Hodnocení FAC #107 DEADPOOL 2 FullSlip + Lenticular Magnet EDITION #1 WEA EXCLUSIVE Steelbook™ Limitovaná sběratelská edice - číslovaná (2 Blu-ray)

Celkem hodnocení: 31 Průměrné hod.:  Poslední příspěvek:31.3.2020
Aloman | 31.3.2020 15:15

Balení  
Stejně jako ostatní edice z díly Filmareny je i tato parádní, kvalita je rozhodně velmi vysoká a není zde opravdu co vytknout. Palec nahoru!

Video  
Obrazová stránka je parádní, jde o nový film, takže by tomu ani jinak být nemělo. Obraz je pěkně ostrý, čistý, paráda.

Audio  
Co se týče stránky zvukové, hodnotím originální anglickou stopu, protože filmy sleduji téměř výhradně v originálním znění s titulky.

Bonusy  
Bonusů je zde celkem dostatek, jsou opatřeny českými titulky, což je pozitivní, protože bohužel ne vždy tomu tak je.

Verdikt
Shrnuto a podtrženo: parádní prémiová edice od Filmareny, pěkný steelbook, po stránce technické zde není co vytknout, bonusová výbava je česky otitulkována, sppokojenost.

   
becanmar | 27.8.2019 08:28

Balení  
V porovnání s prvním dílem se mi tato edice zdá slabší, ale pořád je to DEADPOOL, takže spokojenost. Steelbooku možná moc baervný.

Video  
Obraz odpovídá filmové novince, u Deadpoola je trochu komiksovější ponurejší, možná někdy v tmavých scénách trochu matnější.

Audio  
Dabing nehodnotím, jheště jsem neviděl, protože hlášky vyniknou hlavně v originálním znění stejně tak jako samotná akce. I am the Batman.

Bonusy  
Víceméně povedená složka bonusů, obsahují i české titulky, takže tady je výsledek velmi chvalitebný.

Verdikt
Celkově se jedná o super edici, které k dokonalosti schází sladěnost s první dílem, ale to je maličkost.

   
dusan_l | 1.8.2019 12:46

Balení  
Jedna z nejbrilantněji udělaných FAC edic, která zatím vyšla. Parádní kousek do sbírek všech nadšenců. ;)

Video  
Po obrazové stránce brilantní film. Novinka, od které se taková kvalita víceméně očekává. Rozhodně parádní podívaná.

Audio  
To samé platí pro zvuk. Český dabing je pouze obyčejné 5.1, ale původní zvuková stopa je masakr! Titul, který může prověřit kvalitu sousedských vztahů. :-)

Bonusy  
Celkem slušná porce bonusů, dokonce obsahují i české titulky, takže tady je výsledek víc než uspokojující.

Verdikt
Moc pěkná FAC ,obraz je krásný a ostrý ,zvuk taky na výbornou , na bonusy nekoukám takže nevím a celkově je to pěkný filmový kousek do sbírky

   
Uživatel z e-shopu Dietmar S. | 27.7.2019 18:57

Balení  
Super sicher verpackt. So kann dem schönen Steelbook nichts passieren. Sehr vorbildlich, bin jedesmal begeistert.

Video  
Toller Film, für die ganze Familie geeignet. Sehr überzeugende Schauspieler, tolle Story. Auf jeden Fall kann man ihn durchaus immer mal wieder ansehen. Freue mich schon auf das nächste mal.

Audio  
Der Ton ist für mich völlig in Ordnung. Gute Abmischung und tolle Effekte. Die Subwoofer haben hier ordentlich zu tun.

Bonusy  
Das Fullslip sieht wie immer sehr gut aus. Die beigelegten Extras sind wunderschön. Ist wieder einmal eine Augenweide und wertet das Steelbook toll auf.

Verdikt
Ich kann diesen Artikel aus den genannten Gründen uneingeschränkt empfehlen. Für einen Sammler toller Verpackungen der Steelbooks unbedingt ein Muss.

