Hodnocení FAC #110 TERMINÁTOR 2: Den zúčtování J-CARD EDITION #4 GLOW IN THE DARK EFFECT Steelbook™ Prodloužená verze Digitálně restaurovaná verze Limitovaná sběratelská edice - číslovaná (4K Ultra HD + 2 Blu-ray)

Celkem hodnocení: 35 Průměrné hod.:  Poslední příspěvek:20.7.2020
Uživatel z e-shopu Pavel P. | 20.7.2020 09:56

Balení  
- bez komentáře -

Video  
- bez komentáře -

Audio  
- bez komentáře -

Bonusy  
- bez komentáře -

Verdikt
Vše super

   
Uživatel z e-shopu Jiří R. | 27.3.2020 07:51

Balení  
Super...............................................................................................

Video  
Super................................................................................................

Audio  
Super.................................................................................................

Bonusy  
Super...................................................................................................

Verdikt
Super................................................................................................

   
Bender | 25.2.2020 19:11

Balení  
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Video  
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Audio  
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Bonusy  
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Verdikt
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

   
Uživatel z e-shopu Ghilas P. | 17.2.2020 10:11

Balení  
- bez komentáře -

Video  
- bez komentáře -

Audio  
- bez komentáře -

Bonusy  
- bez komentáře -

Verdikt
Very good product!!!

   
karl001 | 6.1.2020 14:59

Balení  

Video  

Audio  

Bonusy  

Verdikt

   
karl001 | 6.1.2020 14:58

Balení  

Video  

Audio  

Bonusy  

Verdikt

   
karl001 | 6.1.2020 14:57

Balení  

Video  

Audio  

Bonusy  

Verdikt

   
karl001 | 6.1.2020 14:56

Balení  

Video  

Audio  

Bonusy  

Verdikt

   
karl001 | 6.1.2020 14:55

Balení  

Video  

Audio  

Bonusy  

Verdikt

   
Uživatel z e-shopu Jiří V. | 6.1.2020 14:52

Balení  

Video  

Audio  

Bonusy  

Verdikt

   
Uživatel z e-shopu vinil C. | 16.11.2019 00:02

Balení  
Ft ft cu ft cu ft cu hi hi no I didn't know what direction I have been added yet to receive it and I am a little bit more than a week as

Video  
Ft cu hi hi no I don't know what direction of a few minutes ago the right amount on the way I want you can be there so we are

Audio  
Ft cu ft cu hi Jo Jo but ct guy Jill look at it when you are the best would you be interested to work on it was very nice pot of

Bonusy  
View all of your work ethics are you asking me know what direction of a quality product of the day setting of a few

Verdikt
Great value to your membership is free from my phone is that the original mulch only for a while will help me with

   
Uživatel z e-shopu Tomáš S. | 12.11.2019 13:26

Balení  
Velmi povedený steelbook, embossovaný z obou stran a skutečně ve tmě svítící !!! Jednoznačně doporučuju.

Video  
Obraz je perfektně remasterovaný, není absolutně co vytknout. 4K Ultra HD je třešničkou na dortu pro fajnšmekry.

Audio  
Zvuk je v DTS-HD nadstandardní, nevím jak český dabing, ten jsem nepouštěl. Preferuji původní znění s titulky.

Bonusy  
Bonusů je zde tak akorát, vesměs se jedná o ty samé z předchozích verzí. Nic nového zde nepřibylo, snad kromě traileru na 3D verzi.

Verdikt
Luxusní limitovaná edice, kterou musí povinně vlastnit snad každý fanoušek Terminátora. Vřele doporučuji.

   
Uživatel z e-shopu Hyunsoo C. | 9.10.2019 03:58

Balení  
FilmArena Collection představuje tu nejvyšší možnou kvalitu, kterou lze v rámci filmových kolekcí na tuzemském trhu získat. Precizní práce!

Video  
FilmArena Collection představuje tu nejvyšší možnou kvalitu, kterou lze v rámci filmových kolekcí na tuzemském trhu získat. Precizní práce!

Audio  
FilmArena Collection představuje tu nejvyšší možnou kvalitu, kterou lze v rámci filmových kolekcí na tuzemském trhu získat. Precizní práce!

Bonusy  
FilmArena Collection představuje tu nejvyšší možnou kvalitu, kterou lze v rámci filmových kolekcí na tuzemském trhu získat. Precizní práce!

