Hodnocení CAPTAIN MARVEL Steelbook™ Limitovaná sběratelská edice + DÁREK fólie na SteelBook™ (Blu-ray)

Celkem hodnocení: 28 Průměrné hod.:  Poslední příspěvek:8.12.2019
Uživatel z e-shopu David B. | 8.12.2019 13:09

Balení  
Peclive a dukladne zabaleno. Zasilce se pri preprave absolutne nemuze nic stat.

Video  
- bez komentáře -

Audio  
- bez komentáře -

Bonusy  
- bez komentáře -

   
Uživatel z e-shopu Tomáš V. | 24.11.2019 13:02

Balení  
Super------------------------------------------------------------------------1-----------------------

Video  
Super------------------------------------------------------------------------------------------------

Audio  
Super-------------------------------------------—---------------------------------------------------

Bonusy  
Super------—------------------------------—--------------------------------------------------------1

Verdikt
Super-----------------------------------------------------------------------------------------------

   
Uživatel z e-shopu Lukáš K. | 20.11.2019 16:51

Balení  

Video  

Audio  

Bonusy  

Verdikt

   
Roddy87 | 13.11.2019 00:57

Balení  
Povedený Steelbook, obrazová kvalita velice povedená, originální zvuková stopa výborná. Z bonusového materiálu tu také něco je.

Video  
Povedený Steelbook, obrazová kvalita velice povedená, originální zvuková stopa výborná. Z bonusového materiálu tu také něco je.

Audio  
Povedený Steelbook, obrazová kvalita velice povedená, originální zvuková stopa výborná. Z bonusového materiálu tu také něco je.

Bonusy  
Povedený Steelbook, obrazová kvalita velice povedená, originální zvuková stopa výborná. Z bonusového materiálu tu také něco je.

Verdikt
Povedený Steelbook, obrazová kvalita velice povedená, originální zvuková stopa výborná. Z bonusového materiálu tu také něco je.

   
Dezz66 | 5.11.2019 18:45

Balení  
____________________________________________________________________________________________________

Video  
____________________________________________________________________________________________________

Audio  
____________________________________________________________________________________________________

Bonusy  
____________________________________________________________________________________________________

Verdikt
____________________________________________________________________________________________________

   
stu | 24.10.2019 19:53

Balení  
Díky Filmareně je toto balení dokonalé.

Video  
o obrazové stránce nemám co bych vytknul.

Audio  
Tento disk obsahuje dokonalé ozvučení.

Bonusy  
B onusů je tu tak akorát a obsahují i české titulky.

Verdikt
Film je skvělí a mohu jej doporučit.

   
Uživatel z e-shopu Milan G. | 21.10.2019 16:01

Balení  
Moc hezký steelbook který sice neobsahuje žádný embos či debos ale i tak myslím že to v tomto případě nevadí.

Video  
Video je opravdu na nejvyšší úrovni, obraz je krásně ostrý a pěkně barevný, zde není co řešit, dávám plný počet hvězd.

Audio  
Audio musím hodnotit stejně jako Video, zvuk je parádní hlavně co se originální stopy týče , Český dabing se myslím povedl.

Bonusy  
Tato blu-ray edice bonusový materiál obsahuje a pokud se nemýlim tak obsahuje Českou podporu titulky.

Verdikt
Jo Marvelovky ty já můžu a obdivuju jak jim celé universum šlape, za pořízení dalšího steelbooku do sbírky jsem rád.

   
Uživatel z e-shopu Jakub M. | 17.10.2019 18:35

Balení  
Koupeno pro kamaráda, ten byl naprosto spokojený jak s obalem, vzhledem, designem steelu, tak i obsahem disků.

Video  
Koupeno pro kamaráda, ten byl naprosto spokojený jak s obalem, vzhledem, designem steelu, tak i obsahem disků.

Audio  
Koupeno pro kamaráda, ten byl naprosto spokojený jak s obalem, vzhledem, designem steelu, tak i obsahem disků.

Bonusy  
Koupeno pro kamaráda, ten byl naprosto spokojený jak s obalem, vzhledem, designem steelu, tak i obsahem disků.

