Hodnocení FAC #110 TERMINÁTOR 2: Den zúčtování J-CARD EDITION #5 3D + 2D Steelbook™ Prodloužená verze Digitálně restaurovaná verze Limitovaná sběratelská edice - číslovaná (Blu-ray 3D + 2 Blu-ray)

Celkem hodnocení: 64 Průměrné hod.:  Poslední příspěvek:14.3.2021
Uživatel z e-shopu Pavel K. | 14.3.2021 20:55

Balení  
Excelentni vydani, jsem nadmiru spokojeny. Nechybi mi absolutne nic, snad jedine remaster ty prodlouzeny verze.

Video  
Excelentni vydani, jsem nadmiru spokojeny. Nechybi mi absolutne nic, snad jedine remaster ty prodlouzeny verze.

Audio  
Excelentni vydani, jsem nadmiru spokojeny. Nechybi mi absolutne nic, snad jedine remaster ty prodlouzeny verze.

Bonusy  
Excelentni vydani, jsem nadmiru spokojeny. Nechybi mi absolutne nic, snad jedine remaster ty prodlouzeny verze.

Verdikt
Excelentni vydani, jsem nadmiru spokojeny. Nechybi mi absolutne nic, snad jedine remaster ty prodlouzeny verze.

   
Uživatel z e-shopu Jana M. | 7.9.2020 08:34

Balení  
Perfektní

Video  
- bez komentáře -

Audio  
- bez komentáře -

Bonusy  
- bez komentáře -

Verdikt
Vše je super

   
Uživatel z e-shopu Zoltán B. | 8.7.2020 17:25

Balení  

Video  

Audio  

Bonusy  

Verdikt

   
Uživatel z e-shopu Tibor T. | 23.6.2020 12:48

Balení  

Video  

Audio  

Bonusy  

Verdikt

   
Uživatel z e-shopu Tibor T. | 28.5.2020 08:25

Balení  

Video  

Audio  

Bonusy  

Verdikt

   
Uživatel z e-shopu rolland R. | 28.4.2020 13:38

Balení  
- bez komentáře -

Video  
- bez komentáře -

Audio  
- bez komentáře -

Bonusy  
- bez komentáře -

   
Uživatel z e-shopu Tomáš S. | 28.4.2020 08:07

Balení  
Krásné zpracovaný steelbook jak z titulní strany, tak že zadní strany, obě s ražbou, která koresponduje s prostorovou verzí filmu.

Video  
Obraz velmi dobře zrestaurovan až tak, že byclovek nevěřil, že se jedná o starší film = super verze filmové klasiky

Audio  
Originálni reasteovany zvuk je bezkonkurenční, ale původní sestrihane verzi je původní český dabing, který i když je v 5.1,tak zní jako když jsem jako malý koukal na VHS a pro mě je to ještě přidána hodnota, která mě vrací do dětství.

Bonusy  
Nespočet super bonusů, které poodkreji roušku tajemství za pořádnou řemeslnou práci, za kterou by se nemusely stydět ani dnešní blockbustery.

Verdikt
Pro mě naprostá pecka, která nesmí chybět u každého fandy série. Balení super, obraz i zvuk super - celkově bezkonkurenční!

   
Uživatel z e-shopu Pavel D. | 26.4.2020 11:43

Balení  
luxusní steelbook

Video  
zatím jsem viděl jen 3D a za mě slušný

Audio  
viděl jsem v dabingu, originál bude určitě lepší

Bonusy  
zatím jsem nevidel

Verdikt
super přírůstek do sbírky

   
Bender | 25.2.2020 19:12

Balení  
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Video  
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Audio  
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Bonusy  
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Verdikt
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

   
Uživatel z e-shopu Jakub S. | 7.2.2020 14:21

Balení  
Balení filmu úžasné skvělý vizuál k tomuto velkému akčnímu sci-fi filmu který je velkou legendou. Motiv vzhled velice potěší.

Video  
Remasterované verze filmu vypadá opravdu skvělý filmový zážitek na který se moc dobře dívá a člověk si tak může užít skvělou podívanou.

Audio  
Audio filmu perfektní jak vizuál videa není co vytýkat zvuk i hudba u filmu kvalitní a člověka potěší po stránce poslechu .

Bonusy  
Bonusy k filmu zde si člověk opravdu může vybírat jelikož jich je opravdu mnoho které dají mnoho informací o Terminátorovi jako takovém.

Verdikt
Jsem velice rád že mohu mít doma tento sběratelský kousek kterého si opravdu vážím ještě k tomu v prodloužené verzi.

   
Uživatel z e-shopu Richard K. | 30.1.2020 14:32

Balení  
- bez komentáře -

Video  
- bez komentáře -

Audio  
- bez komentáře -

Bonusy  
- bez komentáře -

Verdikt
Dokonalý titul po všech stránkách!

   
Uživatel z e-shopu Martin H. | 27.1.2020 13:38

Balení  
Krásná steelbook edice s super artworkem. Disky taky mají kvalitní artowork

Video  
Video je super, remaster jsem ještě nezkusil, ale to snad ani není přece jen potřeba

Audio  
AUDIO e super, remaster jsem ještě nezkusil, ale to snad ani není přece jen potřeba

Bonusy  
Čím víc, tím líp EXTENDEN EDITION je přece jen lepší at už u jakohokoliv filmu a bude se těžko vracet ke kinoverzi

Verdikt
Čím víc, tím líp EXTENDEN EDITION je přece jen lepší. . 10/10 super film, super balení, super bonusy

   
Uživatel z e-shopu Charly C. | 15.1.2020 20:38

Balení  
Comme d'habitude, produit de grande qualité, très joli fourreau en lenticulaire, très bon contenu, remaster de qualité !
Quel pièce !