   
Uživatel z e-shopu Marián Ján K. | 23.7.2019 11:32

Balení  

Video  

Audio  

Bonusy  

Verdikt

   
c.tucker | 18.7.2019 14:25

Balení  
FullSlip je vychytaný a nevidím na něm problém. Design steelbooku si nemůžu vynachválit, výborně zpracovaný, nádherně zvolený vnější motiv. Vnitřní artwork také parádní.

Video  
Video je přesně takové, jaké si ho představuji. Žádné pitomé ořezy a krásně se na to velké obrazovce kouká.

Audio  
Zvuk bez zaváhání, ať už originál s titulky, tak dabing. Žádné šumy, ani nic podobného. Spokojenost. Taky proč ne.

Bonusy  
Naprosto dostačující nabídka bonusového materiálu, sice by toho mohlo být o kapku navíc, ale co člověk nadělá.

Verdikt
Bezprecedentně super záležitost. Jsem nadšený každým coulem. Ať se jedná o to nebo to, tak se dá vylepšit jen minimum.

   
Uživatel z e-shopu Huang C. | 6.7.2019 00:29

Balení  

Video  

Audio  

Bonusy  

Verdikt

   
jaturcat | 9.6.2019 15:13

Balení  
Opět velmi pěkně udělaná sběratelská edice do již tak obsáhlé sbírky Filmarena collection. Perfektní fullslip, krásný steelbook....

Video  
Jedná se o zcela nový kinofilm, takže, dle předpokladu, je obraz i zvuk naprosto bez výhrad. Prostě standardní bluray kvalita.

Audio  
Jedná se o zcela nový kinofilm, takže, dle předpokladu, je obraz i zvuk naprosto bez výhrad. Prostě standardní bluray kvalita.

Bonusy  
Solidní hodina a půl bonusového materiálu a tentokráte opatřeného i českým titulky. Naprostá spokojenost.

Verdikt
Výborné pokračování v krásné a nadupané edici. Dokonce i v prodloužené ( o 14 minut) verzi. Naprostá paráda.

   
Milan89 | 30.4.2019 14:59

Balení  
Steelbook v této FAC edici správně ujetej jako celý film a to se my děsně líbí, no a edice samotná je jako vždy ultimátní.

Video  
Video je naprosto dokonalé, obraz je krásně ostrý a barevný , zde nemám co vytknout přesně takhle se my to líbí.

Audio  
AUDIO musím hodnotit uplně stejně jako VIDEO tedy hlavně co se origináního zvuku týče, český dabing neurazí.

Bonusy  
Bonusový materiál tato edice obsahuje a jeho poměrně dost, bonusy obsahují Českou podporu titulky, i zde hodnotím 5 hvězd.

Verdikt
Perfektní edice která přesně padne k té první jsem za její pořízení do sbírky velmi rád, určitě doporučuji.

   
petar99 | 30.4.2019 12:52

Balení  
Super cena, obsah, balení, obraz, zvuk, doporučení všem fanouškům do sbírky, určitě udělá radost a potěší..

Video  
Super cena, obsah, balení, obraz, zvuk, doporučení všem fanouškům do sbírky, určitě udělá radost a potěší..

Audio  
Super cena, obsah, balení, obraz, zvuk, doporučení všem fanouškům do sbírky, určitě udělá radost a potěší..

Bonusy  
Super cena, obsah, balení, obraz, zvuk, doporučení všem fanouškům do sbírky, určitě udělá radost a potěší..

Verdikt
Super cena, obsah, balení, obraz, zvuk, doporučení všem fanouškům do sbírky, určitě udělá radost a potěší..

   
Uživatel z e-shopu Lennart H. | 26.3.2019 10:35

Balení  
Perfect! Thank you very much for this awesome Blu-ray release! Everything about it is great! I can recommand it!

Video  
Perfect! Thank you very much for this awesome Blu-ray release! Everything about it is great! I can recommand it!

Audio  
Perfect! Thank you very much for this awesome Blu-ray release! Everything about it is great! I can recommand it!

