Hodnocení Železná srdce (Blu-ray)

Celkem hodnocení: 77 Průměrné hod.:  Poslední příspěvek:12.5.2020
Viky155 | 12.5.2020 17:24 | hodnotil v magazínu Film-Arena.cz

Balení  
Balení je velmi jednoduché. Klasický plastový amaray s předním artworkem,ktery je i jakoo potisk na discu. Vnitřní artwork zde není.

Video  
Po obrazové stránce nemám co vytknout Film je natočen v temnějších barvách, což je u toho typu časté.

Audio  
Potěší, že jak originální stopa, tak dabing má mix zvuku v DTS-HD Master Audio 5.1. Během válečné vřavy dokáže pěkně, čistě zadunit

Bonusy  
Bonusová videa z natáčení zde naprosto chybí což je má největší výtka. Nevím proč je studio u takového titulu nedodalo.

Verdikt
Z válečně tématických filmů je tohle po technické stránce asi to nejlepší za poslední dobu. Odečtěte si hrdinský scénář a několik nesmyslů a máte slušnou druhoválečnou jízdu. Škoda, že si vydavatel nedal více záležet s balením a bonusy.

   
Uživatel z e-shopu Milos D. | 6.10.2019 12:33

Balení  
- bez komentáře -

Video  
- bez komentáře -

Audio  
- bez komentáře -

Bonusy  
- bez komentáře -

   
Uživatel z e-shopu Vladimír O. | 15.4.2019 15:51

Balení  
- balení hodnotím jako uspokojivé
- klasický amaray blue one disc box
- celkově pěkné zpracování 10/10

Video  
- video hodnotím jako uspokojivé
- klasický obraz 1080p (Blu-Ray disc) barvy, ostrost, detail
- není co řešit 10/10

Audio  
- audio hodnotím jako uspokojivé
- DTS-HD Master 5.1 anglicky / DTS-HD Master 5.1 česky
- není co řešit 10/10

Bonusy  
- bonusy nehodnotím, protože zde žádné nejsou
- žádný výběr bonusového materiálu
- není co řešit 00/10

Verdikt
- film, který určitě stojí za zhlédnutí
- celkové hodnocení uživatelů na CSFD je 76%
- není co řešit 08/10

   
Uživatel z e-shopu Petr B. | 18.3.2019 17:46

Balení  
- bez komentáře -

Video  
- bez komentáře -

Audio  
- bez komentáře -

Bonusy  
- bez komentáře -

   
FilmFan24 | 27.10.2017 23:48 | hodnotil v magazínu Film-Arena.cz

Balení  
Bohužel žádné nejsou což zamrzí.....................................................................

Video  
Kdysi to byli čtyři v tanku (a pes), dneska je jich o jednoho víc! Blíží se konec války a s pátým do počtu posádky prožijeme jeden den jízdy německým územím na samém konci druhé světové války! Natočené s citem pro detail, perfektní výpravou a velice dobrými herci, tady máme zase po čase válečný film jakých se zase tak moc netočí. Jenom ten závěr s pointou, že ne všichni fašisti byli zlí, si tvůrci mohli odpustit...

Audio  
Kdysi to byli čtyři v tanku (a pes), dneska je jich o jednoho víc! Blíží se konec války a s pátým do počtu posádky prožijeme jeden den jízdy německým územím na samém konci druhé světové války! Natočené s citem pro detail, perfektní výpravou a velice dobrými herci, tady máme zase po čase válečný film jakých se zase tak moc netočí. Jenom ten závěr s pointou, že ne všichni fašisti byli zlí, si tvůrci mohli odpustit...

Bonusy  
Bohužel žádné nejsou což zamrzí.....................................................................

Verdikt
Kdysi to byli čtyři v tanku (a pes), dneska je jich o jednoho víc! Blíží se konec války a s pátým do počtu posádky prožijeme jeden den jízdy německým územím na samém konci druhé světové války! Natočené s citem pro detail, perfektní výpravou a velice dobrými herci, tady máme zase po čase válečný film jakých se zase tak moc netočí. Jenom ten závěr s pointou, že ne všichni fašisti byli zlí, si tvůrci mohli odpustit...

   
Uživatel z e-shopu Boris B. | 24.4.2017 23:06

Balení  

Video  

Audio  

Bonusy  

Verdikt

   
Uživatel z e-shopu Vlastimil F. | 18.3.2017 19:10

Balení  
Potisk na přední straně balení je shodný s potiskem na disku. Ve vnitřku na nás žádný art-work bohužel nečeká.

Video  
Jedná se o nový film, takže kvalita obrazu je bez debat. Nepovšiml jsem si žádné zrnitosti v tmavších scénách, vše na jedničku.

Audio  
Zvuk je též velmi vynikající, akční scény jsou super. Český dabing neozkoušen. Původní je bez chyby.

Bonusy  
Disk neobsahuje žádné bonusy, což je celkem chyba. Určitě by diváky zajímalo natáčení bojových scén, či jenom nepovedené záběry z natáčení.

Verdikt
Film jsem zakoupil v multibuy akci za cenu 99kč. Za tuto cenu tento film doporučuji, ovšem kdyby stál víc, asi bych si ho osobně nekoupil.

   
Uživatel z e-shopu Jakub M. | 16.2.2017 10:26

Balení  
- bez komentáře -

Video  
- bez komentáře -

Audio  
- bez komentáře -

Bonusy  
- bez komentáře -

   
MarcX | 9.2.2017 15:05 | hodnotil v magazínu Film-Arena.cz

Balení  
Standardně zpracovaný Blu-ray amaray s pěkným potiskem, který nenabízí žádný unikátní prvek a ani vnitřní artwork. Hodnocení 6/10.

Video  
Snímek disponuje obrazovým formátem 2,40:1, přičemž původně byl natočen ve formátu 2,35:1. Rozdíl v poměru stran je nepatrný a netřeba se obávat výraznějšího ořezu. Řada filmových tvůrců a studií navíc toto označení používá nepřesně, a to i přesto, že se od roku 1970 filmy běžně natáčí v poměru 2,3912:1. Blu-ray disk nabízí průměrný vizuální zážitek. Z důvodu nižšího datového toku působí obraz vybledle a neostře. Hodnocení 6/10.

Audio  
Originál: DTS-HD Master 5.1, český dabing: DTS-HD Master 5.1. Zvuk velmi kvalitní a na vysoké úrovni. Kolísavost úrovně hlasitosti při střídání dialogů a hudby je u tohoto snímku v naprostém pořádku a neruší. Hodnocení 8/10.

Bonusy  
U BD Kód Enigmy chybí anglická titulková podpora a jakýkoli bonusový materiál. Hodnocení 2/10 (za dabing).