Verdikt
Koupeno pro kamaráda, ten byl naprosto spokojený jak s obalem, vzhledem, designem steelu, tak i obsahem disků.

   
Uživatel z e-shopu Jakub M. | 17.10.2019 18:31

Balení  
Jediná škoda, že nakonec nedorazila do naší distribuce edice s nápisem na boku, nicméně zbytek je parádní a jsem rád, že jsem si mohl sehnat do kompletace Marvel sbírky ve steelbooku.

Video  
Jediná škoda, že nakonec nedorazila do naší distribuce edice s nápisem na boku, nicméně zbytek je parádní a jsem rád, že jsem si mohl sehnat do kompletace Marvel sbírky ve steelbooku.

Audio  
Jediná škoda, že nakonec nedorazila do naší distribuce edice s nápisem na boku, nicméně zbytek je parádní a jsem rád, že jsem si mohl sehnat do kompletace Marvel sbírky ve steelbooku.

Bonusy  
Jediná škoda, že nakonec nedorazila do naší distribuce edice s nápisem na boku, nicméně zbytek je parádní a jsem rád, že jsem si mohl sehnat do kompletace Marvel sbírky ve steelbooku.

Verdikt
Jediná škoda, že nakonec nedorazila do naší distribuce edice s nápisem na boku, nicméně zbytek je parádní a jsem rád, že jsem si mohl sehnat do kompletace Marvel sbírky ve steelbooku.

   
Uživatel z e-shopu MAREK S. | 23.9.2019 20:00

Balení  
Packaging editaci Steelbook s vydáním tohoto filmu velkého tisku, dokonalých barvách, třpytivé dopisy něco úžasného. Jen zjevení.

Video  
Vynikající přenos video, zářivé barvy, vynikající kontrast, ostrost, prvotřídní hluboká a brilantní černé. Jen zjevení.

Audio  
Úžasný zvuk zasáhne naše uši k reproduktorům, zvukové efekty na nejvyšší světové úrovni. Jen zjevení.

Bonusy  
Bonusy velmi zajímavé a dobře udělal, osloví každého, kdo je přehrát, pro filmové fanoušky a nejen to. Zjevení ke mně a dobře, že byl přidán.

Verdikt
Na závěr - další vynikající vydání série Steelbook, krásné balení, Steelbook odhalení, výtvarné kniha s fotografiemi je pohádka nic víc přidat.

   
Uživatel z e-shopu Lukáš P. | 20.9.2019 11:42

Balení  
Steelbook je skoro stejný jako v jiných zemích EU, až na pár faktů, které vychází z divné politiky Disney pro náš trh. Znovu máme narozdíl od jiných trhů na boku steelbooku obličeje hrdinů filmu místo loga (Proč?), a krabička má místo pouze pro jeden disk, protože se asi šetří. Mimo CZ/SK vyšel Cap Marvel normálně s 3D blu-rayem.

Video  
Kvalita obrazu je jako vždy top, to je asi to jediné, co je u Disney produkce jistota, že se nepokazí.

Audio  
Zvuk je v mixu jako vždy slabší oproti kinu, jde o typický jev, kdy Disney záměrně upozaďuje sílu audia, aby bylo více rodinné. Bohužel.

Bonusy  
Bonusy jsou bohužel ve stylu hodinka vychvalování. Je to lepší než nic, ale žádné hlubší rozbory a důvody, proč se něco udělalo tak nebo tak zde nenajdete.

Verdikt
Samotné vydání je bohužel zklamání. Nesmyslné odebrání 3D disku, a jiný bok, než je zvykem všude jinde, ale za podobnou cenu. Není to vyloženě vina FFilmareny myslím, tahají za kratší konec, ale prostě Disney. Film samotný je vcelku fajn, ale máte z něj pocit, že vznikl pouze proto, aby přinesl peníze. Děj Marvelu nijak výrazně neposouvá, a nebýt Furyho, tak by byl úplně o ničem. Postava Cap Marvel se vlastně v Avengers skoro neobjeví, až na finále.