Video  
Comme d'habitude, produit de grande qualité, très joli fourreau en lenticulaire, très bon contenu, remaster de qualité !
Quel pièce !

Audio  
Comme d'habitude, produit de grande qualité, très joli fourreau en lenticulaire, très bon contenu, remaster de qualité !
Quel pièce !

Bonusy  
Comme d'habitude, produit de grande qualité, très joli fourreau en lenticulaire, très bon contenu, remaster de qualité !
Quel pièce !

Verdikt
Comme d'habitude, produit de grande qualité, très joli fourreau en lenticulaire, très bon contenu, remaster de qualité !
Quel pièce !
Commande reçue très rapidement et très bien conditionnée. Merci beaucoup

   
Uživatel z e-shopu Jiří V. | 6.1.2020 14:53

Balení  

Video  

Audio  

Bonusy  

Verdikt

   
fanyb | 26.12.2019 00:55

Balení  
Krásný, embosovaný Steelbook. Není co dodat..........................................................

Video  
Super obraz ve všech verzích. 3D opravdu povedené. Krásný ostrý obraz ve 3D i 2D......................

Audio  
Originální zvuk bez chyby. Cz dabing raději nekomentuji - ze 7.1 jako když přepnete na hodně špatné mono. Vychutnejte originál!

Bonusy  
Bonusy pro mne úplně super. Každý si najde své.......................................................

Verdikt
Film sám o sobě hodně předstihl dobu. Skvělý film se skvělými efekty. Ani dnešní filmy nevypadají tak dobře. Remaster dopadl skvěle a ikdyž film není točený pro 3D efekty, obraz ve 3D přesvědčivý, ostrý, čistý atd... Prostě jak remaster tak přepis do 3D opravdu skvělý. Ještě objednám určitě ve 4K. Vřele doporučuji a opravdu se vyplatí přidat si na tento Steelbook.

   
Uživatel z e-shopu Jana K. | 12.12.2019 10:11

Balení  
- bez komentáře -

Video  
- bez komentáře -

Audio  
- bez komentáře -

Bonusy  
- bez komentáře -

   
Uživatel z e-shopu Emil K. | 3.12.2019 10:40

Balení  
- bez komentáře -

Video  
- bez komentáře -

Audio  
- bez komentáře -

Bonusy  
- bez komentáře -

   
Uživatel z e-shopu Lukáš K. | 20.11.2019 16:51

Balení  

Video  

Audio  

Bonusy  

Verdikt

   
Uživatel z e-shopu vinil C. | 15.11.2019 23:47

Balení  
Cu Chi Chi Chi Chi Chi viii hi hi hi hi hi hi hi hi hi hi hi hi hi hi hi hi Cynthia Dr Dr yehm hi Dr see Dr ct

Video  
St Chi dry ttyuiy teen den the HTC cu in db dry if Chi KB get see Dr ct by hi Jo Jo but ct see Dr ct hi Jo

Audio  
Set dry dry cu cu viii hi no no no web web web en e'en TM to I'll I'll still do do do do do do do do do FL FLL

Bonusy  
Sup stop shop clothes stop stop shop C.E.O drop ship floor drop ship class stop stop shop stop stop stop shop floor

Verdikt
Sup epistle serial repel helpful half-hour half-life hydrofluoric is disclosed lelel is Episcopal Irish l

   
Uživatel z e-shopu Zoltán B. | 27.10.2019 11:53

Balení  
Precízen becsomagolva kaptam meg az árut réteges hungarocell védi az ütésektől de szerintem vigyáznak rá a szállításnál is!

Video  
Tökéletes kép a kiadványon a 3D, és a 2D verzió is profi szakemberek munkája , Cameron remekelt!!!

Audio  
Tökéletes hang a kiadványon a 3D, és a 2D verzió is profi szakemberek munkája , Cameron remekelt!!!

Bonusy  
A lemez bónusz tartalma , mindenre kitér ami a háttér információkat illeti, a filmgyártásáról!

Verdikt
Mindenki számára ajánlom ezt a speciális steelbook díszdobozos kiadványt!! 5 !! Terminátor forever!!!

   
Uživatel z e-shopu Hyunsoo C. | 9.10.2019 03:54

Balení  
FilmArena Collection představuje tu nejvyšší možnou kvalitu, kterou lze v rámci filmových kolekcí na tuzemském trhu získat. Precizní práce!

Video  
FilmArena Collection představuje tu nejvyšší možnou kvalitu, kterou lze v rámci filmových kolekcí na tuzemském trhu získat. Precizní práce!

Audio  
FilmArena Collection představuje tu nejvyšší možnou kvalitu, kterou lze v rámci filmových kolekcí na tuzemském trhu získat. Precizní práce!

Bonusy  
FilmArena Collection představuje tu nejvyšší možnou kvalitu, kterou lze v rámci filmových kolekcí na tuzemském trhu získat. Precizní práce!

