Hodnocení KRÁL ARTUŠ: Legenda o meči (Blu-ray)

Celkem hodnocení: 10 Průměrné hod.:  Poslední příspěvek:4.12.2019
miro.en | 4.12.2019 12:29

Balení  
- bez komentáře -

Video  
- bez komentáře -

Audio  
- bez komentáře -

Bonusy  
- bez komentáře -

   
Uživatel z e-shopu Marek L. | 6.9.2019 11:35

Balení  
- bez komentáře -

Video  
- bez komentáře -

Audio  
- bez komentáře -

Bonusy  
- bez komentáře -

   
Uživatel z e-shopu Petr L. | 10.8.2019 09:25

Balení  
Tématické balení, velmi kvalitní zpracování videa a zvuku, audio hodnocena pouze v originálním znění. Bonusy dostatečné. Celkové hodnocení super.

Video  
Tématické balení, velmi kvalitní zpracování videa a zvuku, audio hodnocena pouze v originálním znění. Bonusy dostatečné. Celkové hodnocení super.

Audio  
Tématické balení, velmi kvalitní zpracování videa a zvuku, audio hodnocena pouze v originálním znění. Bonusy dostatečné. Celkové hodnocení super.

Bonusy  
Tématické balení, velmi kvalitní zpracování videa a zvuku, audio hodnocena pouze v originálním znění. Bonusy dostatečné. Celkové hodnocení super.

Verdikt
Tématické balení, velmi kvalitní zpracování videa a zvuku, audio hodnocena pouze v originálním znění. Bonusy dostatečné. Celkové hodnocení super.

   
majto05 | 13.5.2018 12:10

Balení  
Klasická modrá BD krabička, povedený obrázek na nosiči. Přebal se stejně povedeným obrázkem, ničím nevybočuje.

Video  
tak jak se od BD nosiče očekává - obraz na jedničku. K tomu Ritchiho režie - skutečně skvělá podívaná

Audio  
Stejně jako video, zde je vidět, spíš slyšet skvěle odvedenou práci. když obraz a zvuk způsobuje mrazení - fajn pocit.

Bonusy  
Skvělé materiál i ze zákusilí natáčení. Velmi mile překvapily titulky u bonusového materiálu. Palec nahoru.

Verdikt
Na film jsem čekal v AppStoru, ale cena neklesala, a tak jsem za podobnou cenu zvolil BD nosič. Rozhodně jsem neudělal chybu, film jsem viděl 2x ve dvou dnech, a skvělé. Doporučuji.

......................

   
Uživatel z e-shopu bono22vox | 7.5.2018 19:48

Balení  
Balení je klasika ale povedené. Video i obraz na výborné urovni jak je u bluray zvykem a najdou se i bonusy

Video  
Balení je klasika ale povedené. Video i obraz na výborné urovni jak je u bluray zvykem a najdou se i bonusy

Audio  
Balení je klasika ale povedené. Video i obraz na výborné urovni jak je u bluray zvykem a najdou se i bonusy

Bonusy  
Balení je klasika ale povedené. Video i obraz na výborné urovni jak je u bluray zvykem a najdou se i bonusy

Verdikt
Novinka režiséra Guye Ritchieho velmi osobitě a nadčasově vypráví klasický příběh formou nové akční fantasy. Když je v Artušově dětství zavražděn jeho otec, zmocní se koruny Artušův strýc Vortigern (Jude Law). Artuš, oloupený o následnické právo prvorozeného syna, vůbec netuší, kdo ve skutečnosti je, vyrůstá v tvrdém prostředí městských uliček. Když se mu ale podaří vytáhnout meč z kamene, obrátí se mu život vzhůru nohama a musí vzít na vědomí svůj skutečný původ

   
Bourn | 11.4.2018 13:24

Balení  
Video i audio odpovídá kvalitě Blu-ray. Bonusy jsem ještě neviděl.

Video  
Video i audio odpovídá kvalitě Blu-ray. Bonusy jsem ještě neviděl.

Audio  
Video i audio odpovídá kvalitě Blu-ray. Bonusy jsem ještě neviděl.

Bonusy  
Video i audio odpovídá kvalitě Blu-ray. Bonusy jsem ještě neviděl.

Verdikt
Video i audio odpovídá kvalitě Blu-ray. Bonusy jsem ještě neviděl.

   
Uživatel z e-shopu Dana P. | 22.3.2018 10:23

Balení  
Celkem slušně vypadající krabička, potisk disku je vágní....................................................

Video  
Slušně provedeno bez poruch či rušivých elementů.................................................................

Audio  
Opět kvalitní, což u svižně natočené podívané potěší......................................................

Bonusy  
Zlatý průměr, žádné zásadní překvapení...............................................................

Verdikt
Nadupaná akční historicko fantastická podívaná pro zábavný večer...nic jiného.......................

   
Uživatel z e-shopu Marie B. | 6.2.2018 10:23

Balení  
Pěkné klasické blu-ray balení. Ničím špatné, ale ani nijak převratné.

Video  
Co víc chcete číst, než že je to Artuš v HD? Prostě bomba!

Audio  
Český dabing jsem nezkoušela, jelikož preferuji filmy v originálním znění. A anglická verze naprosto špičková (ten sountrack je prostě boží!).

Bonusy  
Vůbec jsem nečekala, že k tomuto snímku bude tolik bonusů! A všechny s českými titulky (se moc nestává). O to víc, si mě svět Artuše získal.

Verdikt
Za ty bonusy mají u mě tvůrci neskutečné palce nahoru! Jenom tedy to menu by mohlo být lepší (nevím, proč ho tvoří takhle, když třeba od společnosti 20th Century Fox je naprosto špičkové!).

   
Uživatel z e-shopu Josef P. | 30.1.2018 14:31

Balení  
Klasická modrá BD krabička, povedený obrázek na nosiči. Přebal se stejně povedeným obrázkem, ničím nevybočuje.

Video  
tak jak se od BD nosiče očekává - obraz na jedničku. K tomu Ritchiho režie - skutečně skvělá podívaná

Audio  
Stejně jako video, zde je vidět, spíš slyšet skvěle odvedenou práci. když obraz a zvuk způsobuje mrazení - fajn pocit.

Bonusy  
Skvělé materiál i ze zákusilí natáčení. Velmi mile překvapily titulky u bonusového materiálu. Palec nahoru.

Verdikt
Na film jsem čekal v AppStoru, ale cena neklesala, a tak jsem za podobnou cenu zvolil BD nosič. Rozhodně jsem neudělal chybu, film jsem viděl 2x ve dvou dnech, a skvělé. Doporučuji.

   
marodavidoff | 23.1.2018 14:31

Balení  
Je to klasický amaray co nenadchne ani neurazí, titulní obrázek je vcelku povedený, ale chybí vnitřní artwork.

Video  
Velmi kvalitní obraz bez jediné chybičky, jak je u novějších filmů takřka standardem. Nemám co vytknout.

Audio  
Pokud máte doma slušnou aparaturu, je to paráda! Originální zvuková stopa v Dolby ATMOS nemá chybu, i když je downgradeovaná na 7.1. Je to hukot!

Bonusy  
Co se týče bonusů, mohlo by jich tu být více, ale buďme rádi, že tu vůbec něco je, pořád by to mohlo být horší..

Verdikt
Zábavný film na velmi slušně provedeném Blu-ray, kde není po audiovizuální stránce absolutně co vytknout.