   
Uživatel z e-shopu Pavel H. | 15.9.2019 14:52

Balení  
- bez komentáře -

Video  
- bez komentáře -

Audio  
- bez komentáře -

Bonusy  
- bez komentáře -

Verdikt
super film,super steelbook!

   
Uživatel z e-shopu michal P. | 4.9.2019 10:23

Balení  

Video  

Audio  

Bonusy  

Verdikt

   
Milan89 | 1.9.2019 11:04

Balení  
Moc hezký steelbook který sice neobsahuje žádný embos či debos ale i tak myslím že to v tomto případě nevadí.

Video  
Video je opravdu na nejvyšší úrovni, obraz je krásně ostrý a pěkně barevný, zde není co řešit, dávám plný počet hvězd.

Audio  
Audio musím hodnotit stejně jako Video, zvuk je parádní hlavně co se originální stopy týče , Český dabing se myslím povedl.

Bonusy  
Tato blu-ray edice bonusový materiál obsahuje a pokud se nemýlim tak obsahuje Českou podporu titulky.

Verdikt
Jo Marvelovky ty já můžu a obdivuju jak jim celé universum šlape, za pořízení dalšího steelbooku do sbírky jsem rád.

   
becanmar | 27.8.2019 15:26

Balení  
Designově velmi propracovaný steelbook, který má uveden níázev filmu jen na hřbetu což je v pohodě, lepší než tváře superhrdinů.

Video  
Další Marvelovka a další sskvost co se obrazu týče. %Skoda, že už tato edice opustila 3D verzi, ale je to trend.

Audio  
Po audiovizuální stránce je doporučen jedině originální znění, dabig bych na druhou stranu taky neztracoval.

Bonusy  
Velké množství bonusů, které je podtřženo i tím, že se mezi bonusy nachází vynechané scény. To je velmi dobrý krok.

Verdikt
Film zkrátka drobné doplnění příbehu světa marvel, ale steelbook je naprosto fámozní a doporučuji ho mít.

   
Aeternicus | 20.8.2019 11:53

Balení  
Krásné steelbook balení, kvalitní obraz i zvuková stopa (originál). Bonusy jsem neviděl, celkové hodnocení 5 hvězd, super film a krásné zpracování steelu.

Video  
Krásné steelbook balení, kvalitní obraz i zvuková stopa (originál). Bonusy jsem neviděl, celkové hodnocení 5 hvězd, super film a krásné zpracování steelu.

Audio  
Krásné steelbook balení, kvalitní obraz i zvuková stopa (originál). Bonusy jsem neviděl, celkové hodnocení 5 hvězd, super film a krásné zpracování steelu.

Bonusy  
Krásné steelbook balení, kvalitní obraz i zvuková stopa (originál). Bonusy jsem neviděl, celkové hodnocení 5 hvězd, super film a krásné zpracování steelu.

Verdikt
Krásné steelbook balení, kvalitní obraz i zvuková stopa (originál). Bonusy jsem neviděl, celkové hodnocení 5 hvězd, super film a krásné zpracování steelu.

   
PajaCz | 17.8.2019 08:50

Balení  
Steelbook je povedený, jen je velká škoda a promarněná příležitost, že chybí jakýkoliv emboss/deboss

Video  
Video v té nejlepší dostupné kvalitě v jaké může u nás být. Škoda, že neobsahuje i UHD disk. Ale to by jsme chtěli po nich moc ...

Audio  
Zvuková stopa je ok. Hlavně originál. Český dabing je, jak je u marvelovek již českým zvykem, opět perfektní ...

Bonusy  
Bonusová výbava je více než dobrá, chválím a užívám si ji. Ani tady nemám co bych mohl tomuto disku vytknout.

Verdikt
Skvělý film v té nejlepší audio i video kvalitě zabalený v úžasném obalu a s velkou bonusovou výbavou. U tohoto disku dávám plný počet bodů ... zase ...

   
Uživatel z e-shopu Tomáš S. | 15.8.2019 11:18

Balení  
Luxusní balení s pěkným motivem zasunuté v papírové kapse. Bohužel bez českého popisu, který zas až tak moc nevadí.

