Hodnocení FAC #78 ODVÁŽNÁ VAIANA: Legenda o konci světa EDITION #3 HARDBOX FullSlip 3D + 2D Steelbook™ Limitovaná sběratelská edice - číslovaná (2 Blu-ray 3D + 2 Blu-ray)

Celkem hodnocení: 15 Průměrné hod.:  Poslední příspěvek:12.5.2019
Uživatel z e-shopu Nikos I. | 12.5.2019 17:28

Balení  

Video  

Audio  

Bonusy  

Verdikt
Another great Steelbook!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

   
Uživatel z e-shopu Mike T. | 20.5.2018 23:08

Balení  
Beautiful artwork. Vibrant colours. Eye-catching! Everything and more you expect for a Premium from FAC.

Video  
Excellent!!! Only thing better would be 4K remaster but I don't see it available yet. Very happy with quality.

Audio  
DTS HD MASTER: Excellent! The Only thing better would be a movie theater to hear it with proper setup.

Bonusy  
Very long and interesting. Many to see and enjoy. Considering the price it's very good and acceptable.

Verdikt
Very nice artwork and packaging. Great job in shipping to make sure of no damage. Received in timely manner.

   
MarcX | 5.5.2018 12:55

Balení  
FilmArena Collection představuje tu nejvyšší možnou kvalitu, kterou lze v rámci filmových kolekcí na tuzemském trhu získat. Precizní práce!

Video  
Blu-ray disk po vizuální stránce nabízí prvotřídní zážitek, obraz čistý, ostrý, bez zrna. Hodnocení VYNIKAJÍCÍ.

Audio  
Zvuk velmi kvalitní a na vysoké úrovni. Kolísavost úrovně hlasitosti při střídání dialogů a hudby je u tohoto snímku v naprostém pořádku a neruší.

Bonusy  
Bonusový materiál je v rámci FilmArena Collection takřka vždy na nejvyšší možné úrovni, ani tato není výjimkou.

Verdikt
Velmi kvalitně zpracované Blu-ray sběratelské balení. Výhodnost koupě: 1-1799Kč = 100%, 1800-2299Kč = 95%, 2300-2699Kč = 90%, 2700-2999č = 80%, 3000-3999Kč = 60%.

   
Uživatel z e-shopu Patrick E. | 10.2.2018 17:11

Balení  
Another great product from filmarena.

Video  
Fantastic animated film to watch.

Audio  
Great sound also.

Bonusy  
Lots of bonus stuff to keep you busy.

Verdikt
Another great Hardbox set from Filmarena, just which they would have stuck with the original name, Moana.

   
Aloman | 23.9.2017 21:56

Balení  
Hardbox s pořadovým číslem 13 s filmem Odvážná Vaiana obsahuje tradičně obě samostatně vydané edice.

Video  
Po obrazové stránce nelze nic vytknout, krásné, syté, ostré barvičky, velmi povedený obraz, to samé platí u 3D verze.

Audio  
Sleduji filmy v originálním znění a nejinak tomu bylo i zde a jako téměř vždy naprostá spokojenost.

Bonusy  
Disney často moc bonusů na disk nedává, ale zde je jich celkem dost a mají českou titulkovou podporu a to je plus.

Verdikt
Povedený hardbox s parádně technicky zvládnutým diskem, s dostatkem bonusů s českými titulky, takže spokojenost.

   
karl001 | 17.9.2017 11:44

Balení  
Povedený steelbook, jako vždy velká přidaná hodnota filmarena číslovaných edic (ať už se jedná o fullslip přebal, lentikulární magnet nebo doplňkové charakterové karty či photobooky).

Video  

Audio  

Bonusy  

Verdikt
Zbytečný titul v FA kolekci a absolutně zbytečná tzv. Hardbox kolekce - double pack!!!

   
Uživatel z e-shopu Mohamed A. | 12.9.2017 07:44

Balení  
Superior package, though quite a bit large, but that doesn't detract from the awesomeness of the item. The artwork is superior, as is the material it's made of.

Video  
The video quality is superior to a lot of my locally purchased Blu-ray discs, as the images are clear with rich colors.

Audio  
The audio is crisp, clear and booms when needed. The level is spot on - not to loud and not to quiet.

Bonusy  
This item comes with tons of goodies, even for a single edition (art cards, booklets,, etc...). It's a wonderful set with quality items.

Verdikt
Great product with tons of goodies (art cards, booklets,, etc...). This is what I've come to expect from Filmarena - an exceptional item.

