Hodnocení FAC #110 TERMINÁTOR 2: Den zúčtování Double Lentikulární 3D FullSlip XL EDITION #2 3D + 2D Steelbook™ Prodloužená režisérská verze Digitálně restaurovaná verze Limitovaná sběratelská edice - číslovaná (Blu-ray 3D + 2 Blu-ray)

Celkem hodnocení: 90 Průměrné hod.:  Poslední příspěvek:23.3.2021
Uživatel z e-shopu Kenny G. | 23.3.2021 19:08

Balení  
All well packed! Lots of boxes and bubble wrap. No items damaged in transit. Excellent Packaging - Excellent service FilmArena !

Video  
This was a fantastic film with very high quality and smooth sounds throughout. You will not be disappointed.

Audio  
This was a fantastic film with very high quality and smooth sounds throughout. You will not be disappointed.

Bonusy  
I am yet to find time to look at the bonus material but if it as good as the rest of the film im sure it will be excellent.

Verdikt
I think this item was very good. Nice Blu-ray edition, beautiful art cover. Great service. Perfect condition. Thanks!

   
Uživatel z e-shopu Zoltán B. | 10.3.2021 18:55

Balení  

Video  

Audio  

Bonusy  

Verdikt

   
Uživatel z e-shopu István R. | 1.3.2021 07:57

Balení  
A termék a legnagyobb biztonságban lett csomagolva. Sértetlenül érkezett meg az átvételi helyre időben!

Video  
A videó képminősége a terméken feltüntetetteknek megfelel! Éles,hibátlan,tiszta, nem homályos minőségű kép!

Audio  

A házimozi rendszerem kiadja a terméken feltüntetett tiszta 5.1-es hangot! A hang nem akadozik sehol!

Bonusy  

A bónuszokat vagy extrákat én mindig megnézem! Ennél a filmnél is elégedett vagyok,mert tartalmas a bónusz!

Verdikt

Összeségében 100%-ig elégedett vagyok a termékkel! De szeretném kiemelni a csomagolást! A csomagolás 1000%-os! :))

   
Uživatel z e-shopu Paweł D. | 28.2.2021 16:26

Balení  
Rewelacyjne wydanie trzech płyt, ogromnym plusem jest wydanie w wersji rozszerzonej. Zachwycony jestem opakowaniem.

Video  
Film to klasyka gatunku która zachwyca mnie od lat 90 kiedy to pierwszy raz zobaczyłem film i zachwyciłem się nim. Rewelacyjne efekty specjalne.

Audio  
- bez komentáře -

Bonusy  
Karty i książeczka dodane do wydania najwyższej jakości, sceny przedstawione spełniają moje oczekiwania jako wielkiego fana filmu.

Verdikt
Polecam wydanie każdemu fanowi filmu. Wydanie jest moim pierwszym zakupem z filmareny i jestem zachwycony. Jakość którą otrzymałem utwierdza mnie w przekonaniu, że warto robić zakupy u was.

   
Uživatel z e-shopu Marcell S. | 22.2.2021 16:51

Balení  
A csomagolás rendkívűl jó volt!

Video  
3d és 2d verzió is rendben van

Audio  
Nagyon jó

Bonusy  
Még nem néztem bele de jó lenne ha lenne rajta magyar felirat

Verdikt
Ajánlom mindenkinek

   
Uživatel z e-shopu Tim V. | 17.2.2021 19:48

Balení  
- bez komentáře -

Video  
- bez komentáře -

Audio  
- bez komentáře -

Bonusy  
- bez komentáře -

   
Uživatel z e-shopu Zoltán B. | 14.2.2021 13:00

Balení  

Video  

Audio  

Bonusy  

Verdikt

   
Uživatel z e-shopu Norbert K. | 12.2.2021 22:04

Balení  
- bez komentáře -

Video  
- bez komentáře -

Audio  
- bez komentáře -

Bonusy  
- bez komentáře -

   
Uživatel z e-shopu Thouvenin M. | 4.2.2021 03:01

Balení  
- bez komentáře -

Video  
- bez komentáře -

Audio  
- bez komentáře -

Bonusy  
- bez komentáře -

Verdikt
Première fois que je commande sur Filmarena et vraiment pas déçu ! La qualité des steelbook, des lenticulaires et des coffrets est bien au dessus des éditions simple que l'ont trouve dans le commerce ou même chez Zavvi ! Frais d'envoi élevé mais emballage plus que parfait et moins d'une semaine pour recevoir le produit une fois envoyé. En bref parfait !

   
Uživatel z e-shopu Zoltán B. | 2.2.2021 19:13

Balení  

Video  

Audio  

Bonusy  

Verdikt

   
karl001 | 17.1.2021 14:04

Balení  

Video  

Audio  

Bonusy  

Verdikt

   
karl001 | 17.1.2021 14:03

Balení  

Video  

Audio  

Bonusy  

Verdikt

   
karl001 | 16.1.2021 11:49

Balení  

Video  

Audio  

Bonusy  

Verdikt

   
karl001 | 16.1.2021 11:42

Balení  

Video  

Audio  

Bonusy  

Verdikt

   
karl001 | 16.1.2021 11:39

Balení  

Video  

Audio  

Bonusy  

Verdikt

   
karl001 | 16.1.2021 11:36

Balení  

Video  

Audio  

Bonusy  

Verdikt

   
Uživatel z e-shopu Kristian R. | 29.11.2020 15:34

Balení  

Video  

Audio  

Bonusy  

Verdikt
Super cena, obsah, balení, obraz, zvuk, doporučení všem fanouškům do sbírky, určitě udělá radost a potěší blízké

   
Uživatel z e-shopu Tomas K. | 16.11.2020 15:03

Balení  
Baleni je nadherne,odpovida to legendarni klasice!