Verdikt
FilmArena Collection představuje tu nejvyšší možnou kvalitu, kterou lze v rámci filmových kolekcí na tuzemském trhu získat. Precizní práce!

   
Uživatel z e-shopu Monika M. | 20.9.2019 13:42

Balení  
A szokásos, megszokott, biztonságos filmarénás csomagolás. Sértetlen, szép, megnyerő fémdoboz. Köszönöm.

Video  
Mind a 3D, mind a 2D nagyon jól sikerült. Élvezetes. Örülök, hogy része lett a gyűjteményemnek. Ajánlom mindenkinek.

Audio  
Nagyon jól sikerült mind az eredeti hangzás, mind a magyar hang. Az én elvárásaimnak tökéletesen megfelel.

Bonusy  
Igéretesnek tűnik, de sajnos még nem volt időm megnézni. Nagyon szeretem, amikor egy kiadvány gazdag extra tartalomból.

Verdikt
Folyamatosan elégedett vásárló vagyok, nagyon szép terméket kaptam korrekt áron. Köszönet érte FILMARÉNA Csapatának. Ajánlom mindenkinek.

   
Uživatel z e-shopu Zoltán B. | 11.9.2019 21:32

Balení  
Precízen becsomagolva kaptam meg az árut réteges hungarocell védi az ütésektől de szerintem vigyáznak rá a szállításnál is!

Video  
Tökéletes kép a kiadványon a 3D, és a 2D verzió is profi szakemberek munkája , Cameron remekelt!!!

Audio  
Tökéletes hang a kiadványon a 3D, és a 2D verzió is profi szakemberek munkája , Cameron remekelt!!!

Bonusy  
A lemez bónusz tartalma , mindenre kitér ami a háttér információkat illeti, a filmgyártásáról! !!

Verdikt
Mindenki számára ajánlom ezt a speciális steelbook díszdobozos kiadványt!! 5 !! Terminátor forever!!!

   
polux2 | 10.9.2019 17:53

Balení  
Hardbox: ne. Steelbook: ano. Fullslip: ne. Rukavek: ano. Digipack: ne. Debos/imbos: ano. Menu: videosekvencni. Lokalizace menu: ne. Vnitrni artwork: ano. Pocet disku: 3. 2D: ano. 3D: ano. 4K: ne. Dabing: ano. Titulky: ano. Bonusy: ano. Titulky u bonusu: ano.

Video  
Hardbox: ne. Steelbook: ano. Fullslip: ne. Rukavek: ano. Digipack: ne. Debos/imbos: ano. Menu: videosekvencni. Lokalizace menu: ne. Vnitrni artwork: ano. Pocet disku: 3. 2D: ano. 3D: ano. 4K: ne. Dabing: ano. Titulky: ano. Bonusy: ano. Titulky u bonusu: ano.

Audio  
Hardbox: ne. Steelbook: ano. Fullslip: ne. Rukavek: ano. Digipack: ne. Debos/imbos: ano. Menu: videosekvencni. Lokalizace menu: ne. Vnitrni artwork: ano. Pocet disku: 3. 2D: ano. 3D: ano. 4K: ne. Dabing: ano. Titulky: ano. Bonusy: ano. Titulky u bonusu: ano.

Bonusy  
Hardbox: ne. Steelbook: ano. Fullslip: ne. Rukavek: ano. Digipack: ne. Debos/imbos: ano. Menu: videosekvencni. Lokalizace menu: ne. Vnitrni artwork: ano. Pocet disku: 3. 2D: ano. 3D: ano. 4K: ne. Dabing: ano. Titulky: ano. Bonusy: ano. Titulky u bonusu: ano.

Verdikt
Hardbox: ne. Steelbook: ano. Fullslip: ne. Rukavek: ano. Digipack: ne. Debos/imbos: ano. Menu: videosekvencni. Lokalizace menu: ne. Vnitrni artwork: ano. Pocet disku: 3. 2D: ano. 3D: ano. 4K: ne. Dabing: ano. Titulky: ano. Bonusy: ano. Titulky u bonusu: ano.

   
Uživatel z e-shopu martin M. | 6.9.2019 12:59

Balení  
- bez komentáře -

Video  
- bez komentáře -

Audio  
- bez komentáře -

Bonusy  
- bez komentáře -

   
Uživatel z e-shopu Zoltán B. | 4.8.2019 18:40

Balení  
Precízen becsomagolva kaptam meg az árut réteges hungarocell védi az ütésektől de szerintem vigyáznak rá a szállításnál is!

Video  
Tökéletes kép a kiadványon a 3D, és a 2D verzió is profi szakemberek munkája , Cameron remekelt!!!

Audio  
Tökéletes hang a kiadványon a 3D, és a 2D verzió is profi szakemberek munkája , Cameron remekelt!!!

Bonusy  
A lemez bónusz tartalma , mindenre kitér ami a háttér információkat illeti, a filmgyártásáról! !!

Verdikt
Mindenki számára ajánlom ezt a speciális steelbook díszdobozos kiadványt!! 5 !! Terminátor forever!!!

   
c.tucker | 18.7.2019 14:36

Balení  
Design steelbooku si nemůžu vynachválit, výborně zpracovaný, nádherně zvolený vnější motiv. Vnitřní artwork také parádní.

Video  
Video je přesně takové, jaké si ho představuji. Žádné pitomé ořezy a krásně se na to velké obrazovce kouká.