   
Uživatel z e-shopu Ullrich C. | 9.9.2017 11:04

Balení  
Absolutely great Packaging. Great embossing/debossing, great colors. You will feel the handmade production.Absolutely great edition

Video  
I can't say anything about the Video / Sound and Boni. ALl my Editons will be hold in the original foil. So its sealed

Audio  
I can't say anything about the Video / Sound and Boni. ALl my Editons will be hold in the original foil. So its sealed

Bonusy  
I can't say anything about the Video / Sound and Boni. ALl my Editons will be hold in the original foil. So its sealed

Verdikt
I can give only 5 stars for the Packaging in case of my personal opinion. Boni are always the same MEGA packs like cads, booklet, gimmicks..this is absolutely great and rar in the whole world of cellcting steelbook. an must have

   
Uživatel z e-shopu Lorenzini B. | 29.8.2017 15:44

Balení  
Encore une fois un très bon travail de la part de la Team Filmarena Un excellent travail sue le FullSlip comme d'habitude avec Filmarena

Video  
Encore une fois un très bon travail de la part de la Team Filmarena Un excellent travail sue le FullSlip comme d'habitude avec Filmarena

Audio  
Encore une fois un très bon travail de la part de la Team Filmarena Un excellent travail sue le FullSlip comme d'habitude avec Filmarena

Bonusy  
Encore une fois un très bon travail de la part de la Team Filmarena Un excellent travail sue le FullSlip comme d'habitude avec Filmarena

Verdikt
Encore une fois un très bon travail de la part de la Team Filmarena Un excellent travail sue le FullSlip comme d'habitude avec Filmarena

   
Uživatel z e-shopu MINGEOL K. | 29.8.2017 07:10

Balení  
- bez komentáře -

Video  
- bez komentáře -

Audio  
- bez komentáře -

Bonusy  
- bez komentáře -

Verdikt
Celkově spokojeni.

   
snoufik | 27.8.2017 12:16

Balení  
Velmi pěkné balení. HardBox vypadá z obou stran skvěle.Takhle to má vypadat.To se pak kupuje jedna radost.

Video  
Kvalita obrazu je vynikající jak je už u bluray disků zvykem. Animované scény jsou přehledné a je to prostě celé výborně natočené.

Audio  
Zvuku také nemůžu nic vytknout, myslím, že hudba krásně doplňuje děj. Na domácím kině je to opravdu paráda.

Bonusy  
Bonusů je zde dostatek, jsou opatřeny českými titulky, takže spokojenost. Dozvíme se o natáčení a dalších věcech

Verdikt
Další vymazlený sběratelský HardBox do sbírky. Jsem rád že jej mám ve své sbírce prostě paráda.

   
c.tucker | 22.8.2017 18:05

Balení  
FullSlip bezchybný jako vždy, super práce. Samozřejmě s Hardboxem také nezaháleli. Design steelbook si nemůžu vynachválit, výborně zpracovaný, nádherně zvolený vnější motiv. Vnitřní artwork také parádní.

Video  
Video je přesně takové, jaké si ho představuji. Žádné pitomé ořezy a krásně se na to velké obrazovce kouká.

Audio  
Zvuk bez zaváhání, ať už originál s titulky, tak dabing. Žádné šumy, ani nic podobného. Spokojenost. Taky proč ne.

Bonusy  
Naprosto dostačující nabídka bonusového materiálu, sice by toho mohlo být o kapku navíc, ale co člověk nadělá.

Verdikt
Bezprecedentně super záležitost. Jsem nadšený každým coulem. Ať se jedná o to nebo to, tak se dá vylepšit jen minimum.

   
bearlol | 21.8.2017 21:07

Balení  
As always a package with an exemplary protection which is of rigour for this very beautiful edition which really is successful. Thank you to put paper bubble each time, it is really essential for Steelbooks. Parcel in conformity has my waitings like by the speed of company DHL.

Video  
Steelbook still packed for the moment, therefore not of notation for the video as for the sound but that will be done soon, without forgetting the no-claims bonus which will be also viewed as soon as that is possible.

Audio  
Steelbook still packed for the moment, therefore not of notation for the video as for the sound but that will be done soon, without forgetting the no-claims bonus which will be also viewed as soon as that is possible.

Bonusy  
Steelbook still packed for the moment, therefore not of notation for the video as for the sound but that will be done soon, without forgetting the no-claims bonus which will be also viewed as soon as that is possible.

Verdikt
Once again, I thank you much for your work, it is always a pleasure of receiving a very beautiful edition. But even more important when the products are good qualities. Good continuation and made us of the titles which dissociates competition.

   
Ice07 | 21.8.2017 10:39

Balení  
Balení je opět skvěle vypadající, jak už bývá zvykem od týmu Filmarena v těchto FAC edicích. Opravdu super. Obě edice jsou úžasné.

Video  
Po obrazové stránce nemám co vytknout, vše je dobře viditelné, jedná se o animák, takže kvalita je 100 %. U obou edic.

Audio  
Po zvukové stránce také nemám co bych vytknul, originální stopa je dobře namixovaná a český dabing je výborný. U obou edic.

Bonusy  
Bonusy tato edice obashuju, zatím jsem neměl možnost je vidět, snad někdy :-)) a dokonce avizují české titulky. U obou edic.

Verdikt
Celkově hodnotím jako vysoký standard, který tým FA nasadil. Opravdu skvělá práce. Doporučuji všem :-)) Tento Hardbox je opravdu super :-))

   
Uživatel z e-shopu David R. | 12.8.2017 10:07

Balení  
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Video  
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Audio  
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Bonusy  
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Verdikt
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++