Video  
- bez komentáře -

Audio  
- bez komentáře -

Bonusy  
- bez komentáře -

   
Uživatel z e-shopu Zoltán B. | 14.11.2020 19:29

Balení  

Video  

Audio  

Bonusy  

Verdikt

   
Uživatel z e-shopu Aleš P. | 6.10.2020 10:38

Balení  
Tady není co dodat

Video  
3D nefunguje... Chyba bude někde u výrobce, měli by jste jim dát echo, ale 2D nádherný obraz

Audio  
Jak si zapněte film... Hned to musíte zeslabit.. No prostě krásný čistý zvuk

Bonusy  
- bez komentáře -

Verdikt
Je to nostalgie, kterou musíte mít doma.Až na to 3D,, KDE VŮBEC NEFUNGUJE''divím se že nikdo nepopsal tuhle velikou chybu...

   
Uživatel z e-shopu Jared G. | 17.7.2020 02:01

Balení  
Like all Filmarena releases, this one is no different! Spectacular release, with a wonderful double lenticular full slip. The cards and booklet are exceptionally done, and last but not least, an amazing embossed and glossed steelbook!

Video  
Very clear picture, though It's honestly hard for me to tell a huge difference compared to past releases.

Audio  
My tv is unfortunately lacking in the audio department, I imagine with a great sound bar this sounds fantastic.

Bonusy  
Awesome bonus features which can be enjoyed over and over again, especially if you are a big fan of the movie.

Verdikt
Overall there is not a better release of T2! I don't have a 3d blu ray player, but I purchased this version over the 4k set because I thought the package as a whole was better. Both steelbooks are great though, so I picked up the 4k steel alone as well! I highly recommend anything from Filmarena, I just wish I got in to collecting premium editions sooner!

   
Uživatel z e-shopu ROMAN H. | 27.6.2020 19:08

Balení  
- bez komentáře -

Video  
- bez komentáře -

Audio  
- bez komentáře -

Bonusy  
- bez komentáře -

Verdikt
suprrrr

   
Uživatel z e-shopu David S. | 15.6.2020 14:29

Balení  
- bez komentáře -

Video  
- bez komentáře -

Audio  
- bez komentáře -

Bonusy  
- bez komentáře -

Verdikt
Super

   
Uživatel z e-shopu Helmut L. | 2.6.2020 22:27

Balení  
save and secure. Impeccable!

Video  
Although many feel that this transfer in general is subpar I find it very good, especially the 3d version.
No complaints here.

Audio  
The audio has always been one of the major strengths of this movie and the some goes for this release.
A pleasure to listen to.

Bonusy  
It will take you many hours to dig through the massive amount of extras. And they are all worth your time.

Verdikt
A splendid high quality release in a very attractive package. Highly recommended!

   
Uživatel z e-shopu István R. | 10.5.2020 10:16

Balení  
- bez komentáře -

Video  
- bez komentáře -

Audio  
- bez komentáře -

Bonusy  
- bez komentáře -

   
dusan_l | 8.4.2020 15:57

Balení  
Luxusná edícia po všetkých stránkach. Hlavne zadná strana s T-1000! Priložené karty a booklet tiež super.

Video  
Podľa očakávania, je na vysokej úrovni. Hlavne podarené 3D! Vyzerá to lepšie než v kine :)

Audio  
Audio pochopitelne, na vysokej parádnej úrovni a nie je čo vytknúť.

Bonusy  
Bonusy sú v tomto vydáni bohaté, perfektné a s českou lokalizáciou.

Verdikt
Nádherne zabalená edícia a super pripravená, vyladená FAC edícia, steelbook dokonalý, zvuk i obraz vo vynikajúcej kvalite.

   
Uživatel z e-shopu Bruno T. | 5.4.2020 18:49

Balení  
Všetko v poriadku, dobre zabalené ako vždy u Filmareny.. Edícia perfektná, stojí za tie peniaze....

Video  
Všetko v poriadku, dobre zabalené ako vždy u Filmareny.. Edícia perfektná, stojí za tie peniaze....

Audio  
Všetko v poriadku, dobre zabalené ako vždy u Filmareny.. Edícia perfektná, stojí za tie peniaze....

Bonusy  
Všetko v poriadku, dobre zabalené ako vždy u Filmareny.. Edícia perfektná, stojí za tie peniaze....

Verdikt
Všetko v poriadku, dobre zabalené ako vždy u Filmareny.. Edícia perfektná, stojí za tie peniaze....

   
Uživatel z e-shopu Koji T. | 22.2.2020 04:09

Balení  
- bez komentáře -

Video  
- bez komentáře -

Audio  
- bez komentáře -

Bonusy  
- bez komentáře -

   
Uživatel z e-shopu Jiří M. | 13.1.2020 22:40

Balení  
Zabaleno pěkně za ty prachy.Video perfektní, zvuk taky akorát mi ve 3D chyběl původní dabing.Bonusy jsem ještě nezkouk.Za mě dobrej kauf.

Video  
Zabaleno pěkně za ty prachy.Video perfektní, zvuk taky akorát mi ve 3D chyběl původní dabing.Bonusy jsem ještě nezkouk.Za mě dobrej kauf.

Audio  
Zabaleno pěkně za ty prachy.Video perfektní, zvuk taky akorát mi ve 3D chyběl původní dabing.Bonusy jsem ještě nezkouk.Za mě dobrej kauf.

Bonusy  
Zabaleno pěkně za ty prachy.Video perfektní, zvuk taky akorát mi ve 3D chyběl původní dabing.Bonusy jsem ještě nezkouk.Za mě dobrej kauf.

Verdikt
Zabaleno pěkně za ty prachy.Video perfektní, zvuk taky akorát mi ve 3D chyběl původní dabing.Bonusy jsem ještě nezkouk.Za mě dobrej kauf.

   
karl001 | 6.1.2020 14:50

Balení  

Video  

Audio  

Bonusy  

Verdikt

   
karl001 | 6.1.2020 14:43

Balení  

Video  

Audio  

Bonusy  

Verdikt

   
karl001 | 6.1.2020 14:39

Balení  

Video  

Audio  

Bonusy  

Verdikt

   
karl001 | 6.1.2020 14:38

Balení  

Video  

Audio  

Bonusy  

Verdikt

   
karl001 | 6.1.2020 14:37

Balení  

Video  

Audio  

Bonusy  

Verdikt

   
karl001 | 6.1.2020 14:27

Balení  

Video  

Audio  

Bonusy  

Verdikt

   
karl001 | 6.1.2020 10:22

Balení  

Video  

Audio  

Bonusy  

Verdikt

   
karl001 | 6.1.2020 10:22

Balení  

Video  

Audio  

Bonusy  

Verdikt

   
karl001 | 6.1.2020 10:16

Balení  

Video  

Audio  

Bonusy  

Verdikt

   
shanvey | 6.11.2019 19:27

Balení  

Video  

Audio  

Bonusy  

Verdikt

   
Uživatel z e-shopu Lukáš D. | 6.10.2019 15:52

Balení  
Balení je naprosto úžasné,3D lenti magnet je naprosto skvělý!Samotný steelbook taky na výbornou.