Audio  
Zvuk bez zaváhání, ať už originál s titulky, tak dabing. Žádné šumy, ani nic podobného. Spokojenost. Taky proč ne.

Bonusy  
Naprosto dostačující nabídka bonusového materiálu, sice by toho mohlo být o kapku navíc, ale co člověk nadělá.

Verdikt
Bezprecedentně super záležitost. Jsem nadšený každým coulem. Ať se jedná o to nebo to, tak se dá vylepšit jen minimum.

   
Rankin Fitch | 17.7.2019 18:58

Balení  
Steelbook je sběratelsky vždy něco víc než obyčejné plastové balení. A T2 je vážně parádní steelbook, obzvlášť tato FAC verze, vytvořená exkluzivně v ČR.

Video  
Čistý a parádní obraz, hodný BD formátu. Rozhodně nezklame, divák dostane prakticky to, co od toho čeká.

Audio  
Český dabing je ucházející, ale tady to je jasná volba na původní zvuk, kterej je jistou trefou do černého vždy.

Bonusy  
Bonusů kopa, dokonce s českou podporou, takže příjemné zpestření investice do tohoto báječného filmu.

Verdikt
Jednoznačná koupě. Já ani nevim, jestli je zrovna tady potřeba popisovat, proč by tenhle film měl být opravdu v KAŽDÉ sbírce.

   
Kořenář | 1.7.2019 14:44

Balení  
Exkluzivní balení pro velký filmový počin, který nezestárne. Steelbook je krásně zpracovaný, osobně bych jen vybral pro vnitřní artwork lepší vizuál.

Video  
Video je na perfektní úrovni. U některých scén místy šum po vyhlazení, ale na film tohoto stáří super podívaná.

Audio  
Těžko se to hodnotí, protože jsou zde 2 úrovně zážitku...Na jedné straně perfektní Atmos v EN podání s titulky je audio zážitek. Na straně druhé je příšerný CZ master, na který se v podstatě nedá ani dívat. Kvalitu dabbingu neřeším, ale celkově audio je strašné.

Bonusy  
K bonusům se nedokáži vyjádřit, ale v podstatě jsou tam a mají CZ podporu, takže do budoucna další podívaná.

Verdikt
Celkově se jedná o nutnost pro sběratele a zároveň filmové fanoušky, neboť tento film je jakýmsi milníkem světové filmografie

   
mirec88 | 29.6.2019 01:37

Balení  
Výborné balenie, krásne obrázky, 3 disky, super 3D efekt, proste FAC ako sa patrí. Jednoznačne odporúčam :-)

Video  
Video je úžasné, je to remasterovaná verzia, či už je to 2D verzia filmu alebo 3D verzia, obraz je bez chybičky, referenčný.

Audio  
Aj na zvuku si dali záležať, je to 7.1 DTS HD Master, čo najmä pri akčných scénach skutočne prevetrá vašu aparatúru a susedia vás asi nebudú mať veľmi radi :-)

Bonusy  
Bonusov okrem klasických, ktoré boli na pôvodnom disku je oveľa viac, sú v HD a čo veľmi oceňujem sú 2 otitulkované komentáre, čo je fakt pecka!!!

Verdikt
Perfektný film, ktorý si zaslúžil túto edíciu, som veľmi rád, že ju mám je to jeden z mojich najobľúbenejších filmov a skvelo sa bude vynímať v mojej zbierke.

   
Uživatel z e-shopu Ivo M. | 27.6.2019 14:39

Balení  
Velmi kvalitně provedený steelbook, do něhož se disky díky promyšlenějšímu zpracování dobře vkládají.

Video  
3D bylo ke koupi této edice velkým lákadlem a taky nezklamalo. Obraz směle konkuruje 3D filmům dnešní doby, některé tituly i překonává. Jedinou vadou na kráse jsou titulky, které se běžně prostorově pohybují se 3D efektem. Tady jsou titulky nepohyblivé, takže můžou jemně narušovat prostorovost.

Audio  
Skvělým tahem bylo film vydat i s původním českým dabingem a v tomto vydání nabídnout v ultimátní edici i dabing nový. Originální zvuk i nový dabing jsou perfektní, kvalita prvního českého dabingu je slabší, jak se však vzhledem k jeho stáří dalo očekávat.

Bonusy  
Bonusům asi nelze co vytknout. Oproti některým novým vydaným titulům jde o nadstandardní bonusovou výbavu.

Verdikt
Velké poděkování patří Filmareně, že tento titul nabízí, zvlášť v době, kdy 3D stagnuje. Perfektní edice, která nabízí v jednom balení vše - 3D i 2D, kinoverzi i ultimátní verzi a jako třešnička na dortu původní i nový český dabing. Jen tak dál.

   
Uživatel z e-shopu Tamas H. | 11.6.2019 20:05

Balení  
Nagyon jól be volt csomagolva. Kartondoboz, azon belül hungarocell. Ötletes a megoldás, így nehezen tudna sérülni a termék.

Video  
A képminőség eszméletlen, teljesen más mint a régi verziók. 3D is brutális, csak ámultam a TV-m előtt.

Audio  
Nagyon jó a hangja is a filmnek. Ráadásul magyar hanggal és felirattal van ellátva. Örülök, hogy így magyarul is meg tudom nézni.