Verdikt
Celkové hodnocení 5/10. Průměrně zpracovaný Blu-ray disk. Výhodnost koupě: 1-100Kč = 90%, 101-200Kč = 70%, 201-300Kč = 50%, 301-500Kč = 5%.

   
Uživatel z e-shopu Martin K. | 21.1.2017 12:18

Balení  
...........................................................................................................

Video  
...............................................................................................................

Audio  
......................................................................................................................

Bonusy  
..........................................................................................................................

Verdikt
...........................................................................................................................

   
Uživatel z e-shopu Jiří M. | 10.1.2017 21:45

Balení  
Film natočený po roce 2000 snad ani špatný obraz či zvuk (ne dabing) mít nemůže.Takhle asi nějak ta válka vypadala.Nechci vědět jak bude vypadat ta další,ale ta po ní bude jen se šípy,noži a oštěpy.

Video  
Film natočený po roce 2000 snad ani špatný obraz či zvuk (ne dabing) mít nemůže.Takhle asi nějak ta válka vypadala.Nechci vědět jak bude vypadat ta další,ale ta po ní bude jen se šípy,noži a oštěpy.

Audio  
Film natočený po roce 2000 snad ani špatný obraz či zvuk (ne dabing) mít nemůže.Takhle asi nějak ta válka vypadala.Nechci vědět jak bude vypadat ta další,ale ta po ní bude jen se šípy,noži a oštěpy.

Bonusy  
Film natočený po roce 2000 snad ani špatný obraz či zvuk (ne dabing) mít nemůže.Takhle asi nějak ta válka vypadala.Nechci vědět jak bude vypadat ta další,ale ta po ní bude jen se šípy,noži a oštěpy.

Verdikt
Film natočený po roce 2000 snad ani špatný obraz či zvuk (ne dabing) mít nemůže.Takhle asi nějak ta válka vypadala.Nechci vědět jak bude vypadat ta další,ale ta po ní bude jen se šípy,noži a oštěpy. (Já vím že to není z mý hlavy)

   
Uživatel z e-shopu Marek Š. | 21.12.2016 10:20

Balení  
- bez komentáře -

Video  
- bez komentáře -

Audio  
- bez komentáře -

Bonusy  
- bez komentáře -

   
Morin | 18.12.2016 01:09 | hodnotil v magazínu Film-Arena.cz

Balení  
Balení jako vždy super, video i audio skvělé. Bonusy já moc neřeším, takže se k ním nemůžu moc vyjadřovat. Celkově dobře odvedená práce. :)

Video  
Balení jako vždy super, video i audio skvělé. Bonusy já moc neřeším, takže se k ním nemůžu moc vyjadřovat. Celkově dobře odvedená práce. :)

Audio  
Balení jako vždy super, video i audio skvělé. Bonusy já moc neřeším, takže se k ním nemůžu moc vyjadřovat. Celkově dobře odvedená práce. :)

Bonusy  
Balení jako vždy super, video i audio skvělé. Bonusy já moc neřeším, takže se k ním nemůžu moc vyjadřovat. Celkově dobře odvedená práce. :)

Verdikt
Balení jako vždy super, video i audio skvělé. Bonusy já moc neřeším, takže se k ním nemůžu moc vyjadřovat. Celkově dobře odvedená práce. :)

   
lion666 | 11.12.2016 12:08 | hodnotil v magazínu Film-Arena.cz

Balení  
Film je sice zabalený pro změnu v šedé blu-ray amaray krabičce, což vypadá dobře, ale neobsahuje vnitřní art work

Video  
Opravdu mi nevadí, že je snímek na jednovrstvém blu-ray disku. Obraz je i tak povedený a nemyslím si, že by byla jeho kvalita špatná. Rozhodně blu-ray standart

Audio  
Film jsem zkoušel v obou jazykových verzích- jak české, tak anglické a jsem spokojený. Myslím, že nemám moc co vytknout

Bonusy  
Tak tady není opravdu co hodnotit, protože blu-ray disk neobsahuje vůbec žádný bonusový materiál. Škoda

Verdikt
Blu-ray disk je sice pouze v 25 Gigové verzi, ale myslím, že kvalita je v pořádku. Chybí však jakékoliv bonusové materiály..

   
Uživatel z e-shopu Jiří P. | 10.12.2016 10:08

Balení  
- bez komentáře -

Video  
- bez komentáře -

Audio  
- bez komentáře -

Bonusy  
- bez komentáře -

   
Uživatel z e-shopu Luboslav M. | 6.12.2016 17:46

Balení  

Video  

Audio  

Bonusy  

Verdikt

   
Bourn | 5.11.2016 23:31 | hodnotil v magazínu Film-Arena.cz

Balení  

Video  

Audio  

Bonusy  

Verdikt

   
Uživatel z e-shopu Martin S. | 4.11.2016 01:07

Balení  
- bez komentáře -

Video  
- bez komentáře -

Audio  
- bez komentáře -

Bonusy  
- bez komentáře -

Verdikt
Skvělý válečný film, který by neměl chybět v žádné filmotéce fanouška tohoto žánru. Doporučuji

   
Uživatel z e-shopu Jiří K. | 30.10.2016 10:59

Balení  
- bez komentáře -

Video  
- bez komentáře -

Audio  
- bez komentáře -

Bonusy  
- bez komentáře -

   
Uživatel z e-shopu Ondřej M. | 11.10.2016 19:18

Balení  
Super cena, obsah, balení, obraz, zvuk, doporučení všem fanouškům do sbírky, určitě udělá radost a potěší.

Video  
Super cena, obsah, balení, obraz, zvuk, doporučení všem fanouškům do sbírky, určitě udělá radost a potěší.

Audio  
Super cena, obsah, balení, obraz, zvuk, doporučení všem fanouškům do sbírky, určitě udělá radost a potěší.

Bonusy  
Super cena, obsah, balení, obraz, zvuk, doporučení všem fanouškům do sbírky, určitě udělá radost a potěší.

Verdikt
Super cena, obsah, balení, obraz, zvuk, doporučení všem fanouškům do sbírky, určitě udělá radost a potěší.

   
gregg | 19.5.2016 17:27 | hodnotil v magazínu Film-Arena.cz

Balení  
Klasická plastová krabička, tentokrát v černém provedení, přebal bez vnitřního artworku, potisk disku shodný s přední stranou obalu.

Video  
Kvalita obrazového přepisu je značně nevyrovnaná. Denní exteriéry vypadají hodně dobře, barvy jsou tmavší, čímž podtrhují dost ponurou atmosféru filmu, obraz je ostrý a detailní. Bohužel jakmile se setmí nebo se přesuneme do tanku, obraz je mizerný.
Viděno na plazmě Panasonic s úhlopříčkou 1.25m. Zajímalo by mě, na čem to viděli ti, kterým se obraz líbil.