Bonusy  
Perfect! Thank you very much for this awesome Blu-ray release! Everything about it is great! I can recommand it!

Verdikt
Perfect! Thank you very much for this awesome Blu-ray release! Everything about it is great! I can recommand it!

   
Uživatel z e-shopu Mohamed A. | 9.3.2019 12:17

Balení  
Superior package, as I've come to expect, and the package is the perfect size. The artwork is superior, as is the material it's made of.

Video  
The video quality is superior to a lot of my locally purchased Blu-ray discs, as the images are clear with rich colors.

Audio  
The audio is crisp, clear and booms when needed. The level is spot on - not too loud and not too quiet.

Bonusy  
This item comes with tons of goodies, even for a single edition (art cards, booklets,, etc...). It's a wonderful set with quality items.

Verdikt
Great product with tons of goodies (art cards, booklets,, etc...). This is what I've come to expect from Filmarena/Black Barons - an exceptional item.

   
MarcX | 3.3.2019 01:28

Balení  
FilmArena Collection představuje tu nejvyšší možnou kvalitu, kterou lze v rámci filmových kolekcí na tuzemském trhu získat. Precizní práce!

Video  
Blu-ray disk po vizuální stránce nabízí prvotřídní zážitek, obraz čistý, ostrý, bez zrna. Hodnocení VYNIKAJÍCÍ.

Audio  
Zvuk velmi kvalitní a na vysoké úrovni. Kolísavost úrovně hlasitosti při střídání dialogů a hudby je u tohoto snímku v naprostém pořádku a neruší.

Bonusy  
Bonusový materiál je v rámci FilmArena Collection takřka vždy na nejvyšší možné úrovni, ani tato není výjimkou.

Verdikt
Velmi kvalitně zpracované Blu-ray sběratelské balení. Výhodnost koupě: 1-300Kč = 100%, 301-400Kč = 95%, 401-500Kč = 90%, 501-700Kč = 80%, 701-900Kč = 60%

   
marťas007 | 28.2.2019 17:40

Balení  
Naprostý luxus!!!!

Video  
Naprostý luxus!!!!

Audio  
Naprostý luxus!!!!

Bonusy  
Naprostý luxus!!!!

Verdikt
Naprostý luxus!!!!

   
Rankin Fitch | 24.2.2019 21:46

Balení  
Jedna z nejbrilantněji udělaných FAC edic, která zatím vyšla. Parádní kousek do sbírek všech nadšenců. ;)

Video  
Po obrazové stránce brilantní film. Novinka, od které se taková kvalita víceméně očekává. Rozhodně parádní podívaná.

Audio  
To samé platí pro zvuk. Český dabing je pouze obyčejné 5.1, ale původní zvuková stopa je masakr! Titul, který může prověřit kvalitu sousedských vztahů. :-)

Bonusy  
Celkem slušná porce bonusů, dokonce obsahují i české titulky, takže tady je výsledek víc než uspokojující.

Verdikt
Pro sběratele MUST-HAVE. FAC edice jsou lepší a lepší. A výběr tohoto titulu je samozřejmě správnej. Sice se to nemůže říct o všech FAC titulech, ale tady to platí na 100%.

   
bearlol | 18.2.2019 21:41

Balení  
Comme toujours un emballage avec des protections adéquates qui sont de rigueur pour cette tres belle édition. Colis conforme a mes attentes ainsi que par la rapidité de la société de transport.

Video  
Steelbook encore emballé pour le moment, donc pas de notation pour la vidéo et l'audio mais ce sera bientôt fait, sans oublier les bonus qui seront vus a la premiere occasion.

Audio  
Steelbook encore emballé pour le moment, donc pas de notation pour la vidéo et l'audio mais ce sera bientôt fait, sans oublier les bonus qui seront vus a la premiere occasion.

Bonusy  
Steelbook encore emballé pour le moment, donc pas de notation pour la vidéo et l'audio mais ce sera bientôt fait, sans oublier les bonus qui seront vus a la premiere occasion.