Bonusy  
3D és 2D, át kellett olvasnom, hogy mennyi verzióban van meg a film a kiadványban. Arról nem beszélve, hogy steelbookban.

Verdikt
Egyik kedvenc filmem. Régóta vágytam rá, hogy beszerezhessem. Így, hogy rátaláltam nagyon megörültem. A steelbook sarkai, főleg a felsők sérültnek tűnnek, mintha lekopott volna a festék. Ez gyártási hiba.

   
Uživatel z e-shopu Zoltán B. | 29.5.2019 19:41

Balení  
5*

Video  
Perfect!

Audio  
Perfect!

Bonusy  
5*

Verdikt
5*

   
bearlol | 24.5.2019 18:08

Balení  
Comme toujours un emballage avec des protections adéquates qui sont de rigueur pour cette tres belle édition. Colis conforme a mes attentes ainsi que par la rapidité de la société de transport.

Video  
Steelbook encore emballé pour le moment, donc pas de notation pour la vidéo et l'audio mais ce sera bientôt fait, sans oublier les bonus qui seront vus a la premiere occasion.

Audio  
Steelbook encore emballé pour le moment, donc pas de notation pour la vidéo et l'audio mais ce sera bientôt fait, sans oublier les bonus qui seront vus a la premiere occasion.

Bonusy  
Steelbook encore emballé pour le moment, donc pas de notation pour la vidéo et l'audio mais ce sera bientôt fait, sans oublier les bonus qui seront vus a la premiere occasion.

Verdikt
Encore une fois, félicitation pour votre travail, c'est toujours un plaisir de recevoir une tres belle édition mais encore plus important lorsque les produits sont de bonnes qualités. Bonne continuation et faite nous des titres qui se démarque de la concurrence ainsi qu'une bande son française serait grandement apprécié.

   
Uživatel z e-shopu BEAL A. | 18.5.2019 17:14

Balení  
Parcel very well packaged... very well protected ... Thank you to all the FA team for your seriousness

Video  
Everything is perfect I am happy for the work. Perfect quality. Thanks to all the team for this fantastic job

Audio  
Everything is perfect I am happy for the work. Perfect quality. Thanks to all the team for this fantastic job

Bonusy  
Everything is perfect I am happy for the work. Perfect quality. Thanks to all the team for this fantastic job

Verdikt
Parcel arrived very quickly is incredible and always super well protected. The products are beautiful. Filmarena remains the best in collectors.Thanks to all the team for this fantastic job !!!!!!!

   
Uživatel z e-shopu Zoltán B. | 14.5.2019 19:22

Balení  
- bez komentáře -

Video  
- bez komentáře -

Audio  
- bez komentáře -

Bonusy  
- bez komentáře -

Verdikt
5*

   
bearlol | 12.5.2019 08:09

Balení  
Comme toujours un emballage avec des protections adéquates qui sont de rigueur pour cette tres belle édition. Colis conforme a mes attentes ainsi que par la rapidité de la société de transport.

Video  
Steelbook encore emballé pour le moment, donc pas de notation pour la vidéo et l'audio mais ce sera bientôt fait, sans oublier les bonus qui seront vus a la premiere occasion.

Audio  
Steelbook encore emballé pour le moment, donc pas de notation pour la vidéo et l'audio mais ce sera bientôt fait, sans oublier les bonus qui seront vus a la premiere occasion.

Bonusy  
Steelbook encore emballé pour le moment, donc pas de notation pour la vidéo et l'audio mais ce sera bientôt fait, sans oublier les bonus qui seront vus a la premiere occasion.

Verdikt
Encore une fois, félicitation pour votre travail, c'est toujours un plaisir de recevoir une tres belle édition mais encore plus important lorsque les produits sont de bonnes qualités. Bonne continuation et faite nous des titres qui se démarque de la concurrence ainsi qu'une bande son française serait grandement apprécié.

   
Uživatel z e-shopu Zoltán B. | 11.5.2019 15:27

Balení  
- bez komentáře -

Video  
- bez komentáře -

Audio  
- bez komentáře -

Bonusy  
- bez komentáře -

Verdikt
5*

   
Uživatel z e-shopu Patrick E. | 11.5.2019 14:38

Balení  
This is another great package from Filmarena, great post protection and very fast shipping to the UK.

Video  
I have watched this film many times and also in 4K, just like all the other movies this will keep you entertained.

Audio  
Like all modern movies released these days the sound is great and gone are the Days of just Basic Dolby Digital sound.

Bonusy  
Like all modern movies released these days the bonus material is great and will keep you entertained for some time.

Verdikt
This is another great FAC release from Filmarena, kee[ up the good work and keep pricing down for future releases.

   
MarcX | 9.5.2019 09:46

Balení  
FilmArena Collection představuje tu nejvyšší možnou kvalitu, kterou lze v rámci filmových kolekcí na tuzemském trhu získat. Precizní práce!

Video  
Blu-ray disk po vizuální stránce nabízí prvotřídní zážitek, obraz čistý, ostrý, bez zrna. Hodnocení VYNIKAJÍCÍ.

Audio  
Zvuk velmi kvalitní a na vysoké úrovni. Kolísavost úrovně hlasitosti při střídání dialogů a hudby je u tohoto snímku v naprostém pořádku a neruší.

Bonusy  
Bonusový materiál je v rámci FilmArena Collection takřka vždy na nejvyšší možné úrovni, ani tato není výjimkou.