Audio  
Na zvukové stopě se bohužel také šetřilo, je pouze 16bitová a je to bohužel znát........................

Bonusy  
U tohoto vydání se šidilo, kde to jen šlo, bonusy nevyjímaje - žádné tu totiž nejsou......................

Verdikt
Výborný válečný film zobrazující válku se vší její krutostí (až na ten pohádkový závěr). Po Hanebných panchartech další role, ve které si Pitt vysloveně užívá zabíjení nácků.
Obrazová a zvuková kvalita disku bohužel zaostává za standardem.
Magic box = co nejnižší pořizovací náklady, výsledná kvalita není důležitá, český zákazník to stejně nakonec koupí.

   
Uživatel z e-shopu Josef N. | 7.5.2016 23:06

Balení  
Skvely film. Mrzi me, ze jsem nekoupil steelbook. Fotka na predni strane se mi libi. Skoda, ze neni vnitrni artwork. Bohuzel bez bonusu, coz u takoveho tematu zamrzi dvojnasob!

Video  
Skvely film. Mrzi me, ze jsem nekoupil steelbook. Fotka na predni strane se mi libi. Skoda, ze neni vnitrni artwork. Bohuzel bez bonusu, coz u takoveho tematu zamrzi dvojnasob!

Audio  
Skvely film. Mrzi me, ze jsem nekoupil steelbook. Fotka na predni strane se mi libi. Skoda, ze neni vnitrni artwork. Bohuzel bez bonusu, coz u takoveho tematu zamrzi dvojnasob!

Bonusy  
Skvely film. Mrzi me, ze jsem nekoupil steelbook. Fotka na predni strane se mi libi. Skoda, ze neni vnitrni artwork. Bohuzel bez bonusu, coz u takoveho tematu zamrzi dvojnasob!

Verdikt
Skvely film. Mrzi me, ze jsem nekoupil steelbook. Fotka na predni strane se mi libi. Skoda, ze neni vnitrni artwork. Bohuzel bez bonusu, coz u takoveho tematu zamrzi dvojnasob!

   
duchacek | 29.4.2016 17:12 | hodnotil v magazínu Film-Arena.cz

Balení  
Netradiční tmavě šedá krabička obsahuje průměrný šedý obal.Pochopitelně bez vnitřního atworku.Potisk disku vcelku ujde.

Video  
Obraz mě vyloženě zklamal.Takto si nový snímek na BD nepředstavuji.V tmavých pasážích je dost neostrosti a ani jinak to nevypadá jak BD!

Audio  
Český dabing je docela v pohodě.To samé se dá říci o anglické stopě.Ale na to že to je válečný film mi schází víc hutnější zvuk v akčních scénách.Takto sousedy moc nevyruším.

Bonusy  
Nakonec tu nenajdu ani kousek bonusů.To se Magicbox tedy moc nevytáhl.Fakt docela odbytý disk jsem už dlouho neviděl!

Verdikt
Mohl to být docela zajímavý film ale divný konec s poměrně nekvalitním obrazem doporučuji koupit jen ve slevách.

   
Melda | 27.4.2016 11:38 | hodnotil v magazínu Film-Arena.cz

Balení  
- bez komentáře -

Video  
- bez komentáře -

Audio  
- bez komentáře -

Bonusy  
- bez komentáře -

Verdikt
Super film za super cenu co víc chtít.

   
Kvak | 20.4.2016 15:29 | hodnotil v magazínu Film-Arena.cz

Balení  
Film je sice zabalený pro změnu v šedé blu-ray amaray krabičce, což vypadá dobře, ale neobsahuje vnitřní art work

Video  
Opravdu mi nevadí, že je snímek na jednovrstvém blu-ray disku. Obraz je i tak povedený a nemyslím si, že by byla jeho kvalita špatná. Rozhodně blu-ray standart

Audio  
Film jsem zkoušel v obou jazykových verzích- jak české, tak anglické a jsem spokojený. Myslím, že nemám moc co vytknout

Bonusy  
Tak tady není opravdu co hodnotit, protože blu-ray disk neobsahuje vůbec žádný bonusový materiál. Škoda

Verdikt
Blu-ray disk je sice pouze v 25 Gigové verzi, ale myslím, že kvalita je v pořádku. Chybí však jakékoliv bonusové materiály...

   
Uživatel z e-shopu Jakub K. | 18.4.2016 17:52

Balení  
Splnilo očekávání...................................................................................

Video  
Splnilo očekávání...................................................................................

Audio  
Splnilo očekávání...................................................................................

Bonusy  
Splnilo očekávání...................................................................................

Verdikt
Splnilo očekávání...................................................................................

   
haamunaptra | 12.4.2016 19:50 | hodnotil v magazínu Film-Arena.cz

Balení  
Černá barva plastového amaraye celé balení ozvláštňuje, hvězdička dolů za chybějící vnitřní artwork.

Video  
Bohužel musím s hvězdou dolů, tento film je na 25 GB blu-ray disku a v zahraničí vyšel v lepší obrazové kvalitě než u nás v horším obrazovém přepisu. Je to znát v tmavších scénách a někdy i na pozadí ve zhoršení detailů.

Audio  
Tady asi žádné výhrady nejsou. Zvuk člověka přenese doprostřed bojů druhé světové války, originální znění spíše prospívá atmosféře snímku.

Bonusy  
Je to s podivem, ale na tomto disku žádné nejsou. Škoda...zajímavý materiál by určitě filmové studio mělo.

Verdikt
Dobře natočený snímek z válečného prostředí v čele s hvězdným Bradem Pittem. Škoda jen horšího obrazového přepisu a absence bonusů.

   
janmanas | 24.3.2016 16:42 | hodnotil v magazínu Film-Arena.cz

Balení  
Obal obyčejný, klasický plast, ale kvalita videa i audia dobrá, pro všechny fanoušky určitě doporučuji

Video  
Obal obyčejný, klasický plast, ale kvalita videa i audia dobrá, pro všechny fanoušky určitě doporučuji

Audio  
Obal obyčejný, klasický plast, ale kvalita videa i audia dobrá, pro všechny fanoušky určitě doporučuji

Bonusy  
Obal obyčejný, klasický plast, ale kvalita videa i audia dobrá, pro všechny fanoušky určitě doporučuji

Verdikt
Obal obyčejný, klasický plast, ale kvalita videa i audia dobrá, pro všechny fanoušky určitě doporučuji

   
Uživatel z e-shopu Peter P. | 28.2.2016 10:15

Balení  
Gondosan, biztonságosan vastag bélelt csomagban küldték, maximális védelemmel! Nagyon meg vagyok elégedve!