Video  
Obraz čistý,barevný,je vidět rozdíl v kvalitě oproti předchozích vydání

Audio  
Audio 5.1 s klasickým dabingem

Bonusy  
ccA 40 MINUT A ČESKÉ TITULKY,NAPROSTÁ SPOKOJENOST

Verdikt
Tuhle klasiku a v takovéto podobě za tu cenu naprostá senzace

   
Uživatel z e-shopu Felix I. | 14.9.2019 14:23

Balení  
Great package overall, the World Exclusive SteelBook is full glossy and embossed on both front and back sides (something I don't think I've seen before), and the depths of the two 3D Lenticulars is "crazy".

Video  
The video on the two remastered disks (one 3D and one standard Blu-Ray) is looking better than ever, but honestly I was expected much more from something the Cameron himself overseeded. Also on the 4K UHD version (which was not part of this pack) is also rather not impressive too, sadly!

Audio  
There's no 3D sound on any edition of Terminator remastered, but the 7.1 DTS HD MA is yet very good!

Bonusy  
The two 3D Lenticulars are somehow dark overall, but still they have great depth.
The added character cards are well done and presented in the standard FilmArena's double folder.

Verdikt
A pack which would make happy any collector that got the chance to get it for her or his collection!

   
dcpatr | 14.9.2019 10:30

Balení  
Moc hezké barevné provedení spolu s 3D lenticural fullslipem. Steelbook hezky a obraz/zvuk dostačující.

Video  
Moc hezké barevné provedení spolu s 3D lenticural fullslipem. Steelbook hezky a obraz/zvuk dostačující.

Audio  
Moc hezké barevné provedení spolu s 3D lenticural fullslipem. Steelbook hezky a obraz/zvuk dostačující.

Bonusy  
Moc hezké barevné provedení spolu s 3D lenticural fullslipem. Steelbook hezky a obraz/zvuk dostačující.

Verdikt
Moc hezké barevné provedení spolu s 3D lenticural fullslipem. Steelbook hezky a obraz/zvuk dostačující.

   
Uživatel z e-shopu Zoltán S. | 8.9.2019 14:58

Balení  
A very nice edition, with a beautiful outlook. The same quality, as the other FAC's from FilmArena Team. The accesories are more than enough. Booklet, pictures, cards, sticker are all available. The steelbook itself is a good designed piece. The video and the audio of the bluray disc are good as well. I'm even thankfoul, when a disc continues a hungarian language, or hungarian subtitle. Nice and hard work from the people, i'm waiting for the next piece of the series. Just keep up the good work FAC Team!

Video  
A very nice edition, with a beautiful outlook. The same quality, as the other FAC's from FilmArena Team. The accesories are more than enough. Booklet, pictures, cards, sticker are all available. The steelbook itself is a good designed piece. The video and the audio of the bluray disc are good as well. I'm even thankfoul, when a disc continues a hungarian language, or hungarian subtitle. Nice and hard work from the people, i'm waiting for the next piece of the series. Just keep up the good work FAC Team!

Audio  
A very nice edition, with a beautiful outlook. The same quality, as the other FAC's from FilmArena Team. The accesories are more than enough. Booklet, pictures, cards, sticker are all available. The steelbook itself is a good designed piece. The video and the audio of the bluray disc are good as well. I'm even thankfoul, when a disc continues a hungarian language, or hungarian subtitle. Nice and hard work from the people, i'm waiting for the next piece of the series. Just keep up the good work FAC Team!

Bonusy  
A very nice edition, with a beautiful outlook. The same quality, as the other FAC's from FilmArena Team. The accesories are more than enough. Booklet, pictures, cards, sticker are all available. The steelbook itself is a good designed piece. The video and the audio of the bluray disc are good as well. I'm even thankfoul, when a disc continues a hungarian language, or hungarian subtitle. Nice and hard work from the people, i'm waiting for the next piece of the series. Just keep up the good work FAC Team!

Verdikt
A very nice edition, with a beautiful outlook. The same quality, as the other FAC's from FilmArena Team. The accesories are more than enough. Booklet, pictures, cards, sticker are all available. The steelbook itself is a good designed piece. The video and the audio of the bluray disc are good as well. I'm even thankfoul, when a disc continues a hungarian language, or hungarian subtitle. Nice and hard work from the people, i'm waiting for the next piece of the series. Just keep up the good work FAC Team!

   
Tommy070707 | 31.8.2019 10:18

Balení  
Velmi pěkná film,obraz je krásný a ostrý ,zvuk taky na výbornou , na bonusy nekoukám takže nevím a celkově je to pěkný filmový kousek do sbírky.

Video  
Velmi pěkná film,obraz je krásný a ostrý ,zvuk taky na výbornou , na bonusy nekoukám takže nevím a celkově je to pěkný filmový kousek do sbírky.

Audio  
Velmi pěkná film,obraz je krásný a ostrý ,zvuk taky na výbornou , na bonusy nekoukám takže nevím a celkově je to pěkný filmový kousek do sbírky.

Bonusy  
Velmi pěkná film,obraz je krásný a ostrý ,zvuk taky na výbornou , na bonusy nekoukám takže nevím a celkově je to pěkný filmový kousek do sbírky.