Verdikt
Encore une fois, félicitation pour votre travail, c'est toujours un plaisir de recevoir une tres belle édition mais encore plus important lorsque les produits sont de bonnes qualités. Bonne continuation et faite nous des titres qui se démarque de la concurrence ainsi qu'une bande son française serait grandement apprécié.

   
Uživatel z e-shopu Patrick E. | 18.2.2019 10:12

Balení  
Another great package from Filmarena, Great boxing up and post protection and very fast shipping to the UK.

Video  
I have watched this film in 4K and it is as good as the first film, i have to say it is total madness this film.

Audio  
As all resent film released the sound on these is great and gone are the days of just basic Dolby Digital sound.

Bonusy  
As all resent films the bonus material on these is great and will keep you entertained for some time.

Verdikt
Another great looking WEA steelbook from Filmarena, keep up the good work guys, keep numbers down and keep pricing low.

   
Uživatel z e-shopu Lorenzini B. | 12.2.2019 11:33

Balení  
Encore une fois de la Part de la Filmarena Team Un excellent travail de qualité comme d'habitude pour cette édition

Video  
Encore une fois de la Part de la Filmarena Team Un excellent travail de qualité comme d'habitude pour cette édition

Audio  
Encore une fois de la Part de la Filmarena Team Un excellent travail de qualité comme d'habitude pour cette édition

Bonusy  
Encore une fois de la Part de la Filmarena Team Un excellent travail de qualité comme d'habitude pour cette édition

Verdikt
Encore une fois de la Part de la Filmarena Team Un excellent travail de qualité comme d'habitude pour cette édition

   
Uživatel z e-shopu David R. | 5.2.2019 13:22

Balení  
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Video  
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Audio  
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Bonusy  
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Verdikt
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

   
Tommy070707 | 22.1.2019 14:54

Balení  
Moc pěkná FAC ,obraz je krásný a ostrý ,zvuk taky na výbornou , na bonusy nekoukám takže nevím a celkově je to pěkný filmový kousek do sbírky.

Video  
Moc pěkná FAC ,obraz je krásný a ostrý ,zvuk taky na výbornou , na bonusy nekoukám takže nevím a celkově je to pěkný filmový kousek do sbírky.

Audio  
Moc pěkná FAC ,obraz je krásný a ostrý ,zvuk taky na výbornou , na bonusy nekoukám takže nevím a celkově je to pěkný filmový kousek do sbírky.

Bonusy  
Moc pěkná FAC ,obraz je krásný a ostrý ,zvuk taky na výbornou , na bonusy nekoukám takže nevím a celkově je to pěkný filmový kousek do sbírky.

Verdikt
Moc pěkná FAC ,obraz je krásný a ostrý ,zvuk taky na výbornou , na bonusy nekoukám takže nevím a celkově je to pěkný filmový kousek do sbírky.

   
karl001 | 19.1.2019 19:11

Balení  

Video  

Audio  

Bonusy  

Verdikt
Povedený steelbook, jako vždy velká přidaná hodnota filmarena číslovaných edic (ať už se jedná o fullslip přebal, lentikulární magnet nebo doplňkové charakterové karty či photobooky).

   
Uživatel z e-shopu Dirk W. | 14.1.2019 14:00

Balení  




Beautiful edition with matching pictures in the style of the film. The pack is as always optimally arranged and very lovingly designed. Unfortunately, the lenticular card corresponds to the front cover of the Steelbook, here another picture would have been more beautiful.

Video  
The picture is razor sharp, hardly any grain of film and good depth of field. The black value is in some places in need of improvement, but that is whining at a high level. I personally like the movie version better. The Super Duper Cut has its lengths.

Audio  
The sound is first-class blended and makes you feel right. My plant was at full capacity. Good balance, even in the quieter dialogue scenes. The rear boxes are getting a lot of work too.

Bonusy  
The bonus material is very extensive. I have not seen everything yet, but what I saw was very informative. Sure, in addition to the usual intervies and the advertising for the film, there is enough self-praise, but also a lot of funny facts.