Verdikt
Velmi kvalitně zpracované Blu-ray sběratelské balení. Výhodnost koupě: 1-300Kč = 100%, 301-400Kč = 95%, 401-500Kč = 90%, 501-700Kč = 80%, 701-900Kč = 60%.

   
Uživatel z e-shopu PDJ E. | 25.4.2019 17:29

Balení  
Another great package from Filmarena and always great post protection and very fast delivery to the UK.

Video  
I have watched this movie many times and in 4K. lets hope they continue to release great Terminator movies.

Audio  
Like all modern movies released these days the sound is great and gone are the days of just basic Dolby Digital sound.

Bonusy  
Like all modern movies released these days the bonus material will keep you entertained for some time.

Verdikt
Another great Steelbook release from Filmarena and lets hope they keep producing great steelbooks at respectable prices.

   
Dezz66 | 6.4.2019 22:58

Balení  
--------------------------------------------------------------------------------------------------------

Video  
--------------------------------------------------------------------------------------------------------

Audio  
--------------------------------------------------------------------------------------------------------

Bonusy  
--------------------------------------------------------------------------------------------------------

Verdikt
--------------------------------------------------------------------------------------------------------

   
Uživatel z e-shopu Dana Z. | 2.4.2019 17:45

Balení  
- bez komentáře -

Video  
- bez komentáře -

Audio  
- bez komentáře -

Bonusy  
- bez komentáře -

   
Uživatel z e-shopu Ullrich C. | 2.4.2019 11:49

Balení  
Great Colors and beautiful cover and picture. Print is very full of detaisl and clear print quality

Video  
I can't say anything about Video, Sound and Bonus. All my editions are sealed in foil to hold quality of Edition

Audio  
I can't say anything about Video, Sound and Bonus. All my editions are sealed in foil to hold quality of Edition

Bonusy  
I can't say anything about Video, Sound and Bonus. All my editions are sealed in foil to hold quality of Edition

Verdikt
Another great Steelbook / Fullslip Edition of Filmarena. Its very expensive but quality and extraordinary Specials are fine for this Edition

   
Uživatel z e-shopu Ullrich C. | 2.4.2019 11:49

Balení  
Great Colors and beautiful cover and picture. Print is very full of detaisl and clear print quality

Video  
I can't say anything about Video, Sound and Bonus. All my editions are sealed in foil to hold quality of Edition

Audio  
I can't say anything about Video, Sound and Bonus. All my editions are sealed in foil to hold quality of Edition

Bonusy  
I can't say anything about Video, Sound and Bonus. All my editions are sealed in foil to hold quality of Edition

Verdikt
Another great Steelbook / Fullslip Edition of Filmarena. Its very expensive but quality and extraordinary Specials are fine for this Edition

   
Uživatel z e-shopu Fürdős A. | 26.3.2019 13:54

Balení  
Most rendeltem először a filmarénatól.Nagyon megbízható gondos csomagolás egyszerűen tökéletes minden.

Video  
Gyönyörű képminőség tiszta színek mély fekete árnyalatok.Csodálatosan feljavított kópia.Szuper minőség.

Audio  
Nagyon szépen szól kristálytiszta a dolby hatás,a mély és a magas hangok egyaránt kivehetőek a lemezeken.

Bonusy  
Nagyon gyors és megszervezett a szállítás.Párnap alatt az átvevőhelyen volt a csomag.Semmi felesleges kör.

Verdikt
Ezt mindenképpen meg kell vennie egy gyüjtőnek.Kötelező darab a polcon a többi klasszikussal együtt.

   
Uživatel z e-shopu MARTIN P. | 16.3.2019 10:21

Balení  
Pěkně e udělaný

Video  
Perfektní kvalita

Audio  
Velmy dobre

Bonusy  
Viborny

Verdikt
Doporučuji

   
Uživatel z e-shopu Marisa Prapotnich P. | 11.3.2019 18:06

Balení  
L’imballaggio è curato, l’oggetto è avvolto in fogli di pluriball,successivamente con del cartone il tutto messo nella scatola a sua volta riempita con materiale antiurto.
Reputo questo imballaggio ottimale e sicuro molto gradito da noi collezionisti che amiamo avere il prodotto integro e in perfette condizioni.
Grazie FA continuate così.

Video  
Belle immagini molto realistica la scene studiate nei minimi dettagli.In complesso soddisfacente.Positivo

Audio  
Audio sufficientemente calibrato e adatto al tipo di immagini e situazioni presenti nel film in una parola buono.

Bonusy  
Contenuti extra soddisfacenti e interessanti reputo siano importanti come completamento di una edizione.

Verdikt
Trovo sia stato fatto un buon lavoro su questo film sia per quanto riguarda il video che l’audio .
Interessanti anche gli extra.
Prodotto completo sotto ogni punto di vista,sono contenta dell’ acquisto fatto anche dal punto di vista estetico: curato nei dettagli ,edizione numerata e completa; inoltre l’ imballaggio è impeccabile.
Sicuramente acquisterò ancora su FA.Grazie

   
Uživatel z e-shopu Matej K. | 9.3.2019 10:42

Balení  
Veľmi pekný obal s vystupujúcim reliéfom. Celkovo je to zaujímavé zberateľské vydanie.

Video  
Obraz je zreštaurovaný na dobrej úrovni - ultimate cut je niečo čo by mal mať každý fanúšik...