Verdikt
Velmi pěkná film,obraz je krásný a ostrý ,zvuk taky na výbornou , na bonusy nekoukám takže nevím a celkově je to pěkný filmový kousek do sbírky.

   
becanmar | 27.8.2019 11:11

Balení  
Absolutně nádherná edice. Přes vizuály a lentikulární magnet, steelbook a samotný obsah všech materiálů.

Video  
Digitální remaster se povedel na maximum. Jasně, u některých efektů je vidět stáří filmu, ale proto je to takový kult.

Audio  
Jeden z filmů, kde jsem vyrostl na dabingu, tedy moc nehodnotím originální znění, protože jsem neviděl.

Bonusy  
Bonusy v celkové délce asi čtyřiceti minut jsou včtně podpory v podobě českých titulků, což už by měl být skoro standard.

Verdikt
Poslední mozaika do sbírky přeedšlých edic a nyní už je sbírka kompletní, nutno podotknout, že asi nejlepšího snímku celé série.

   
jaturcat | 22.8.2019 08:05

Balení  
Tak speciální edice je naprosto dokonalá. Nádherný fullslip s 3D lentikularem je úplně úžasný. Samostatný steelbook - to je taky paráda.

Video  
Na to, že se jedná o film zu roku 1991 je obraz naprosto perfektní. Žádný přílišný šum, barvy jsou jasné, kontury ostré - prostě na jedničku.

Audio  
Originální zvuková stopa je vynikající a český dabing také neurazí. Jednoznačně bluray standard - spokojenost.

Bonusy  
Bonusy jsou zejména na disku s 2D verzí filmu - cca 40 minut. Mají i české titulky, takže i zde je spokojenost

Verdikt
Filmová klasika konečně ve vzorové speciální edici. Velké díky za tohle vydání. Nemá to absolutně chybu.

   
Uživatel z e-shopu Tomasz J. | 17.8.2019 12:31

Balení  
Steelbook vytvořil senzační, přední, zadní a středovou fotografii s pěknými fotografiemi i potisky na discích.

Video  
Blu-ray Remastered má zaostřený obraz, živější barvy a některé z chyb byly opraveny nebo maskovány, například: padající sklo z kamionu, které se po chvíli objeví v jiném záběru.

Audio  
Ze zvukové stránky je to správné, spíše než speciální verze vydání Terminator 2 DVD, nic se příliš nezměnilo, pokud dojde k nějaké změně, rozdíl „nevšiml jsem si“ ...

Bonusy  
Další materiály jsou rozsáhlé, pro verzi Remastered Termiantor 2 ve 3D je připraven nový závěs a jeden dokument, ve kterém James Cameron hovoří o změnách atd.
Jediné, co chybělo, bylo:
NA SET (2003 MĚSÍC)
STORYBOARDNÍ SEKVENCE
Nikdy jsem se nesetkal s Blu-ray nebo DVD edicí hudebního videa od skupiny Guns N 'Roses - You Could Be Mine.

Verdikt
Steelbook a veškerý další obsah si vedl velmi dobře, množství dalších materiálů bylo uspokojivé, ale neúplné, fotografie připojené velmi pěkně, kniha také.

   
Uživatel z e-shopu Martin V. | 20.7.2019 15:50

Balení  
- bez komentáře -

Video  
- bez komentáře -

Audio  
- bez komentáře -

Bonusy  
- bez komentáře -

Verdikt
hodně povedená edice

   
c.tucker | 18.7.2019 14:33

Balení  
FullSlip je vychytaný a nevidím na něm problém. Design steelbooku si nemůžu vynachválit, výborně zpracovaný, nádherně zvolený vnější motiv. Vnitřní artwork také parádní.

Video  
Video je přesně takové, jaké si ho představuji. Žádné pitomé ořezy a krásně se na to velké obrazovce kouká.

Audio  
Zvuk bez zaváhání, ať už originál s titulky, tak dabing. Žádné šumy, ani nic podobného. Spokojenost. Taky proč ne.

Bonusy  
Naprosto dostačující nabídka bonusového materiálu, sice by toho mohlo být o kapku navíc, ale co člověk nadělá.

Verdikt
Bezprecedentně super záležitost. Jsem nadšený každým coulem. Ať se jedná o to nebo to, tak se dá vylepšit jen minimum.

   
Rankin Fitch | 17.7.2019 18:56

Balení  
Steelbook je sběratelsky vždy něco víc než obyčejné plastové balení. A T2 je vážně parádní steelbook, obzvlášť tato FAC verze, vytvořená exkluzivně v ČR.

Video  
Čistý a parádní obraz, hodný BD formátu. Rozhodně nezklame, divák dostane prakticky to, co od toho čeká.

Audio  
Český dabing je ucházející, ale tady to je jasná volba na původní zvuk, kterej je jistou trefou do černého vždy.

Bonusy  
Bonusů kopa, dokonce s českou podporou, takže příjemné zpestření investice do tohoto báječného filmu.

Verdikt
Jednoznačná koupě. Já ani nevim, jestli je zrovna tady potřeba popisovat, proč by tenhle film měl být opravdu v KAŽDÉ sbírce.

   
Uživatel z e-shopu Balogh N. | 9.7.2019 10:13

Balení  
Great! 10/10 10/10 10/10 10/10 10/10 10/10 10/10 10/10 10/10 10/10 10/10 10/10 10/10 10/10 10/10 10/10 10/10 10/10 10/10 10/10

Video  
10/10 10/10 10/10 10/10 10/10 10/10 10/10 10/10 10/10 10/10 10/10 10/10 10/10 10/10 10/10 10/10 10/10 10/10 10/10 10/10 great

Audio  
10/10 10/10 10/10 10/10 10/10 10/10 10/10 10/10 10/10 10/10 10/10 10/10 10/10 10/10 10/10 10/10 10/10 10/10 10/10 10/10 great

Bonusy  
10/10 10/10 10/10 10/10 10/10 10/10 10/10 10/10 10/10 10/10 10/10 10/10 10/10 10/10 10/10 10/10 10/10 10/10 10/10 10/10 great

Verdikt
Great product! 10/10 10/10 10/10 10/10 10/10 10/10 10/10 10/10 10/10 10/10 10/10 10/10 10/10 10/10 10/10 10/10 10/10 10/10 10/10 10/10

   
Uživatel z e-shopu Huang C. | 6.7.2019 00:13

Balení  

Video  

Audio  

Bonusy  

Verdikt

   
snoufik | 16.6.2019 16:42

Balení  
Velmi pěkné balení. Tato FAC maniacs box edice je vždy mojí jasnou volbou. Vypadá z obou stran skvěle, povrchová úprava nádherná. Navíc Teminátor 2 obsahuje jak 3D tak je zde i 4k ultraHD disk takže je to nadupané až po okraj.