Video  
A film túlnyomó rész selytelmes ködben játszódik, de szép éles, részletgazdag lett a transzfer!
Nagyon szép munka! ++++++

Audio  
Az eredeti vesztedégmentes hang felülmúlhatatlan!
Ideális a szomszédok megzavarására!
A Magyar szinkron is jól sikerül keverés lett! +++++++

Bonusy  
Nem sok bonus van a lemezen, de mivel sajnos nincs rajta magyar felirat, így nem is néztem meg őket!

Verdikt
A film összességében nagyon jóra sikeredett! A kiadás, sajnos nem tartalmaz magyar szinkront se feliratot!

   
stu | 20.2.2016 22:17 | hodnotil v magazínu Film-Arena.cz

Balení  
Balení je u tohoto filnu vcelku slšné, ale bez vnitřního artworku.

Video  
Po obrazové stránce tento film na vysoké úrovni.

Audio  
Po zvukové stránce je rovněž tento film na vysoké úrovni.

Bonusy  
Bohužel a to je opravdu velká škoda, že toto vydání neobsahuje žádné bonusy.

Verdikt
Film je vynikající syrové válečné drama a mohu ho jen doporučit.

   
petar99 | 16.2.2016 16:00 | hodnotil v magazínu Film-Arena.cz

Balení  
Super cena, obsah, balení, obraz, zvuk, doporučení všem fanouškům do sbírky, určitě udělá radost a potěší..

Video  
Super cena, obsah, balení, obraz, zvuk, doporučení všem fanouškům do sbírky, určitě udělá radost a potěší..

Audio  
Super cena, obsah, balení, obraz, zvuk, doporučení všem fanouškům do sbírky, určitě udělá radost a potěší..

Bonusy  
Super cena, obsah, balení, obraz, zvuk, doporučení všem fanouškům do sbírky, určitě udělá radost a potěší..

Verdikt
Super cena, obsah, balení, obraz, zvuk, doporučení všem fanouškům do sbírky, určitě udělá radost a potěší..

   
hnfcz | 14.2.2016 11:54 | hodnotil v magazínu Film-Arena.cz

Balení  
Obal je celkem povedený.Kvalita videa a zvuku se také povedlaPředevším originální DTS HD je opravdu super.Film doporučuji

Video  
Obal je celkem povedený.Kvalita videa a zvuku se také povedlaPředevším originální DTS HD je opravdu super.Film doporučuji

Audio  
Obal je celkem povedený.Kvalita videa a zvuku se také povedlaPředevším originální DTS HD je opravdu super.Film doporučuji

Bonusy  
Obal je celkem povedený.Kvalita videa a zvuku se také povedlaPředevším originální DTS HD je opravdu super.Film doporučuji

Verdikt
Obal je celkem povedený.Kvalita videa a zvuku se také povedlaPředevším originální DTS HD je opravdu super.Film doporučuji

   
djfilcek | 6.2.2016 22:16 | hodnotil v magazínu Film-Arena.cz

Balení  

Video  

Audio  

Bonusy  
skoda nic

Verdikt
super film

   
Uživatel z e-shopu Miroslav G. | 6.2.2016 22:02

Balení  
čiastočná zmena, nie je tu modrý plastový obal, ale čierny, blu ray disk s rovnakou potlačou ako obal

Video  
nie je čo vytknuť, výborne spracovaná obrazová stopa na tomto výbornom filme, vidieť že distributor si dal záležať

Audio  
ocenujem, že sú tu len dve jazykove stopy - original angličtina a český dabing - oba sú super spracované

Bonusy  
pozeral som cely obsah blu ray ale na bonusy som nikde nenatrafil, tak ak tu su, su vyborne schované...

Verdikt
výborná vojnová dráma so skvelým bradom pittom, skutočne tento vojnovy film sa vydaril ako v poslednom čase žiaden

   
Uživatel z e-shopu Tomáš H. | 2.2.2016 23:54

Balení  
Kvalitní video, jaké bych v dnešní době očekával. Barvy jsou pěkné a vyrazné. Za mě hezky zpracované

Video  
Kvalitní video, jaké bych v dnešní době očekával. Barvy jsou pěkné a vyrazné. Za mě hezky zpracované

Audio  
Jak český tak i zahraniční zvuk je na velmi vysoké urovni. Velmi dobrá kvalita. Tak by to mělo vypadat vždy

Bonusy  
Na bonusy nikdy moc nekoukám, tak nemohu ani moc hodnotit. Věřím že spoustu lidí potěší. možná někdy shlédnu

Verdikt
Klasické balení. Nic nevyčnívá, nic nezaostává. Za ty peníze opravdu kvalitní koupě. Rozhodně všem doporučuji

   
brachus | 31.1.2016 15:58 | hodnotil v magazínu Film-Arena.cz

Balení  
Balení je klasická krabička tentokrát černé barvy a jak je u takového balení obvyklé bez vnitřního artworku.

Video  
Obraz je naprosto v pořádku, ostré detaily a kontrasty , s obrazem jsem naprosto spokojen........

Audio  
Stejně jako obraz i zvuk je naprosto v pořádku, kladně hodnotím zejména přítomnost české zvukové stopy....

Bonusy  
Bonusy zde bohužel žádné nejsou, takže není moc co hodnotit.........................................

Verdikt
Film se mi líbí. provedení je standardní a z toho důvodu ničím nepřekvapí, celkově jsem s nákupem spokojen.

   
Richard | 28.1.2016 22:36 | hodnotil v magazínu Film-Arena.cz

Balení  

Video  

Audio  

Bonusy  

Verdikt

   
maik733 | 28.1.2016 19:29 | hodnotil v magazínu Film-Arena.cz

Balení  
Cierny blu-ray obal s peknymi filmovymi motivmy. Zial je skoda, ze vez vnutorneho artworku. Inak by to bolo za 5*.

Video  
Kvalita obrazu je bezchybna. Divak si vychutna kazdy detail sceny. Som maximalne spokojny. Bez vyhrad.

Audio  
Ceska aj anglicka zvukova stopa DTS-HD Master 5.1. Pri bojovych scenach na polickach rincalo sklo.

Bonusy  
Velka skoda, ze disk ziadne bonusove materialy neobsahuje. Urcite by si par zasluzil. Nie je teda co ohodnotit.

Verdikt
Od filmu som ocakaval vela a musim povedat, ze sklamany nie som, uz som ho videl viac krat a stale ma bavi.

   
Uživatel z e-shopu Tomáš D. | 24.1.2016 12:59

Balení  
- bez komentáře -

Video  
- bez komentáře -

Audio  
- bez komentáře -

Bonusy  
- bez komentáře -

   
Uživatel z e-shopu Jan P. | 23.1.2016 20:16

Balení  
Super cena, obsah, balení, obraz, zvuk, doporučení všem fanouškům do sbírky, určitě udělá radost a potěší..