Audio  
Kvalita dabingového zvuku na ultimate cut je o niekoľko svetelných rokov horšia ako originál. Neviem čím to je, ale ten zvuk naozaj neznie dobre. Klasickú kino verziu som si ešte nepozrel, takže tam je možno dabing zvuk lepší.

Bonusy  
Bonusy sú klasické.

Verdikt
Celkovo veľmi dobrá kúpa, odporúčam. ;-)

   
Uživatel z e-shopu Pavel H. | 7.3.2019 19:35

Balení  
- bez komentáře -

Video  
- bez komentáře -

Audio  
- bez komentáře -

Bonusy  
- bez komentáře -

Verdikt
nadhernej steelbook a film ve 3D je opravdu skvelej!!!

   
Uživatel z e-shopu Zdeněk H. | 5.3.2019 12:40

Balení  
Vždy dobře zabaleno

Video  
super obraz

Audio  
- bez komentáře -

Bonusy  
Tedˇnevím jestli tam jsou

Verdikt
Nádhernej Steelbook kterej můžu jen doporučit

   
Uživatel z e-shopu Vladimír H. | 4.3.2019 08:13

Balení  
- bez komentáře -

Video  
- bez komentáře -

Audio  
- bez komentáře -

Bonusy  
- bez komentáře -

Verdikt
výborné

   
Uživatel z e-shopu Roman D. | 2.3.2019 11:26

Balení  
Překrásný kovový box.

Video  
Super remastrovaný obraz.

Audio  
Ve 3D velké zklamání!!! Český 5.1 kanál jako by nebyl!! Efekty minimální ..., spíš to připomíná 2.1.... Navíc nerozumím proč byla přidána dle mého názoru slabší starší verze dabingu. Tady by bylo lepší dát kvalitnější verzi s dabingem Soukupa!! Je zajímavé, že anglická verze 7.1 je zcela bezchybná, plná prostorových efektů.

Bonusy  
S bonusy jsem spokojený, dostačující.

Verdikt
Box jsem kupoval hlavně kvůli 3D verzi. Přes zklamání z dabingové verze a především absence 5.1 efektů, jsem s koupí spokojen. Jedná se o kultovku, která nemohla v mojí sbírce chybět.

   
macovia | 27.2.2019 18:36

Balení  
Opäť nádherná zberateľská a číslovaná edícia, v nádhernom stelbooku a vložená "v rukáve". Obsahuje tri disky. Pre mňa mimoriadne 3D spracovanie, ale tiež 2D verziu a o cca 20 minút predĺženú verziu tohto kultového filmu. A k tomu množstvo dobových, ale i úplne nových bonusových materiálov. Obraz parádny, zvuk excelentný, najmä pôvodná 7.1 stopa, jednoducho mňam.

Video  
Opäť nádherná zberateľská a číslovaná edícia, v nádhernom stelbooku a vložená "v rukáve". Obsahuje tri disky. Pre mňa mimoriadne 3D spracovanie, ale tiež 2D verziu a o cca 20 minút predĺženú verziu tohto kultového filmu. A k tomu množstvo dobových, ale i úplne nových bonusových materiálov. Obraz parádny, zvuk excelentný, najmä pôvodná 7.1 stopa, jednoducho mňam.

Audio  
Opäť nádherná zberateľská a číslovaná edícia, v nádhernom stelbooku a vložená "v rukáve". Obsahuje tri disky. Pre mňa mimoriadne 3D spracovanie, ale tiež 2D verziu a o cca 20 minút predĺženú verziu tohto kultového filmu. A k tomu množstvo dobových, ale i úplne nových bonusových materiálov. Obraz parádny, zvuk excelentný, najmä pôvodná 7.1 stopa, jednoducho mňam.

Bonusy  
Opäť nádherná zberateľská a číslovaná edícia, v nádhernom stelbooku a vložená "v rukáve". Obsahuje tri disky. Pre mňa mimoriadne 3D spracovanie, ale tiež 2D verziu a o cca 20 minút predĺženú verziu tohto kultového filmu. A k tomu množstvo dobových, ale i úplne nových bonusových materiálov. Obraz parádny, zvuk excelentný, najmä pôvodná 7.1 stopa, jednoducho mňam.

Verdikt
Opäť nádherná zberateľská a číslovaná edícia, v nádhernom stelbooku a vložená "v rukáve". Obsahuje tri disky. Pre mňa mimoriadne 3D spracovanie, ale tiež 2D verziu a o cca 20 minút predĺženú verziu tohto kultového filmu. A k tomu množstvo dobových, ale i úplne nových bonusových materiálov. Obraz parádny, zvuk excelentný, najmä pôvodná 7.1 stopa, jednoducho mňam.

   
karl001 | 26.2.2019 20:07

Balení  

Video  

Audio  

Bonusy  

Verdikt

   
karl001 | 26.2.2019 20:07

Balení  

Video  

Audio  

Bonusy  

Verdikt

   
karl001 | 26.2.2019 20:06

Balení  

Video  

Audio  

Bonusy  

Verdikt

   
karl001 | 26.2.2019 20:05

Balení  

Video  

Audio  

Bonusy  

Verdikt

   
karl001 | 26.2.2019 20:04

Balení  

Video  

Audio  

Bonusy  

Verdikt
Povedený steelbook, jako vždy velká přidaná hodnota filmarena číslovaných edic.

   
blinkman | 26.2.2019 11:30

Balení  
Krásny steelbook, či už sa jedná o zvolené vonkajšie alebo vnútorné artworky, super J Card a každý disc s originálnou potlačou.