Video  
Kvalita obrazu je na své stáří vynikající jak je už u bluray disků zvykem. 3D je pro mne naprostá bomba, člověk si film užije úplně na plno.

Audio  
Zvuku také nemůžu nic vytknout, velice mne potěšila možnost vybrat ze dvou českých dabingu. Samozřejmostí je originální stopa.

Bonusy  
Vždy potěší pokud je obsažen nějaký ten zajímavý bonus, ale zatím nebyl čas se na všechen v klidu podívat.

Verdikt
Další nádherná FAC maniacs box edice s parádním sběratelským steelbookem do sbírky. Tyhle edice Terminátora 2 prostě musí každý sběratel mít, protože jsou úplně parádní.

   
Uživatel z e-shopu Hyunsoo C. | 5.6.2019 04:24

Balení  
너무 마음에 듭니다. 필름아레나는 최고입니다

Video  
너무 마음에 듭니다. 필름아레나는 최고입니다

Audio  
너무 마음에 듭니다. 필름아레나는 최고입니다

Bonusy  
너무 마음에 듭니다. 필름아레나는 최고입니다

Verdikt
너무 마음에 듭니다. 필름아레나는 최고입니다

   
Uživatel z e-shopu Stephane T. | 5.6.2019 01:23

Balení  
I received my item very fast and in perfect condition. Just good satisfaction. Thank you very much for this!

Video  
The quality of the product is in perfect condition. Just good satisfaction. Thank you very much for this!

Audio  
The sound is playing in perfect condition. Just good satisfaction. Thank you very much for this product!

Bonusy  
The bonuses were in perfect condition. Just good satisfaction. Thank you very much for this product!

Verdikt
All was as expected and in perfect condition. Just good satisfaction. Thank you very much for this product!

   
bearlol | 24.5.2019 18:08

Balení  
Comme toujours un emballage avec des protections adéquates qui sont de rigueur pour cette tres belle édition. Colis conforme a mes attentes ainsi que par la rapidité de la société de transport.

Video  
Steelbook encore emballé pour le moment, donc pas de notation pour la vidéo et l'audio mais ce sera bientôt fait, sans oublier les bonus qui seront vus a la premiere occasion.

Audio  
Steelbook encore emballé pour le moment, donc pas de notation pour la vidéo et l'audio mais ce sera bientôt fait, sans oublier les bonus qui seront vus a la premiere occasion.

Bonusy  
Steelbook encore emballé pour le moment, donc pas de notation pour la vidéo et l'audio mais ce sera bientôt fait, sans oublier les bonus qui seront vus a la premiere occasion.

Verdikt
Encore une fois, félicitation pour votre travail, c'est toujours un plaisir de recevoir une tres belle édition mais encore plus important lorsque les produits sont de bonnes qualités. Bonne continuation et faite nous des titres qui se démarque de la concurrence ainsi qu'une bande son française serait grandement apprécié.

   
Uživatel z e-shopu Fischer M. | 20.5.2019 22:02

Balení  
TOP Verpackt - alle Filme sind klasse verpackt angekommen, vorbildlich

Video  
Klasse Bild

Audio  
LEIDER KEINE DEUTSCHE TONSPUR

Bonusy  
Alles Prima

Verdikt
mir gefällt diese Box sehr sehr gut, nur schade das nicht alle Steelbooks hochglanz sind, sondern teilweise matt, dies ist wohl Geschmackssache. Entäuscht bin ich von von den Bonus Beilagen, die Tasse ist ok, aber der CHIP, ein Stück Metall, sehr schwer und massiv, aber optisch nicht so toll, das hätte man schöner bedrucken sollen

   
Uživatel z e-shopu Libor M. | 20.5.2019 10:42

Balení  
Balení jak jsem zde zvyklí bez nejmenších výtek a problémů. Moc hezky a stylově provedené. Velká spokojenost.

Video  
Moc pěkný film, který mě bavil již když jsem byl malý. Toto provedení s perfektním obrazem mě velmi potěšilo.

Audio  
velmi jsem ocenil bezproblémové audio na discích. Vše v pořádku a nedá se nic vytknout. Stojí za to.

Bonusy  
Bonusy jsou v tomto vydání opět bohaté a perfektní. Nemrzí mě, že jsem se rozhodl pro koupi tohoto nosiče.

Verdikt
Veliká spokojenost. Filmem jsem se rád vrátil do klidnějších dětských let a připomenul si dobu kdy jsem na něj jako dítě rád koukával.

   
Uživatel z e-shopu michal P. | 12.5.2019 11:49

Balení  
PARÁDNÍ 3D LENTIKULÁRNÍ DOUBLE XL FULLSLIP NA PŘEDNÍ STRANĚ ARNOLD SCHWARZENEGGER JAKO TERMINÁTOR T-101 S POŠKOZENÝM OBLIČEJEM A NA ZADNÍ STRANĚ ROBERT PARICK JAKO TERMINÁTOR T-1000

Video  
NOVĚ RESTAUROVÁNA KINO VERZE JE VELKÝ ROZDÍL O PROTI PŮVODNÍ RESTAUROVANÉ VERZI U 3D VERZE NEVÍM NEMÁM 3D TV

Audio  
ORIGINÁLNÍ ZVUKOVÁ STOPA DTS-HD U KINO VERZE 7.1 ULTIMÁTNÍ 5.1 ZNÍ SUPER CZ NIC MOC

Bonusy  
JEŠTĚ JSEM JE NEVIDĚL

Verdikt
SUPER FAC EDICE

   
bearlol | 12.5.2019 08:08

Balení  
Comme toujours un emballage avec des protections adéquates qui sont de rigueur pour cette tres belle édition. Colis conforme a mes attentes ainsi que par la rapidité de la société de transport.