Video  
Super cena, obsah, balení, obraz, zvuk, doporučení všem fanouškům do sbírky, určitě udělá radost a potěší..

Audio  
Super cena, obsah, balení, obraz, zvuk, doporučení všem fanouškům do sbírky, určitě udělá radost a potěší..

Bonusy  
Super cena, obsah, balení, obraz, zvuk, doporučení všem fanouškům do sbírky, určitě udělá radost a potěší..

Verdikt
Super cena, obsah, balení, obraz, zvuk, doporučení všem fanouškům do sbírky, určitě udělá radost a potěší..

   
Uživatel z e-shopu Karel J. | 8.12.2015 10:01

Balení  
- bez komentáře -

Video  
- bez komentáře -

Audio  
- bez komentáře -

Bonusy  
- bez komentáře -

   
haken | 24.11.2015 18:12 | hodnotil v magazínu Film-Arena.cz

Balení  
Obal tentokrát s čiernou amaray krabičkou, ktorá sa hodí k obrázku. Vnútro bez artworku a potlač disku kopíruje predný obal.

Video  
Obraz je na vysokej úrovni, aj nočné zábery sú ostré a bez šumu. Film je natočený vo formáte 2,40:1.

Audio  
Zvuk je v anglickom originále DTS-HD master audio 5.1 a tak tiež aj v českom dabingu. Dabing sa podaril.

Bonusy  
A opäť tie bonusy, zasa som ich hľadal márne, určite by sa nejaké našli. Celkom som sa tešil na natáčanie niektorých scén.

Verdikt
Tento film som si kúpil len vďaka obalu, predtým som ho nepoznal ale určite kúpu neľutujem. Celkový dojem kazia len chýbajúce bonusy.

   
George Camel | 29.10.2015 21:13 | hodnotil v magazínu Film-Arena.cz

Balení  
Klasická modrá krabča, na obalu s Bradem, uvnitř bez artworku, jak je u těchto levných edic zvykem. :-)

Video  
Technické kvalitě videa nemohu nic vytknout, zdařilá výprava, barevnost i ostrost obrazu je dokonalá. Spokojenost.

Audio  
Originální znění tohoto filmu je výborné, dabing český jsem nepouštěl, nevyhledávám jej, ale předpokládám, že bude slušný.

Bonusy  
bonusy nejde hodnotit protože je disk vůbec neobsahuje. Veliké zklamání pro fandy herců, určitě by se nějaký matroš našel.

Verdikt
Nový film bez bonusů, to je jako nějaký nový trend v distribuci? Nechápu, akorát vám to kazí hodnocení, ale asi je to jedno.

   
Pidibull | 14.10.2015 08:09 | hodnotil v magazínu Film-Arena.cz

Balení  
Klasický amaray, ale hezky povedený. Uvnitř chybí artwork, film výborný, rozhodně doporučuji. Dabing velice povedený.

Video  
Klasický amaray, ale hezky povedený. Uvnitř chybí artwork, film výborný, rozhodně doporučuji. Dabing velice povedený.

Audio  
Klasický amaray, ale hezky povedený. Uvnitř chybí artwork, film výborný, rozhodně doporučuji. Dabing velice povedený.

Bonusy  
Klasický amaray, ale hezky povedený. Uvnitř chybí artwork, film výborný, rozhodně doporučuji. Dabing velice povedený.

Verdikt
Klasický amaray, ale hezky povedený. Uvnitř chybí artwork, film výborný, rozhodně doporučuji. Dabing velice povedený.

   
praeterios | 2.10.2015 21:43 | hodnotil v magazínu Film-Arena.cz

Balení  
Bez problemu. Jako vzdy povedený balení. Film je zpracovan kvalitne a nevytknul bych nic. Jen tak dál.

Video  
Bez problemu. Jako vzdy povedený balení. Film je zpracovan kvalitne a nevytknul bych nic. Jen tak dál.

Audio  
Bez problemu. Jako vzdy povedený balení. Film je zpracovan kvalitne a nevytknul bych nic. Jen tak dál.

Bonusy  
Bez problemu. Jako vzdy povedený balení. Film je zpracovan kvalitne a nevytknul bych nic. Jen tak dál.

Verdikt
Bez problemu. Jako vzdy povedený balení. Film je zpracovan kvalitne a nevytknul bych nic. Jen tak dál.

   
Uživatel z e-shopu Josef H. | 27.9.2015 15:35

Balení  
Balení není sice TOP, ale je zpracováno kvalitně. Krabička je tmavě šedá a ladí tak s papírovým přebalem.

Video  
U tohoto filmu si přijdou na své ti, kdo mají rádi filmy s dobrou výpravou. Zde je to pastva pro oči.

Audio  
Audio stopa má u tohoto filmu velký význam a vynikne zejména při bojových scénách. Jednoduše nemá chybu.

Bonusy  
Bonusy jsem neviděl, takže je nemohu hodnověrně hodnotit. Na druhé straně děj filmu u člověka nevyvolává potřebu dozvědět se cosi víc o reáliích té doby.

Verdikt
Film je po filmařské stránce zpracován velmi slušně. Poněkud horší je to s tím, že si jeho tvůrci příliš nelámali hlavu s historickými fakty.

   
Indian1 | 5.9.2015 14:41 | hodnotil v magazínu Film-Arena.cz

Balení  
Grafickou stránku u tohoto blu - ray discu hodnotím jako Fuck off!!!!!!! Proč u tak dobrejch filmů chybí vnitřní art work? Je to nějaká práce navíc??????

Video  
Obrazovou stopu u tohoto blu A- ray discu hodnotím jako velmi zdařilou. Po technické stránce je film čistý a ostrý.

Audio  
Zvukovou stránku u tohoto blu - ray discu hodnotím , stejně jako u obrazové stopy jako velice povedenou!

Bonusy  
Bonusovou stopu u tohoto blu - ray discu nemohu hodnoti, protože jsem jí neviděl a asi neuvidím. Ale...

Verdikt
Hodnotit tento film je těžký. Opravdu dokonale skvělej film , nádhera. Ale nemám rád špatné konce, mám radši happy endy!

   
Uživatel z e-shopu krtkuvsen | 22.8.2015 17:18

Balení  
Balení klasika, bez připomínek. Balení od Film arény také bez výhrad.................................

Video  
Video na vysoké úrovni..............................................................................

Audio  
Audio na vysoké úrovni..............................................................................

Bonusy  

Klasika, rozhovory, záběry z natáčení, nepovedené scény.............................................

Verdikt
Tento film stojí zato, mít jej ve filmotéce...........................................................

   
murcanek | 16.8.2015 14:35 | hodnotil v magazínu Film-Arena.cz

Balení  
.........................................................................................................................

