Video  
Obraz je naprosto v pořádku, ostré detaily a kontrasty , s obrazem jsem naprosto spokojen........

Audio  
Stejně jako obraz i zvuk je naprosto v pořádku, originální zvuková stopa je velmi dobrá, český dabing patří k těm lepším.

Bonusy  
Bonusy zde jsou, zvláště kladně hodnotím českou titulkovou podporu, takže spokojenost..............

Verdikt
Film se mi líbí, provedení je na dobré úrovni (škoda neptrně poškozeného steebooku) a atraktivní, celkově jsem s nákupem spokojen..

   
jardadts | 3.4.2016 10:22 | hodnotil v magazínu Film-Arena.cz

Balení  
- bez komentáře -

Video  
- bez komentáře -

Audio  
- bez komentáře -

Bonusy  
- bez komentáře -

   
Dezz66 | 3.4.2016 10:06 | hodnotil v magazínu Film-Arena.cz

Balení  
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Video  
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Audio  
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Bonusy  
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Verdikt
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

   
salisbury | 2.4.2016 16:47 | hodnotil v magazínu Film-Arena.cz

Balení  
Ač se jedná o nečíslované balení šubr je vyveden velmi zdařile a možná i o fous je lepší než u nečíslované verze.

Video  
Opět mohu vychválit video, které je velmi efektní jako celý film. Tohle se dá prostě vidět úplně v pohodě vícekrát.

Audio  
Audio opět parádní, hlavně si ho člověk vychutná při muzice, která se mi v tomto filmu velmi líbila.

Bonusy  
Bonusy tu máme, takže opět vydání, které je plnohodnotné. Super práce, která si zaslouží polochtání potleskem.

Verdikt
Tato nečíslovaná edice na mě působí velmi příjemně a jak jsem psal již v části označené jako balení o trošku se mi líbí víc než verze číslovaná.

   
autobusák | 31.3.2016 10:54 | hodnotil v magazínu Film-Arena.cz

Balení  
Steelbook a celé balení je opět na velmi vysoké úrovni.Čekání na vydání se vždy vyplatí.Od prvních FA kolekcí se kvalita stupňuje.Jen tak dále.

Video  

Kvalita videa? Prostě skvělá, Vynikající plastický obraz ve 3D, skvělá kamera, hluboká černá i příjemné odstíny pleti.

Audio  
Zvuk je brilantní v originálním znění. Dabing moc nepouštím, takže těžko hodnotit, ale ve srovnání s originálem trochu pokulhává zvláště vyvážení hlasitosti.

Bonusy  
Více jak hodina bonusového materiálu s českými titulky je asi solidním počinem. Komentáře a rozhovory tvůrců o vzniku a natáčení dokreslují příběh.

Verdikt
Ridley Scott mě zatím žádným filmem nezklamal a nestalo se ani tentokrát. Román se vcelku podařilo přenést na filmové plátno s úspěchem. Dobrý pocit nepokazí ani zmíněné vady, které jsou takřka na první pohled neznatelné. Pokud se spokojíte se steelbookem bez sběratelských přídavků, rozhodně stojí za to.

   
precious | 11.3.2016 15:38 | hodnotil v magazínu Film-Arena.cz

Balení  
Steelbook je povedený, není co vytknout ani zvolenému artworku. Co se týče kvality povrchu steelbooku, vady nejsou téměř vidět, musel jsem je vyloženě hledat, takže za mně osobně spokojenost.

Video  
Po obrazové stránce naprostá spokojenost, prostě jak už jsme u blu-ray ostatně zvyklí. 3D verze je také skvělá.

Audio  
Zvuk je brilantní v originálním znění. Dabing moc nepouštím, takže těžko hodnotit, ale ve srovnání s originálem trochu pokulhává zvláště vyvážení hlasitosti.

Bonusy  
Bonusů je dostatek i s českými titulky, což přidává na hodnotě. Jsou vcelku zajímavé a několik desítek minut u nich strávíte. Takže palec nahoru.

Verdikt
Ridley Scott mě zatím žádným filmem nezklamal a nestalo se ani tentokrát. Román se vcelku podařilo přenést na filmové plátno s úspěchem. Dobrý pocit nepokazí ani zmíněné vady, které jsou takřka na první pohled neznatelné. Pokud se spokojíte se steelbookem bez sběratelských přídavků, rozhodně stojí za to.

   
Uživatel z e-shopu Luděk B. | 6.3.2016 15:30

Balení  
- bez komentáře -

Video  
- bez komentáře -

Audio  
- bez komentáře -

Bonusy  
- bez komentáře -

   
Steelfall | 27.2.2016 15:50 | hodnotil v magazínu Film-Arena.cz

Balení  

Video  

Audio  

Bonusy  

Verdikt