Video  
Steelbook encore emballé pour le moment, donc pas de notation pour la vidéo et l'audio mais ce sera bientôt fait, sans oublier les bonus qui seront vus a la premiere occasion.

Audio  
Steelbook encore emballé pour le moment, donc pas de notation pour la vidéo et l'audio mais ce sera bientôt fait, sans oublier les bonus qui seront vus a la premiere occasion.

Bonusy  
Steelbook encore emballé pour le moment, donc pas de notation pour la vidéo et l'audio mais ce sera bientôt fait, sans oublier les bonus qui seront vus a la premiere occasion.

Verdikt
Encore une fois, félicitation pour votre travail, c'est toujours un plaisir de recevoir une tres belle édition mais encore plus important lorsque les produits sont de bonnes qualités. Bonne continuation et faite nous des titres qui se démarque de la concurrence ainsi qu'une bande son française serait grandement apprécié.

   
Uživatel z e-shopu Zoltán B. | 11.5.2019 15:27

Balení  
- bez komentáře -

Video  
- bez komentáře -

Audio  
- bez komentáře -

Bonusy  
- bez komentáře -

Verdikt
5*

   
Uživatel z e-shopu Patrick E. | 11.5.2019 14:23

Balení  
This is another great package from Filmarena, great post protection and very fast delivery to the uk.

Video  
I have watched this film many times and also in 4K, great film just like all the others that have been released.

Audio  
Like all modern movies released these days the sound is great and gone are the days of just basic Dolby Digital sound.

Bonusy  
Like all modern movies released these days the bonus material is great and will keep you entertained for some time.

Verdikt
Another great FAC release by Filmarena. keep up the great work and lets hope that pricing is kept low.

   
MarcX | 9.5.2019 09:45

Balení  
FilmArena Collection představuje tu nejvyšší možnou kvalitu, kterou lze v rámci filmových kolekcí na tuzemském trhu získat. Precizní práce!

Video  
Blu-ray disk po vizuální stránce nabízí prvotřídní zážitek, obraz čistý, ostrý, bez zrna. Hodnocení VYNIKAJÍCÍ.

Audio  
Zvuk velmi kvalitní a na vysoké úrovni. Kolísavost úrovně hlasitosti při střídání dialogů a hudby je u tohoto snímku v naprostém pořádku a neruší.

Bonusy  
Bonusový materiál je v rámci FilmArena Collection takřka vždy na nejvyšší možné úrovni, ani tato není výjimkou.

Verdikt
Velmi kvalitně zpracované Blu-ray sběratelské balení. Výhodnost koupě: 1-300Kč = 100%, 301-400Kč = 95%, 401-500Kč = 90%, 501-700Kč = 80%, 701-900Kč = 60%.

   
polux2 | 8.5.2019 20:09

Balení  
Hardbox: ne. Steelbook: ano. Fullslip: ano. Rukavek: ne. Digipack: ne. Debos/imbos: ano. Menu: videosekvencni. Lokalizace menu: ne. Vnitrni artwork: ano. Pocet disku: 3. 2D: ano. 3D: ano. 4K: ne. Dabing: ano. Titulky: ano. Bonusy: ano. Titulky u bonusu: ano.

Video  
Hardbox: ne. Steelbook: ano. Fullslip: ano. Rukavek: ne. Digipack: ne. Debos/imbos: ano. Menu: videosekvencni. Lokalizace menu: ne. Vnitrni artwork: ano. Pocet disku: 3. 2D: ano. 3D: ano. 4K: ne. Dabing: ano. Titulky: ano. Bonusy: ano. Titulky u bonusu: ano.

Audio  
Hardbox: ne. Steelbook: ano. Fullslip: ano. Rukavek: ne. Digipack: ne. Debos/imbos: ano. Menu: videosekvencni. Lokalizace menu: ne. Vnitrni artwork: ano. Pocet disku: 3. 2D: ano. 3D: ano. 4K: ne. Dabing: ano. Titulky: ano. Bonusy: ano. Titulky u bonusu: ano.

Bonusy  
Hardbox: ne. Steelbook: ano. Fullslip: ano. Rukavek: ne. Digipack: ne. Debos/imbos: ano. Menu: videosekvencni. Lokalizace menu: ne. Vnitrni artwork: ano. Pocet disku: 3. 2D: ano. 3D: ano. 4K: ne. Dabing: ano. Titulky: ano. Bonusy: ano. Titulky u bonusu: ano.

Verdikt
Hardbox: ne. Steelbook: ano. Fullslip: ano. Rukavek: ne. Digipack: ne. Debos/imbos: ano. Menu: videosekvencni. Lokalizace menu: ne. Vnitrni artwork: ano. Pocet disku: 3. 2D: ano. 3D: ano. 4K: ne. Dabing: ano. Titulky: ano. Bonusy: ano. Titulky u bonusu: ano.

   
petar99 | 30.4.2019 12:31

Balení  
Super cena, obsah, balení, obraz, zvuk, doporučení všem fanouškům do sbírky, určitě udělá radost a potěší..

Video  
Super cena, obsah, balení, obraz, zvuk, doporučení všem fanouškům do sbírky, určitě udělá radost a potěší..

Audio  
Super cena, obsah, balení, obraz, zvuk, doporučení všem fanouškům do sbírky, určitě udělá radost a potěší..

Bonusy  
Super cena, obsah, balení, obraz, zvuk, doporučení všem fanouškům do sbírky, určitě udělá radost a potěší..

Verdikt
Super cena, obsah, balení, obraz, zvuk, doporučení všem fanouškům do sbírky, určitě udělá radost a potěší..

   
Uživatel z e-shopu narayans | 18.4.2019 12:44

Balení  
SUPER!++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Video  
SUPER!++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Audio  
SUPER!++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Bonusy  
SUPER!++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Verdikt
SUPER!++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

   
PYROS | 10.4.2019 05:16

Balení  
Nádhreně zabalené a od Filmareny super připravená FAC edice, steelbook dokonalý,zvuk i obraz ve vynikající kvalitě.