Video  
............................................................................................................................

Audio  
..................................................................................................................................

Bonusy  
..................................................................................................................................................

Verdikt
................................................................................................................................................

   
faberex | 12.8.2015 10:32 | hodnotil v magazínu Film-Arena.cz

Balení  
Balení je klasicky v plastu jako každé jiné Blu-ray. Velice pěkně vypadá a jsme maximálně spokojen.

Video  
Není co dodat, pokud máte velikou televizi, tak obraz je super a vše je krásně čisté. Nádhera a super pokoukání.

Audio  
Audio přes domácí kino nemá chybu, slyšíte prostě vše a pokud máte možnost si to pořádně zesílit, tak to je pak ten pravý zážitek z filmu.

Bonusy  
SUPER, SUPER, .........

Verdikt
Tento film nesměl chybět v mé sbírce a je to jeden z nejhezčích filmů co jsme viděl. Akce od začátku do konce, prostě nádhera.

   
Rankin Fitch | 24.6.2015 07:58 | hodnotil v magazínu Film-Arena.cz

Balení  
Běžná plastová škatulka, vnitřní artwork nikde, takže je jasné, že jde o výrobek milovaného Magic Boxu.

Video  
Od hitu podobného formátu se ani snad pochybení v obrazu čekat nemohlo. Rozhodně obraz na mimořádné úrovni, byť recenze říkají jistá pochybení oproti zahraničním vydáním.

Audio  
Původní zvuková stopa luxusní, ruchů je tu víc než dost na to, aby to sousedům otrávilo dvě hodiny života. :-)

Bonusy  
Lehce trend novinek poslední doby, výmluvy na nezávislá studia, ale nevidím do toho, tak radši nebudu hodnotit. Prostě žádné nejsou.

Verdikt
Pro fanoušky daného žánru v našich končinách asi povinnost do sbírek. Ovšem i v rámci lokálního authoringu se Magic Box mohl alespoň maličko víc vytáhnout.

   
Mino87 | 16.6.2015 22:51 | hodnotil v magazínu Film-Arena.cz

Balení  
Jedná sa o klasický plasták, vo vnútri sa nenachádza vnútorný artwork, celkom ale potešila čierna farba.

Video  
Myslím si že obraz je podarený. Aj keď na daný rok výroby by si tento film zaslúžil vyšší dátový tok .

Audio  
Originálna zvuková stopa je samozrejme v DTS ale čo Vás prekvapí je kvalita českého dabingu, opäť DTS,

Bonusy  
Nechápem čo mám hodnotiť, keď tu nie je ani čo hodnotiť. Neviem kde urobili v štúdiu chybu že sem poslali toto.

Verdikt
Pokiaľ ste fanúšik vojnových filmov, tak tento film s Pittom v hlavnej úlohe by Vám určite nemal uniknúť.

   
Milan89 | 14.6.2015 16:51 | hodnotil v magazínu Film-Arena.cz

Balení  
Klasická netradiční černá plastová krabička, líbí se my papírový obal škoda jen že neobsahuje vnitřní artwork. Tomu to filmu by slušel spíše steelbook.

Video  
Video je na tomto disku je špica, obraz je ostrý jako břitva líbí se my podání barev zde nemám co vytknout.

Audio  
Stejně jako video je na tom i audio hlavně co se originálního zvuku týče, český dabing neurazí ani nenadchne.

Bonusy  
Bonusový materiál tato edice bohužel neobsahuje což je asi největší škoda, tento film by si bonusy zasloužil.

Verdikt
Konečně pořádný válečný film z druhé světové války, sem rád že sem si ho do sbírky pořídil , škoda absence bonusového materiálu.

   
stano | 26.5.2015 17:46 | hodnotil v magazínu Film-Arena.cz

Balení  
- bez komentáře -

Video  
- bez komentáře -

Audio  
- bez komentáře -

Bonusy  
- bez komentáře -

   
Uživatel z e-shopu Petr Č. | 17.5.2015 13:09

Balení  
- bez komentáře -

Video  
- bez komentáře -

Audio  
- bez komentáře -

Bonusy  
- bez komentáře -

Verdikt
vynikající

   
otokovo2222 | 15.5.2015 23:30 | hodnotil v magazínu Film-Arena.cz

Balení  
takze tuto asi prvy krat a zatial asi najvacsie sklamanie ze takyto FILM dostal taketo ubohe balenie! obycajna krabicka (cierna) hrozny artwork a ziadny vnutirny artwork

Video  
kvalita videa si myslim ze je na vysokej urovni obraz je cisty ostry u mna co sa tyka obrazu tak uplna spokojnost

Audio  
v tomto pripade som zvolil originalnu zvukovu stopu a ako aj u videa nieje co vytknut, uplna spokojnost

Bonusy  
a tu je dalsie velke sklamanie, aj ked strale pisem ze na bonusy nikdy nieje cas tak zrovna pri takomto filme ma absencia bomusov zamrzi

Verdikt
rozhodne asi najlepsi film po vojakovi Ryanovi z obdobia druhej svetovej vojny, rozhodne doporucujem kazdemu

   
Logan | 9.5.2015 23:47 | hodnotil v magazínu Film-Arena.cz

Balení  
Obalem je černý amaray bez vnitřního artworku.

Video  
Obraz je čistý, ale čekal bych ho ostřejší. Bojové i noční scény jsou vždy přehledné. Formát obrazu je 16:9 (2,40:1) – rozlišení 1080p HD

Audio  
Zvuk je v pořádku, obsahuje řadu scén, kde může pořádně vyniknout. Jazyk je v angličtině a češtině DTS-HD Master Audio 5.1. Film je podpořen českými titulky.
Na českém dabingu se podíleli: Pavel Vondra - Brad Pitt (Dom „Wardaddy“ Collier), Ivan Jiřík - Jon Bernthal (Grady „Coon-Ass“ Travis), Michal Holán - Shia LaBeouf (Boyd „Bible“ Swan), Vojtěch Hájek - Logan Lerman (Norman „Machine“ Ellison), Petr Burian - Michael Peña (Trini „Gordo“ Garcia), Zdeněk Mahdal - Jason Isaacs (kapitán Waggoner), Ivo Novák, Ludvík Král, Jakub Saic, Roman Novotný, Marek Libert, Zbyšek Horák, Antonín Navrátil, Radovan Vaculík, Ladislav Novák, a další.
Překlad: Petr Zenkl
Zvuk: Michal Vašica
Produkce: Miroslav Vitvar
Vedoucí výrobního štábu: Zdeněk Mahdal
Dialogy: Lenka Benešová
Režie: Bohdan Tůma
České znění vyrobila: Tvůrčí skupina Josefa Petráska ve Studiu Pro-Time 2015

Bonusy  
Na disku nejsou žádné bonusy.