Video  
Na takmer 30 rokov starý film fantázia. James Cameron odviedol pri konverzii vynikajúcu prácu, ktorá sa našťastie pretavila aj do kvality BD.

Audio  
Výborný mastering originálnych zvukových stôp. Dabingy sú všetkým známe, vo výbornej kvalite, zvukové efekty na 100%.

Bonusy  
Nejaké bonusy sa na BD nachádzajú, ešte som ich neprechádzal, ale som rád, že nie sú úplne rovnaké ako pri už vydaných edíciách MB a BF.

Verdikt
Klasika sa po rokoch dočkala dokonalého spracovania. Ešte čakám na XL fullslip, ale komu sa zdá byť "zbytočne" drahý, určite bude spokojný aj s týmto originálnym samostatným steelbookom.

   
petr golf | 25.2.2019 20:36

Balení  
- bez komentáře -

Video  
- bez komentáře -

Audio  
- bez komentáře -

Bonusy  
- bez komentáře -

Verdikt
SUPER

   
Uživatel z e-shopu Tomáš R. | 25.2.2019 19:59

Balení  

Video  

Audio  

Bonusy  

Verdikt

   
Uživatel z e-shopu Jan D. | 25.2.2019 14:28

Balení  
Velmi koukatelné provedení. Video je bezchybné jak v restaurované 2D i 3D verzi, tak i v nerestaurované, prodloužené verzi. Srovnatelný s dnešními novými filmy. Český dabing je stejný jako v dobách, kdy jednotlivé verze vycházely u nás = V každé verzi jiný dabing. Což se mi nostalgicky líbilo, ale příjde mi, že tvůrci blu-raye vzali původní stereo a jen pustili s menší hlasitostí do ostatních kanálů. Anglický zvuk byl ale v pořádku a využíval všehny kanály. Bonusy mám teprve v plánu.

Video  
Velmi koukatelné provedení. Video je bezchybné jak v restaurované 2D i 3D verzi, tak i v nerestaurované, prodloužené verzi. Srovnatelný s dnešními novými filmy. Český dabing je stejný jako v dobách, kdy jednotlivé verze vycházely u nás = V každé verzi jiný dabing. Což se mi nostalgicky líbilo, ale příjde mi, že tvůrci blu-raye vzali původní stereo a jen pustili s menší hlasitostí do ostatních kanálů. Anglický zvuk byl ale v pořádku a využíval všehny kanály. Bonusy mám teprve v plánu

Audio  
Velmi koukatelné provedení. Video je bezchybné jak v restaurované 2D i 3D verzi, tak i v nerestaurované, prodloužené verzi. Srovnatelný s dnešními novými filmy. Český dabing je stejný jako v dobách, kdy jednotlivé verze vycházely u nás = V každé verzi jiný dabing. Což se mi nostalgicky líbilo, ale příjde mi, že tvůrci blu-raye vzali původní stereo a jen pustili s menší hlasitostí do ostatních kanálů. Anglický zvuk byl ale v pořádku a využíval všehny kanály. Bonusy mám teprve v plánu

Bonusy  
Velmi koukatelné provedení. Video je bezchybné jak v restaurované 2D i 3D verzi, tak i v nerestaurované, prodloužené verzi. Srovnatelný s dnešními novými filmy. Český dabing je stejný jako v dobách, kdy jednotlivé verze vycházely u nás = V každé verzi jiný dabing. Což se mi nostalgicky líbilo, ale příjde mi, že tvůrci blu-raye vzali původní stereo a jen pustili s menší hlasitostí do ostatních kanálů. Anglický zvuk byl ale v pořádku a využíval všehny kanály. Bonusy mám teprve v plánu

Verdikt
Velmi koukatelné provedení. Video je bezchybné jak v restaurované 2D i 3D verzi, tak i v nerestaurované, prodloužené verzi. Srovnatelný s dnešními novými filmy. Český dabing je stejný jako v dobách, kdy jednotlivé verze vycházely u nás = V každé verzi jiný dabing. Což se mi nostalgicky líbilo, ale příjde mi, že tvůrci blu-raye vzali původní stereo a jen pustili s menší hlasitostí do ostatních kanálů. Anglický zvuk byl ale v pořádku a využíval všehny kanály. Bonusy mám teprve v plánu

   
Uživatel z e-shopu Karel T. | 25.2.2019 10:06

Balení  
Ksásný steelbook s embosem. Moc pěkné barvy a dobře uchycené disky.

Video  
Remasterovaná verze a 3D verze NAPROSTÝ luxus. 3D mi přijde mnohem čistší než kino (a to jsem byl tenkrát v IMAXu). Veliký rozdíl od "obyčejné" prodloužené 156 min. verze.

Audio  
Nemám co vytknout. Originál i dabing je v TOPu

Bonusy  
Velká HROMADA bonusů, a všechny jsou s českými titulky, což je paráda.

Verdikt
Naprosto luxusní film (tohle prostě nezestárne) v naprosto luxusní edici. Asi bych v roce 1990 nevěřil, že jednou budu v obýváku koukat na plátně na 3D verzi T2 a cpát se popcornem :D