Video  
Nádhreně zabalené a od Filmareny super připravená FAC edice, steelbook dokonalý,zvuk i obraz ve vynikající kvalitě.

Audio  
Nádhreně zabalené a od Filmareny super připravená FAC edice, steelbook dokonalý,zvuk i obraz ve vynikající kvalitě.

Bonusy  
Nádhreně zabalené a od Filmareny super připravená FAC edice, steelbook dokonalý,zvuk i obraz ve vynikající kvalitě.

Verdikt
Nádhreně zabalené a od Filmareny super připravená FAC edice, steelbook dokonalý,zvuk i obraz ve vynikající kvalitě.

   
Ice07 | 8.4.2019 12:21

Balení  
Baleni opět precizní, nezklamalo, vystihuje téma filmu i s hlavním hercem. Steel je také pěkný, povedl se studiu.

Video  
Po obrazové stránce není co vytknout, vše je dobře viditelné i ve tmavých scénách. Jedná se vyčištěný snímek, takže super.

Audio  
Po zvukové stránce také nemám co bych vytknul, originální zvuková stopa je dobře namixována a český dabing je povedený.

Bonusy  
Bonusy jsem ještě neviděl, snad tam nějaké jsou :-) a doufejme, že budou mít i českou lokalizaci ve formě alespoň titulků.

Verdikt
Celkově hodnotím tuto edici 2D/3D jako velmi pěkně zpracovanou, je to další opravdový klenot mezi ostatními FAC edicemi.

   
Uživatel z e-shopu Dana P. | 8.4.2019 11:18

Balení  
Absolutně perfektní!!!!!!!!!!!!!!! ve 3D přebalu na obou stranách vyzní stylově a je odpovídající vnitřnímu obsahu !

Video  
Již několikátý remaster je vskutku povedený, trikově nadupaný film si dokonalý obraz určitě zasloužil !

Audio  
Anglický originál se nahradit nedá, ten je skvělý a proto u tohoto filmu dabing beru pouze jako nostalgickou vzpomínku na první dabované verze....

Bonusy  
Pořádný film s náloží bonusů a tady navíc booklet a karty pro sběratele, obsahující jak záběry z filmu, tak profilová fota jednotlivých ústředních postav

Verdikt
V podstatě shrnuto toto balení s 3 disky patří mezi jedno z nejlepších, co bylo na trhu nabízeno !!!!!!!!!!

   
Uživatel z e-shopu Arnold S. | 4.4.2019 21:14

Balení  
- bez komentáře -

Video  
- bez komentáře -

Audio  
- bez komentáře -

Bonusy  
- bez komentáře -

Verdikt
Kovová krabička byla poškrábaná

   
blif1 | 2.4.2019 14:18

Balení  
Nádherné balení jako vždy u FAC...

Video  
Obraz vypadá krásně

Audio  
Zvuk super

Bonusy  
zatím jsem neviděl, nemohu hodnotit

Verdikt

   
Uživatel z e-shopu Ullrich C. | 2.4.2019 11:49

Balení  
Great Colors and beautiful cover and picture. Print is very full of detaisl and clear print quality

Video  
I can't say anything about Video, Sound and Bonus. All my editions are sealed in foil to hold quality of Edition

Audio  
I can't say anything about Video, Sound and Bonus. All my editions are sealed in foil to hold quality of Edition

Bonusy  
I can't say anything about Video, Sound and Bonus. All my editions are sealed in foil to hold quality of Edition

Verdikt
Another great Steelbook / Fullslip Edition of Filmarena. Its very expensive but quality and extraordinary Specials are fine for this Edition

   
Uživatel z e-shopu Jerome J. | 31.3.2019 12:33

Balení  
I have wanted a Terminator 2 steelbook for the longest time and this one is great in my opinion. The package with the Double Lenticular 3D effect. Amazing!

Video  
With the blu-ray version you're getting that great look and it still stands the test of time. And with the Extended Cut as well. Always good to watch

Audio  
The sound is great. I have my soundbar with subwoofer and its amazing and action shots fill the room

Bonusy  
There are loads of bonuses with this film. With this film as well its full of them :). Plenty behind the scenes

Verdikt
As a movie, this is one of those films that I can watch again and again. And with the extended cut you get a lot more to watch. 10/10

   
PajaCz | 30.3.2019 16:17

Balení  
Jednoduše luxus po všech stránkách. Hlavně zadní strana s T-1000 má neuvěřitelně hluboký 3D efekt. Přiložené karty a knížka taky velice krásná.

Video  
Podle očekávání, je video na všech diskách na vysoké úrovni. Hlavně 3D je daleko lepší než v kině...

Audio  
Audio pochopitelně, taky parádní a není co bych vytkl.

Bonusy  
K bonusům jsme se ještě nedostali, ale věřím, že bude určitě na co koukat.

Verdikt
Za mě jednoznačně parádní edice, na kterou jsme sice dlouho čekali a dočkali se. Každého pořádného fandu určitě potěší.

   
Uživatel z e-shopu Pavol M. | 30.3.2019 10:39

Balení  
S balenim som velmi spokojny ako aj z inych objednavok prislo nijak neposkodene a je to skoda rozbalovat

Video  
Vidno, ze autori si dali zalezat na kvalite videa a pri tomto starsom filme...obraz je jasny a pekny

Audio  
Taktiez aj zvuk je cisty pri cz dabingu, alebo ak si pustite v originali tam je ten zvuk este kvalitnejsi

Bonusy  
- bez komentáře -

Verdikt
No ako som pisal, ze je skoda to az rozbalovat...celkova spokojnost ako z obalom aj obsahom disku, len skoda ze dodanie trvalo vyse 2 mesiacov

   
Uživatel z e-shopu Anders B. | 29.3.2019 07:40

Balení  
- bez komentáře -

Video  
- bez komentáře -

Audio  
- bez komentáře -

Bonusy  
- bez komentáře -

   
Steelfall | 27.3.2019 15:02

Balení  

Video  

Audio  

Bonusy  

Verdikt

   
guri008 | 26.3.2019 20:36

Balení  
....................................................................................................