Verdikt
Overall, a fantastic box, which - and I was particularly important - very high quality was administered. The fullslip is embossed and looks just great. The only drawback is, as mentioned, that steelbook and lenticular card have the same motive.

   
polux2 | 12.1.2019 18:01

Balení  
Hardbox: ne. Steelbook: ano. Fullslip: ano. Rukavek: ne. Digipack: ne. Debos/imbos: ne. Menu: videosekvencni. Lokalizace menu: ne. Vnitrni artwork: ano. Pocet disku: 2. 2D: ano. 3D: ne. Dabing: ano. Titulky: ano. Bonusy: ano. Titulky u bonusu: ano.

Video  
Hardbox: ne. Steelbook: ano. Fullslip: ano. Rukavek: ne. Digipack: ne. Debos/imbos: ne. Menu: videosekvencni. Lokalizace menu: ne. Vnitrni artwork: ano. Pocet disku: 2. 2D: ano. 3D: ne. Dabing: ano. Titulky: ano. Bonusy: ano. Titulky u bonusu: ano.

Audio  
Hardbox: ne. Steelbook: ano. Fullslip: ano. Rukavek: ne. Digipack: ne. Debos/imbos: ne. Menu: videosekvencni. Lokalizace menu: ne. Vnitrni artwork: ano. Pocet disku: 2. 2D: ano. 3D: ne. Dabing: ano. Titulky: ano. Bonusy: ano. Titulky u bonusu: ano.

Bonusy  
Hardbox: ne. Steelbook: ano. Fullslip: ano. Rukavek: ne. Digipack: ne. Debos/imbos: ne. Menu: videosekvencni. Lokalizace menu: ne. Vnitrni artwork: ano. Pocet disku: 2. 2D: ano. 3D: ne. Dabing: ano. Titulky: ano. Bonusy: ano. Titulky u bonusu: ano.

Verdikt
Hardbox: ne. Steelbook: ano. Fullslip: ano. Rukavek: ne. Digipack: ne. Debos/imbos: ne. Menu: videosekvencni. Lokalizace menu: ne. Vnitrni artwork: ano. Pocet disku: 2. 2D: ano. 3D: ne. Dabing: ano. Titulky: ano. Bonusy: ano. Titulky u bonusu: ano.

   
Uživatel z e-shopu Xavier B. | 12.1.2019 17:04

Balení  
Another IMPRESSIVE workout from FILMARENA.Designs TOTALLY stunning till "state of art" level.A great effort.

Video  
High quality image with "crisp "and beautiful color and high definition range picture.Another top quality item.

Audio  
High dynamic range sound with a good couple of envolving sound effects.DTS's for me the best choice if not ATMOS availiable.

Bonusy  
We can ONLY defines this DEADPOOL 2 piece of the series as HIGLY collectible due the whole set.Tons of details make this one a real "must" for collectors

Verdikt
Since I saw this one announced,I had the clear idea I must own it and to be honest:It doesn't dissapoint me at all!!!

   
PYROS | 10.1.2019 08:18

Balení  
Perfektní balení od filmareny. Dokonalá FAC edice. Zvuk i obraz perfektní. Bonusy super. celkově velmi dobrá edice.

Video  
Perfektní balení od filmareny. Dokonalá FAC edice. Zvuk i obraz perfektní. Bonusy super. celkově velmi dobrá edice.

Audio  
Perfektní balení od filmareny. Dokonalá FAC edice. Zvuk i obraz perfektní. Bonusy super. celkově velmi dobrá edice.

Bonusy  
Perfektní balení od filmareny. Dokonalá FAC edice. Zvuk i obraz perfektní. Bonusy super. celkově velmi dobrá edice.