Verdikt
FilmArena Collection představuje tu nejvyšší možnou kvalitu, kterou lze v rámci filmových kolekcí na tuzemském trhu získat. Precizní práce!

   
polux2 | 10.9.2019 17:52

Balení  
Hardbox: ne. Steelbook: ano. Fullslip: ne. Rukavek: ano. Digipack: ne. Debos/imbos: ano. Menu: videosekvencni. Lokalizace menu: ne. Vnitrni artwork: ano. Pocet disku: 3. 2D: ano. 3D: ne. 4K: ano. Dabing: ano. Titulky: ano. Bonusy: ano. Titulky u bonusu: ano.

Video  
Hardbox: ne. Steelbook: ano. Fullslip: ne. Rukavek: ano. Digipack: ne. Debos/imbos: ano. Menu: videosekvencni. Lokalizace menu: ne. Vnitrni artwork: ano. Pocet disku: 3. 2D: ano. 3D: ne. 4K: ano. Dabing: ano. Titulky: ano. Bonusy: ano. Titulky u bonusu: ano.

Audio  
Hardbox: ne. Steelbook: ano. Fullslip: ne. Rukavek: ano. Digipack: ne. Debos/imbos: ano. Menu: videosekvencni. Lokalizace menu: ne. Vnitrni artwork: ano. Pocet disku: 3. 2D: ano. 3D: ne. 4K: ano. Dabing: ano. Titulky: ano. Bonusy: ano. Titulky u bonusu: ano.

Bonusy  
Hardbox: ne. Steelbook: ano. Fullslip: ne. Rukavek: ano. Digipack: ne. Debos/imbos: ano. Menu: videosekvencni. Lokalizace menu: ne. Vnitrni artwork: ano. Pocet disku: 3. 2D: ano. 3D: ne. 4K: ano. Dabing: ano. Titulky: ano. Bonusy: ano. Titulky u bonusu: ano.

Verdikt
Hardbox: ne. Steelbook: ano. Fullslip: ne. Rukavek: ano. Digipack: ne. Debos/imbos: ano. Menu: videosekvencni. Lokalizace menu: ne. Vnitrni artwork: ano. Pocet disku: 3. 2D: ano. 3D: ne. 4K: ano. Dabing: ano. Titulky: ano. Bonusy: ano. Titulky u bonusu: ano.

   
Uživatel z e-shopu Huang C. | 6.7.2019 00:14

Balení  

Video  

Audio  

Bonusy  

Verdikt

   
Uživatel z e-shopu gorej_stefan | 29.5.2019 09:28

Balení  
Úžasný embosovaný steelbook s jemným matným povrchem, navíc svítí ve tmě! Nic podobného jsem ještě neviděl. Skvělá prácička.

Video  
Obraz je skvělý, ostrý, čistý, ale u 4K verze rozhodně autoři nevyužili potenciálu HDR. Je vidět, že 4K UHD verze je udělaná ze zdroje, který nebyl primárně zamýšlen pro HDR matering. Úvodní scény postrádají dynamiku, speciálně v případě výbuchů a jiných intenzivních efektů (zřejmě je to obezení plynoucí ze způsobu, jakým ty efekty byly dělané).

Audio  
Zvuk je super, poplatný své době (DTS-HD Master), samozřejmě mluvím o anglickém originále. CZ dabing zůstal zachován ve svých původních důstojných podobách (jiný pro kinoverzi a jiný pro remaster verzi).

Bonusy  
Bonusy jsou na klasickém BluRay a jsou naprosto dostačující, jsou zde v podobě, kterou známe z klasických BluRay edicí.

Verdikt
4K UHD verze má dobrý 4K obraz, ale je tu trochu nevyužitý potenciál technologie HDR. Filmy by si zašloužil přeskenování z původních filmových pásů se záměrem HDR masteringu. Etalonem pro mě, jak to u staršího filmu udělat, je aktuálně 4K UHD verze ALIENa. Pro sběratele je zde zajímavý naprosto ultimátní Steelbook, který by neměl v dobré sbírce chybět.

   
bearlol | 24.5.2019 18:08

Balení  
Comme toujours un emballage avec des protections adéquates qui sont de rigueur pour cette tres belle édition. Colis conforme a mes attentes ainsi que par la rapidité de la société de transport.

Video  
Steelbook encore emballé pour le moment, donc pas de notation pour la vidéo et l'audio mais ce sera bientôt fait, sans oublier les bonus qui seront vus a la premiere occasion.

Audio  
Steelbook encore emballé pour le moment, donc pas de notation pour la vidéo et l'audio mais ce sera bientôt fait, sans oublier les bonus qui seront vus a la premiere occasion.