Verdikt
Válečný snímek režíroval David Ayer, který má na svém kontě, takové povedené zářezy jako první Rychle a zběsile, Training Day, S.W.A.T. či Patrola. Snímek má vynikají špinavou a zablácenou atmosféru, ke které notnou měrou přispěly i kamera ruku v ruce s hudebním doprovodem. Film sice není tak realistický jako třeba minisérie Bratrstvo neohrožených, ale téměř ji dotahuje. Syrovost a bezútěšnost je na plátně přítomna téměř po celou dobu filmu. Bojové scény jsou natočeny moderním a napínavým stylem, což je dáno i prostým faktem, že je v hlavní roli neokoukaný tank. Ve snímku je i řada scén, které jsou vyloženě, nejenom emocionálně, silné, přičemž nemusí jít jen o výjevy z války, ale i pro nás něco tak obyčejného jako večeře s kamarády. O některých postupech a chování během boje si sice mohu pomyslet něco o nelogičnosti, ale za prvé je to „jen“ film a za druhé nevím, jak moc jde si udržet chladnou hlavu v bojovém chaosu. Jinou otázkou je, že nepřátelé se v některých momentech chovají opravdu stupidně. Závěrečná bitva, kdy se vlny esesáků rozbíjejí o pancéřový kolos, byla pro mě opravdu monumentální záležitost a tzv. třešinkou na dortu. Kamera navíc neuhýbá před odtrženými údy, krví, různými průstřely a všemi těmi nevyhnutelnými projevy války, takže má divák záruku, že kouká na film pro dospělé a nikoli o vykleštěnou dětskou vyprávěnku. S povděkem jsem i přijal to, že Němci mluví skutečně německy a ne anglicky s přízvukem, jak tomu často bývá v jiných filmech. Pochopitelně se dočkáme i toho správného patosu a amerického heroismu, které jsou ale dávkovány pozvolna a nikdy se nezvrhnou do trapnosti.
80 %

   
M.i.k.e | 1.5.2015 00:13 | hodnotil v magazínu Film-Arena.cz

Balení  
standardní kouzelná krabice bez vnitřního artworku.Uvítal bych originální název,na druhou stranu je ten náš pořád lepší než ten co mají němci.Plisem je šedá krabička.

Video  
není to tak hrozné jak napovídali některé recenze,nicméně čekal jsem trošku víc.Podobný film by si zalsoužil větší péči

Audio  
originální stopa v pořádku,dabing jsem nezkoušel a ani nebudu.......................................

Bonusy  
tak tady bohužel jedna velká nula,což je strašná škoda.tím spíš,že zahraniční edice bonusy obsahují.

Verdikt
výborný film,který na náš film bohužel přišel v polovičaté edici.Celkově jasný must have film,ale edice je na palec dolu.

   
Uživatel z e-shopu Vladimír M. | 26.4.2015 22:33

Balení  
- bez komentáře -

Video  
- bez komentáře -

Audio  
- bez komentáře -

Bonusy  
Žádný jsem tam nenašel.

Verdikt
Teda blu ray disk za 450, bez bonusů, zvuk nic moc. To se ve firmě Magic box vytáhli.Kdybych si koupil obyčejné DVD tak bych to měl levnější a ve stejné kvalitě.Když jsem film ukládal mezi ostatní disky všiml jsem si rozdílu barvy boxu, dostal hned přezdíku, Černý Petr.To opravdu není blu ale black.

   
Uživatel z e-shopu Miloš K. | 26.4.2015 09:08

Balení  
- bez komentáře -

Video  
- bez komentáře -

Audio  
- bez komentáře -

Bonusy  
- bez komentáře -

Verdikt
film vypovídá celkem dobře o bojích na území Něměcka v r.1945.

   
Uživatel z e-shopu bono22vox | 25.4.2015 22:27

Balení  
Balení obyčejné jak jen může být, ani vnitřní artwork to nemá, ale to je jen malá chyba proti tomu co distributor na tomto filmu napachal...

Video  
Všichni zasvěcení a ti co ví jak tento blu-ray vznikl, nemůže být s obrazem spokojený, přepis je na úrovni lepšího dvd či blu-ray ripu na netu...

Audio  
Tak snad jen ten zvuk je zde ucházející, škoda že stejnou pečlivost neměli výrobci i u ostatních položek...

Bonusy  
Žádné takže není co hodnotit. Další ostuda tohoto vydání............................................

Verdikt
S filmem jsem byl kupodivu spokojený, nic jsem od něj nečekal, ale překvapil jednoduchým příběhem, skvělou hlavní hrdinskou partou, dobrými efekty a akcí, a cool kukučem Brada Pitta...

   
Uživatel z e-shopu Rudolf Ž. | 21.4.2015 14:23

Balení  
- bez komentáře -

Video  
- bez komentáře -

Audio  
- bez komentáře -

Bonusy  
- bez komentáře -

   
bkom1 | 20.4.2015 22:01 | hodnotil v magazínu Film-Arena.cz

Balení  
Doslova a do písmene odfláknutý Blu-Ray. Vydavateli nestojí za to ani provést vnitřní potisk obalu o okleštění BR o bonusy ani nemluvím.

Video  
Obraz je výborný, barvy jsou věrné. Dokázal bych si představit ostřejší černou. Není to referenční BR, ale patří z hlediska obrazu k tomu lepšímu.

Audio  
I u zvuku znám lepší provedení BR, přesto zvuk nezní špatně a je dobře prostorově namíchán. Pěkná hudba dokresluje film.

Bonusy  
Ať se jde vydavatel vycpat. Na zahraničním BR jsou hodiny bonusů například 56 minut vynechaných a rozšířených scén v HD kvalitě!

Verdikt
Film, obraz i zvuk výborný. O bonusy byl český kupující distributorem okraden, v zahraničí se dá neošizený BR koupit za 15 dolarů. Vydavateli MAGICBOXU jdi se bodnout!

   
Uživatel z e-shopu Radim K. | 20.4.2015 15:28

Balení  
Absence steelbooku zamrzí, druhá hvězda za černý "bluray" pruh nahoře.

Video  
- bez komentáře -

Audio  
- bez komentáře -

Bonusy  
Nejsou, což zamrzí ještě více než absence steelbooku.

Verdikt
Skvělý film, který bohužel není u nás správně "naservírován" tak, jak by si zasloužil.