Verdikt
Perfektní balení od filmareny. Dokonalá FAC edice. Zvuk i obraz perfektní. Bonusy super. celkově velmi dobrá edice.

   
murarik | 9.1.2019 12:13

Balení  
Zaujímaivá edícia jedného z najlepších filmov minulého roku, navyše aj s predĺženoi verziou. Fullslip obohacuje vhodne zvolený parciálny lak a samotný steelbook je dokonalý. Karty a photobook tentokrát nič moc, ale celkovo prevažuje spokojnosť.

Video  
Zaujímaivá edícia jedného z najlepších filmov minulého roku, navyše aj s predĺženoi verziou. Fullslip obohacuje vhodne zvolený parciálny lak a samotný steelbook je dokonalý. Karty a photobook tentokrát nič moc, ale celkovo prevažuje spokojnosť.

Audio  
Zaujímaivá edícia jedného z najlepších filmov minulého roku, navyše aj s predĺženoi verziou. Fullslip obohacuje vhodne zvolený parciálny lak a samotný steelbook je dokonalý. Karty a photobook tentokrát nič moc, ale celkovo prevažuje spokojnosť.

Bonusy  
Zaujímaivá edícia jedného z najlepších filmov minulého roku, navyše aj s predĺženoi verziou. Fullslip obohacuje vhodne zvolený parciálny lak a samotný steelbook je dokonalý. Karty a photobook tentokrát nič moc, ale celkovo prevažuje spokojnosť.

Verdikt
Zaujímaivá edícia jedného z najlepších filmov minulého roku, navyše aj s predĺženoi verziou. Fullslip obohacuje vhodne zvolený parciálny lak a samotný steelbook je dokonalý. Karty a photobook tentokrát nič moc, ale celkovo prevažuje spokojnosť.

   
Uživatel z e-shopu Radek M. | 3.1.2019 19:22

Balení  
Baleni opět velmi povedené, tak jak jsme již zvyklí ze všech FAC edic. Takže za mě super a skvěle se hodí k filmu.

Video  
Krásné a čisté video, kterému není co vytknout. Takže i toto je za mě super a nemám k tomu žádných připomínek.

Audio  
Audio opět super, skvěle vyvážené, bez sebemenšího problému. Takže za mě maximální počet hvězd a bez námitek.

Bonusy  
Bonusy jsou všechny na svém místě tak jak jsme zvyklí a není tomu co vytknout. Takže i tady jsem potěšen.

Verdikt
Film je pěkný. Opět je to bláznivina, ale možná už ne taková jako byl první díl. Takže mě se to líbilo a doporučuji.

   
stano | 30.12.2018 15:27

Balení  
- bez komentáře -

Video  
- bez komentáře -

Audio  
- bez komentáře -

Bonusy  
- bez komentáře -

   
Uživatel z e-shopu Ullrich C. | 30.12.2018 14:55

Balení  
Great Colors and beautiful cover and picture. Print is very full of detaisl and clear print quality

Video  
I can't say anything about Video, Sound and Bonus. All my editions are sealed in foil to hold quality of Edition

Audio  
I can't say anything about Video, Sound and Bonus. All my editions are sealed in foil to hold quality of Edition

Bonusy  
I can't say anything about Video, Sound and Bonus. All my editions are sealed in foil to hold quality of Edition

Verdikt
Another great Steelbook / Fullslip Edition of Filmarena. Its very expensive but quality and extraordinary Specials are fine for this Edition

   
Uživatel z e-shopu BEAL A. | 26.12.2018 17:30

Balení  
Parcel very well packaged... very well protected ... Thank you to all the FA team for your seriousness

Video  
Everything is perfect I am happy for the work. Perfect quality. Thanks to all the team for this fantastic job

Audio  
Everything is perfect I am happy for the work. Perfect quality. Thanks to all the team for this fantastic job

Bonusy  
Everything is perfect I am happy for the work. Perfect quality. Thanks to all the team for this fantastic job

Verdikt
Parcel arrived very quickly is incredible and always super well protected. The products are beautiful. Filmarena remains the best in collectors.Thanks to all the team for this fantastic job !!!!!!!

   
guri008 | 24.12.2018 15:32

Balení  

Video  

Audio  

Bonusy  

Verdikt