Bonusy  
Steelbook encore emballé pour le moment, donc pas de notation pour la vidéo et l'audio mais ce sera bientôt fait, sans oublier les bonus qui seront vus a la premiere occasion.

Verdikt
Encore une fois, félicitation pour votre travail, c'est toujours un plaisir de recevoir une tres belle édition mais encore plus important lorsque les produits sont de bonnes qualités. Bonne continuation et faite nous des titres qui se démarque de la concurrence ainsi qu'une bande son française serait grandement apprécié.

   
Uživatel z e-shopu Milan Š. | 23.5.2019 17:17

Balení  
- bez komentáře -

Video  
- bez komentáře -

Audio  
- bez komentáře -

Bonusy  
- bez komentáře -

   
Uživatel z e-shopu Petr K. | 22.5.2019 09:03

Balení  
- bez komentáře -

Video  
- bez komentáře -

Audio  
- bez komentáře -

Bonusy  
- bez komentáře -

   
Uživatel z e-shopu Márton Ü. | 20.5.2019 10:56

Balení  
- bez komentáře -

Video  
- bez komentáře -

Audio  
- bez komentáře -

Bonusy  
- bez komentáře -

   
Uživatel z e-shopu BEAL A. | 18.5.2019 17:13

Balení  
Parcel very well packaged... very well protected ... Thank you to all the FA team for your seriousness

Video  
Everything is perfect I am happy for the work. Perfect quality. Thanks to all the team for this fantastic job

Audio  
Everything is perfect I am happy for the work. Perfect quality. Thanks to all the team for this fantastic job

Bonusy  
Everything is perfect I am happy for the work. Perfect quality. Thanks to all the team for this fantastic job

Verdikt
Parcel arrived very quickly is incredible and always super well protected. The products are beautiful. Filmarena remains the best in collectors.Thanks to all the team for this fantastic job !!!!!!!

   
berka496 | 12.5.2019 18:42

Balení  
Jeden z nejkrásnějších steelbooků, co mám.

Video  
4K remastering se povedl.

Audio  
Škoda, že na každém disku je jiný dabing.

Bonusy  
Bonusy obsahují CZ titulky.

Verdikt
Velmi povedená edice.

   
bearlol | 12.5.2019 08:09

Balení  
Comme toujours un emballage avec des protections adéquates qui sont de rigueur pour cette tres belle édition. Colis conforme a mes attentes ainsi que par la rapidité de la société de transport.

Video  
Steelbook encore emballé pour le moment, donc pas de notation pour la vidéo et l'audio mais ce sera bientôt fait, sans oublier les bonus qui seront vus a la premiere occasion.

Audio  
Steelbook encore emballé pour le moment, donc pas de notation pour la vidéo et l'audio mais ce sera bientôt fait, sans oublier les bonus qui seront vus a la premiere occasion.

Bonusy  
Steelbook encore emballé pour le moment, donc pas de notation pour la vidéo et l'audio mais ce sera bientôt fait, sans oublier les bonus qui seront vus a la premiere occasion.

Verdikt
Encore une fois, félicitation pour votre travail, c'est toujours un plaisir de recevoir une tres belle édition mais encore plus important lorsque les produits sont de bonnes qualités. Bonne continuation et faite nous des titres qui se démarque de la concurrence ainsi qu'une bande son française serait grandement apprécié.

   
Uživatel z e-shopu Patrick E. | 11.5.2019 14:34

Balení  
This is another great package from Filmarena and great post protection and very fast shipping to the UK.

Video  
I have watched this film many times and it is a great movie to watch and also in 4K, just like all the others it will keep you entertained.

Audio  
Like all modern movies released these days the sound is great and gone are the days of just basic Dolby Digital sound.

Bonusy  
Like all modern movies released these days the bonus material is great and will keep you entertained for some time.

Verdikt
Another great FAC release from Filmarena. keep up the good work and keep pricing low for future releases.

   
MarcX | 9.5.2019 09:45

Balení  
FilmArena Collection představuje tu nejvyšší možnou kvalitu, kterou lze v rámci filmových kolekcí na tuzemském trhu získat. Precizní práce!

Video  
Blu-ray disk po vizuální stránce nabízí prvotřídní zážitek, obraz čistý, ostrý, bez zrna. Hodnocení VYNIKAJÍCÍ.