Video  
....................................................................................................

Audio  
....................................................................................................

Bonusy  
....................................................................................................

Verdikt
....................................................................................................

   
Uživatel z e-shopu Milan K. | 26.3.2019 18:26

Balení  
Perfect packaging!

Video  
Beautiful, clear pictures

Audio  
Perfect sound

Bonusy  
Many-many information

Verdikt
I love it

   
Uživatel z e-shopu Jan K. | 26.3.2019 15:38

Balení  
- bez komentáře -

Video  
- bez komentáře -

Audio  
- bez komentáře -

Bonusy  
nemůžu hodnotit ještě jsem neviděl.

Verdikt
super

   
Uživatel z e-shopu Lennart H. | 26.3.2019 10:27

Balení  
Perfect!

Video  
Perfect!

Audio  
Perfect!

Bonusy  
Perfect!

Verdikt
Perfect!

   
Uživatel z e-shopu Lorenzini B. | 25.3.2019 20:16

Balení  
Encore une fois une très belle édition de la part de la Filmarena Team. Un très grand travail de qualité

Video  
Encore une fois une très belle édition de la part de la Filmarena Team. Un très grand travail de qualité

Audio  
Encore une fois une très belle édition de la part de la Filmarena Team. Un très grand travail de qualité

Bonusy  
Encore une fois une très belle édition de la part de la Filmarena Team. Un très grand travail de qualité

Verdikt
Encore une fois une très belle édition de la part de la Filmarena Team. Un très grand travail de qualité

   
Uživatel z e-shopu Radek Š. | 25.3.2019 16:37

Balení  
- bez komentáře -

Video  
- bez komentáře -

Audio  
- bez komentáře -

Bonusy  
- bez komentáře -

   
linciCZE | 25.3.2019 11:50

Balení  

Video  

Audio  

Bonusy  

Verdikt

   
Uživatel z e-shopu Martin K. | 25.3.2019 10:39

Balení  
Jednoduše luxus po všech stránkách. Hlavně zadní strana s T-1000 má neuvěřitelně hluboký 3D efekt. Přiložené karty a knížka taky velice krásná. O steelbooku, nemluvě. Jediná nevýhoda je vystavení, kdy nevít, co a jak vystavit...

Video  
Podle očekávání, je video na všech diskách na vysoké úrovni. Hlavně 3D je daleko lepší než v kině...

Audio  
Audio pochopitelně, taky parádní a není co bych vytkl.

Bonusy  
K bonusům jsme se ještě nedostali, ale věřím, že bude určitě na co koukat.

Verdikt
Za mě jednoznačně parádní edice, na kterou jsme sice dlouho čekali a dočkali se. Každého pořádného fandu určitě potěší.

   
Uživatel z e-shopu Václav K. | 25.3.2019 10:02

Balení  
- bez komentáře -

Video  
- bez komentáře -

Audio  
- bez komentáře -

Bonusy  
- bez komentáře -

Verdikt
super, není co dodat dalšího

   
stano | 24.3.2019 18:35

Balení  
- bez komentáře -

Video  
- bez komentáře -

Audio  
- bez komentáře -

Bonusy  
- bez komentáře -

   
Uživatel z e-shopu Adam Š. | 22.3.2019 10:29

Balení  
super...............................................................................................

Video  
super...............................................................................................

Audio  
super...............................................................................................

Bonusy  
super...............................................................................................

Verdikt
super...............................................................................................

   
busino | 21.3.2019 18:26

Balení  
- bez komentáře -

Video  
- bez komentáře -

Audio  
- bez komentáře -

Bonusy  
- bez komentáře -

   
kenkaku | 21.3.2019 10:00

Balení  
Jde o druhou FAC edici co mám a hodnotím zda těch +500kč za to stálo nebo ne. Nestálo. Když si vezmu, že AMARAY verze stojí o 700Kč méně... no. Lentikulární obal edice je nepovedený. Snaží se totiž o 3D efekt (překlápí se dva stejné obrázky) místo toho aby byly dva rozdílné. Naprosto luxusní přebal by byl hlava T-800 měnící se ve hlavu Arnolda. To samé platí vzadu u T-1000. Kartičky a knížka uvnitř... nevím co jsem čekal, ale zklamání se neumím ubránit. Celkem mi schází byť jediná zmínka o 3D verzi. Absence "Terminator 2: Judgment day 3D" To je to co jsem čekal, že si přečtu buď na přebalu nebo na plechu. Nic.

Video  
3 disky uvnitř... #1 Ultimate verze (původní kvalita, nejdelší stopáž), #2 Remastrované provedení kino verze + bonusy. #3 3D a 2D provedení kinoverze (původní kvalita). Menu na disku je také v 3D!. Rozdíl mezi původním provedení a remasterem je znatelný. Zrno je pryč zcela. Až by to někomu mohlo vadit.

Audio  
Dabing na discích je ten "původní" co známe z vydání od MagicBoxu. Kvalita DTS-HD Master 5.1. Originální stopa povýšila z 5.1 na DTS-HD Master 7.1. Jsme tedy opět za chudší příbuzné.

Bonusy  
Bonusy jsou jen na disku s remaster verzí filmu a předčilo očekávání. Oproti vydání od MagicBoxu, zde jsou navíc ještě další bonusy. Celkem jich je více než 2 hodiny a vše má CZ titulky. Osobně si myslím, že v tomto ohledu se dostalo maximum. Oceňuji povedené a graficky sladěné menu všech disků.

Verdikt
Za 1300 jsem čekal od edice opravdu víc. Kdybych věděl co vím teď, koupil si klasický AMARAY s 3D verzí za 600 + FAC #110 se 4K verzí za 1500, do balení dal 3D verzi místo "ultimate verze" (která je stejná jako ta co už mám doma řadu let) a měl za 2100 vše co jsem chtěl mít. Takhle jsem vysypal 2800 (za obě FAC #110) a jen kombinace obou dává to pravé co jsem chtěl.