Video  
Perfektní obraz vypiplaný do nejmenších detailů. Pro majitele bluray přehrávačů s převzorkováním do 4K - tohle si užijete.

Audio  
Zvuk je jako vždy perfektní, pokud pominu český dabing, který ze zásady nepouštím. Svištělo to po obýváku skvěle.

Bonusy  
Velké množství bonusů! Tohle se u marvelovek jen tak nevidí, obzvlášť doporučuju si pustit vynechané scény.

Verdikt
Velice pěkný titul v ohromném balení s množstvím bonusů. Je radost vidět jak se marvelovkám daří. Povinnost pro fanoušky.

   
Rankin Fitch | 12.8.2019 20:59

Balení  
Steelbook je vždy prostě steelbook - to v praxi znamená v rámci sbírky NEJVÍC. Takže to platí i v tomto případě. Díky za něj.

Video  
Po obrazové stránce brilantní film. Novinka, od které se taková kvalita víceméně očekává. Rozhodně parádní podívaná.

Audio  
To samé platí u audiostopy - pochopitelně anglického originálu - vymazlená až po okraj. Atmosféricky velká paráda!

Bonusy  
Pár bonusů s českou podporou, což není pořád na našem trhu normální, takže i těchto pár kousků potěší.

Verdikt
Pro všechny fanouše MCU je tohle v podstatě povinností, proto jsem neváhal ani vteřinu, tohle chybět nemůže.

   
Roland | 10.8.2019 19:57

Balení  
Steelbook je povedený, jen je velká škoda a promarněná příležitost, že chybí jakýkoliv emboss/deboss

Video  
Video v té nejlepší dostupné kvalitě v jaké může u nás být (hajzl Disney) .Škoda, že neobsahuje i UHD disk.

Audio  
Zvuková stopa je ok.Hlavně originál.Český dabing je, jak je u marvelovek již českým zvykem, znásilnění uší.

Bonusy  
Něco málo taky je,bohužel tradične jde jen o samé poplácávání se po zádech jak bylo všechno sluníčkové a jak byli všichni skvělí.Informační hodnota asi tak 30%

Verdikt
Průměrná marvelovka se skvělým Jacksonem,průměrnou superhrdinkou, podprůměrnými bonusy a otřesným dabingem, v průměrném steelbooku.

   
pita004 | 6.8.2019 11:48

Balení  
Balení je opravdu povedené, skvěle se hodí k tomuto filmu a skvěle zdobí mou sbírku filmů v mé knihovně.

Video  
Video v té nejlepší dostupné kvalitě v jaké může na disku u nás být. Super si užiji celý film od začátku až do konce.

Audio  
Audio je též ve vynikající kvalitě a umocňuje jen prožitek z celého filmu v prostorách našeho obýváku.

Bonusy  
Bonusová výbava je více než dobrá, chválím a užívám si ji. Ani tady nemám co bych mohl tomuto disku vytknout.

Verdikt
Skvělý film v té nejlepší audio i video kvalitě zabalený v úžasném obalu a s velkou bonusovou výbavou. U tohoto disku dávám plný počet bodů a doporučuji dále.

   
Miloš Danihelka | 5.8.2019 22:34

Balení  

Video  

Audio  

Bonusy  

Verdikt

   
stano | 4.8.2019 17:42

Balení  
- bez komentáře -

Video  
- bez komentáře -

Audio  
- bez komentáře -

Bonusy  
- bez komentáře -

   
Steelfall | 4.8.2019 10:06

Balení  

Video  

Audio  

Bonusy  

Verdikt

   
lukasd | 3.8.2019 11:23

Balení  

Video  

Audio  

Bonusy  

Verdikt

   
Studna24 | 3.8.2019 10:06

Balení  

Video  

Audio  

Bonusy  

Verdikt

   
Capaldi | 30.7.2019 15:52

Balení  

Video  

Audio  

Bonusy  

Verdikt

   
Uživatel z e-shopu Vladimír S. | 28.7.2019 20:33

Balení  
- bez komentáře -

Video  
- bez komentáře -

Audio  
- bez komentáře -

Bonusy  
- bez komentáře -