Audio  
Zvuk velmi kvalitní a na vysoké úrovni. Kolísavost úrovně hlasitosti při střídání dialogů a hudby je u tohoto snímku v naprostém pořádku a neruší.

Bonusy  
Bonusový materiál je v rámci FilmArena Collection takřka vždy na nejvyšší možné úrovni, ani tato není výjimkou.

Verdikt
Velmi kvalitně zpracované Blu-ray sběratelské balení. Výhodnost koupě: 1-300Kč = 100%, 301-400Kč = 95%, 401-500Kč = 90%, 501-700Kč = 80%, 701-900Kč = 60%.

   
Uživatel z e-shopu PDJ E. | 25.4.2019 17:24

Balení  
Another great packaging from Filmarena and always great post protection and very fast delivery to the UK.

Video  
I have seen this film many times and in 4K, lets hope the next films in this sage will also continue to be great.

Audio  
Like all modern movies released these days the sound is great and gone are the days of just basic Dolby Digital sound.

Bonusy  
Like all modern movies released these days the bonus material will keep you entertained for some time.

Verdikt
Another great Steelbook edition from Filmarena. Keep up the great work and keep pricing respectable.

   
Uživatel z e-shopu TIMOTHY W. | 2.4.2019 19:41

Balení  
I have very happy with this order and it arrived on time in perfect condition and very well packaged

Video  
Video is excellent overall..there are slight colour grading changes compared to other previous releases

Audio  
Audio is excellent...…...there is a mix of different audios and subtitles available..it sounded great

Bonusy  
There is a lot of bonus features....some are from the original blu ray release and some are new..excellent

Verdikt
Awesome steelbook..it is a must have for terminator fans ..one of the best steelbooks available to own

   
Uživatel z e-shopu Ullrich C. | 2.4.2019 11:49

Balení  
Great Colors and beautiful cover and picture. Print is very full of detaisl and clear print quality

Video  
I can't say anything about Video, Sound and Bonus. All my editions are sealed in foil to hold quality of Edition

Audio  
I can't say anything about Video, Sound and Bonus. All my editions are sealed in foil to hold quality of Edition

Bonusy  
I can't say anything about Video, Sound and Bonus. All my editions are sealed in foil to hold quality of Edition

Verdikt
Another great Steelbook / Fullslip Edition of Filmarena. Its very expensive but quality and extraordinary Specials are fine for this Edition

   
Uživatel z e-shopu Lidia R. | 25.3.2019 12:24

Balení  
Great service I'm very happy. Very quick delivery - item exactly as described. Perfect condition. Would buy from again. Thanks!

Video  
Great service I'm very happy. Very quick delivery - item exactly as described. Perfect condition. Would buy from again. Thanks!

Audio  
Great service I'm very happy. Very quick delivery - item exactly as described. Perfect condition. Would buy from again. Thanks!

Bonusy  
Great service I'm very happy. Very quick delivery - item exactly as described. Perfect condition. Would buy from again. Thanks!

Verdikt
Great service I'm very happy. Very quick delivery - item exactly as described. Perfect condition. Would buy from again. Thanks!

   
Uživatel z e-shopu Ján R. | 11.3.2019 21:05

Balení  
Super!!!!!!!!!!!!!Super!!!!!!!!!!!!!!!!Super!!!!!!!!!!!!!!!!!Super..................................

Video  
Kvalita videa ve 4K super!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Audio  
Kvalita Angl. 7.1 funguje perfektne s tým problém ale Český dabing tak to je prepadák! Môže mi niekto vysvetliť ako namixovať 5.1 DTS HD do centrálu?????
Český dabing je ako z VHS kazety a bohužiaľ 1.0. No proste vydavateľ zlyhal.

Bonusy  
Na blu-ray disku bonusy super!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Verdikt
Steelbook pekný svieti v tme. Zvuk na UHD angl. 7.1 všecko na 100% ale český dabing DTS HD 5.1 hrá ako 1.0 iba z centrálu.

   
Uživatel z e-shopu Marisa Prapotnich P. | 11.3.2019 18:05

Balení  
L’imballaggio è curato, l’oggetto è avvolto in fogli di pluriball,successivamente con del cartone il tutto messo nella scatola a sua volta riempita con materiale antiurto.
Reputo questo imballaggio ottimale e sicuro molto gradito da noi collezionisti che amiamo avere il prodotto integro e in perfette condizioni.
Grazie FA continuate così.

Video  
Belle immagini molto realistica la scene studiate nei minimi dettagli.In complesso soddisfacente.Positivo.

Audio  
Audio sufficientemente calibrato e adatto al tipo di immagini e situazioni presenti nel film in una parola buono.

Bonusy  
Contenuti extra soddisfacenti e interessanti reputo siano importanti come completamento di una edizione.

Verdikt
Trovo sia stato fatto un buon lavoro su questo film sia per quanto riguarda il video che l’audio .
Interessanti anche gli extra.
Prodotto completo sotto ogni punto di vista,sono contenta dell’ acquisto fatto anche dal punto di vista estetico: curato nei dettagli ,edizione numerata e completa; inoltre l’ imballaggio è impeccabile.
Sicuramente acquisterò ancora su FA.Grazie

   
Uživatel z e-shopu Lukáš N. | 11.3.2019 11:00

Balení  
Steelbook je velmi povedený a ve tmě skutečně svítí. Nenapadá mě nic, co bych mu vytkl. Perfektní práce !!!

Video  
Zhlédnuta pouze verze full HD, jelikož zatím nevlastním 4K přehrávač. Kvalita obrazu odpovídá 1080p, v některých momentech by mohl být obraz ostřejší. Od toho je ale v balení 4K verze.

Audio  
Audio poslouchám pouze v anglickém originále a ten je perfektní. Vlastním velmi kvalitní soundbar podporující i Dolby Atmos, ale v tomto případě 7.1 HD DTS super.

Bonusy  
Bonusy jsou naprosto odpovídající tomuto exkluzivnímu balení. Jako nejpodstatnější bonus hodnotím 2 verze full HD - verze režisérská a verze, která byla v kině.

Verdikt
Na vydání jsem čekal dlouho, ale čekání se vyplatilo. Jednoznačný klenot do sbírky. A také jsem si vzpomněl na nějaký rok 1992, kdy se mi do rukou dostal tento film poprvé, a to na VHS a ve velmi špatné kvalitě. Tento film je legenda !

   
Uživatel z e-shopu tomask | 10.3.2019 22:53

Balení  
Krásné blu-ray steelbookové balení s vnitřním artowrkem a barevně super + s nočním efektem. Nádherný emboss s detailem. Takto to má vypadat. Pouze mohlo být 4-diskové vydání s 3D. Uchycení disků obdobně jako u Venoma.

Video  
Nádherný přepis do digintální podoby. Žádné obrahové chyby. Vše naprosto super vč. barev. Zde nelze vůbec nic vytknout.

Audio  
Originální zvuková stopa je super. Český dabing je povedený v obou verzích vč. použitého formátu. Takže OK.

Bonusy  
Velku pořádná porce bonusů, jak starých, tak i nových. Takže zde velká spokojenost. Takto to má být.

Verdikt
Velmi vydařené vydání. Film je v maximální možné audiovizuální kvalitě. Takže super a obdobně by to mělo být u všech titulů.

   
intelsat | 9.3.2019 21:33

Balení  
Velice zajímavé provedení Steelbooku ve formě svítícího embosu.

Video  
Povedený nový remaster. Obraz téměř bez šumu se u katalogových titulů z devadesátých let nevidí. HDR se zde však příliš neprojevuje.

Audio  
Česká zvuková stopa se starým dabingem a samozřejmě i originální, kde musíte především u češtiny počítat s nižší úrovní kvality. Nepovažuji to však za nijak výraznou absenci, protože tento 4K remaster je zejména o kvalitě zpracování videa.

Bonusy  
Parádní výčet bonusů i v nejvyšší obrazové kvalitě. Včetně nových v rámci právě nového uvedení filmu do kin a následně i na disk.

Verdikt
Rozhodně spokojenost a mohu jen doporučit, dle mého názoru tento snímek již v lepším provedení nemůže vyjít.

   
Uživatel z e-shopu Tomáš B. | 9.3.2019 10:29

Balení  
Steel je povedený. Skutečně po nasvícení ve tmě svítí z obou stran. Je to jen třešnička na dortu v povedené edici.

Video  
Prodloužená verze má šum,ale u tak starého filmu je to pochopitelné, 4K a remasterovaná verze jsou hodně povedené.

Audio  
Audio je na vysoké úrovni, nemá chybu, hlavně 7.1 je audio zážitek se svým všudy, český dabing nevyužívám.

Bonusy  
Bonusy zatím neshlédnuty.

Verdikt
Sice se na edici čekalo déle,než bylo avizováno,ale to čekání se vyplatilo. 4K je hodně povedené, i samotná remasterovaná verze.