   
Dominico | 20.4.2015 13:14 | hodnotil v magazínu Film-Arena.cz

Balení  

Video  

Audio  

Bonusy  

Verdikt

   
Tazzy | 19.4.2015 16:59 | hodnotil v magazínu Film-Arena.cz

Balení  
velká škoda že se pro náš trh nepodařilo získat steelbook který by tomuhle filmu moc slušel, amaray má sice aspoň jinší barvu, která ladí k obalu ale nejvíc mě deptá český název filmu, protože kdo tohle vymyslel to byl ale ...

Video  
obraz velice mile překvapil, většina válečných snímku mívá hrubší zrno aby to lépe zachytilo drsnou atmosfétu tady je naprosto nádherný čistý obraz se skvělou černou v tmavých scénách

Audio  
sice je disk vybaven pouze 5.1 ale to není vůbec znát jelikož všechny bitvy jsou nádherně prostorové, ale českej dabing je opět tragickej to se fakt nedá

Bonusy  
no to je prostě naprostá bída, což je u válečných filmů vždy škoda, protože zde by se toho určitě našlo hodně zajímavého

Verdikt
film se mi v kině hrozně líbil a tak byl bluray jasná volba, zamrzí absence steelbooku a bonusů a českej název filmu jinak jsem aspoň rád že vlastně u nás vůbec vyšel

   
Uživatel z e-shopu goose | 19.4.2015 13:53

Balení  
Balení není v klasické modré krabičce, tu zde vystřídala barva černá. Jinak nic zajímavého zde není..

Video  
Vzhledem k tomu, že se jedná o nový film tak zde je kvalita obrazu tomu odpovídající. Není zde co vytknout.

Audio  
Rovněž jako u obrazu, nemám co vytknout. Super efekty válečného filmu. Paráda...................................

Bonusy  
...........................................................................................................

Verdikt
Film tak trochu působí jako americká propaganda. Jediný americký tank projede územím nepřítele a to zcela bez větších problémů. Na konci však skoro všichni hrdinové padnou...

   
Uživatel z e-shopu Jiří F. | 19.4.2015 12:09

Balení  
Balení filmu je skvěle barevně slazeno vzhledem k druhu filmu, titulní obrázek je super , dále se mi líbí jednoduchost a přehlednost.

Video  
Video je naprosto úžasné, skvělé zpracování efektu, ostrost i v tmavých scénách je skvělá , čistota snímku a jeho kvalita je úžasná.

Audio  
zvukové stopy jsou skvělé nejlepší na celém zvukové složce je absence hlasité hudby ve filmu , ozvučení výbuchu a střel předčilo mé očekávání.

Bonusy  
Bonusy filmu , hlavně scény jak se co točilo jsou super ale v mé verzi Blu-ray nejsou obsahem , a to je velmi škoda .

Verdikt
Tento Film splnil plně mé očekávání a zařadil se mezi mé top filmy, Děj filmu mě mile překvapil, dále věrohodnost filmu byla také velmi dobrá.

   
Ferry Sally | 18.4.2015 16:11 | hodnotil v magazínu Film-Arena.cz

Balení  
Balení tohoto filmu - obyčejná plastová Blu-ray krabička bez vnitřního artworku, je zajímavé, že je kouřově černá - v mé sbírce je to první
kus takto zbarvené amaray krabičky.

Video  
Obraz tohoto filmu, který při délce 134 min je pouze na jednovrstvém 25 GB Blu-ray disku mě překvapil svojí kvalitou! Jeho barevné podání
v lehkém nádechu do hněda podtrhuje jeho tragičnost " válečného konání". Vlastní příběh je opravdu strhující výpovědí o ubohém válečném běsnění oko za oko, zub za zub a nutí opravdu k silnému zamyšlení nad naší "lidskou rasou" , jak já říkám "Hovno sapiens."

Audio  
Obě audio stopy - originální Anglická i Česká jsou v kvalitě DTS - HD Master audio 5.1, ale mají jen Bitovou hloubku 16 a datový tok kolem
2000 kbps , což není ani polovina plného datového toku (4721 kbps) Hrají však celkem obstojně. Rozhodně lepší než audio formát DVD
Dolby Digital 5.1.

Bonusy  
Je těžké hodnotit něco co na Blu- ray disku tohoto filmu úplně schází. Je to škoda, protože bych se o natáčení tohoto skvělého filmu rád
něco dozvěděl!

Verdikt
Tento film je zajímavým počinem jak scenáristy tak režiséra Davida Ayera a ukazuje válku v celé její nahé ubohé absurditě! Je to film, který
svým příběhem nutí každého inteligentního člověka moc a moc přemýšlet o životě......

   
vorez | 17.4.2015 16:06 | hodnotil v magazínu Film-Arena.cz

Balení  
Černá plastová krabička je příjemným zpestřením, tady MB nelze vytknout ani absenci vnitřního artworku, protože by stejně nebyl vidět.

Video  
Dobré podání barevné škály, které pracuje s tmavšími odstíny a dokresluje tak ponurou válečnou atmosféru filmu. V některých scénách není obraz moc ostrý a působí vybledle...

Audio  
Výborná originální zvuková stopa, kterou oceníte hlavně v bojích!

Bonusy  
Kde nic není, tam nelze hodnotit!

Verdikt
Železná srdce jsou dobrým válečným filmem v parádním technickém provedení na cze BD, ale zamrzí absence jakýchkoliv bonusů..... :(

   
Uživatel z e-shopu Stanislav N. | 17.4.2015 15:34

Balení  
- bez komentáře -

Video  
- bez komentáře -

Audio  
- bez komentáře -

Bonusy  
- bez komentáře -

   
Uživatel z e-shopu František C. | 16.4.2015 22:03

Balení  
- bez komentáře -

Video  
- bez komentáře -

Audio  
- bez komentáře -

Bonusy  
- bez komentáře -

   
Roman | 16.4.2015 16:55 | hodnotil v magazínu Film-Arena.cz

Balení  
Balení ničím nepřekvapí,ale ani neurazí,kdyby byl uvnitř nějaký artwork určitě by to potěšilo,ale to bych chtěl za ty peníze asi příliš.

Video  
Obraz je krásně ostrý,černá je opravdu černá,vykreslení detailů skvělé,je radost se na film v této kvalitě koukat.

Audio  
Originální zvuk se myslím velice povedl a český dabing je velice povedený a hlasy jsou dobře vybrány,takže spokojenost.

Bonusy  
Bohužel zde žádné nejsou což je veliká škoda,oproti zahraničnímu vydání jsme tentokráte opravdu byli ochuzeni.

Verdikt
Naprosto skvělé herecké výkony hlavních hrdinů dělají z tohoto filmu zážitek,který si jen asi umíte představit je radost na to opravdu koukat.

   
audinmen | 15.4.2015 16:57 | hodnotil v magazínu Film-Arena.cz

Balení  
černá obyčejná plastová krabička nic extra.Vnitřek obalu je čistý bez obrázků reklam na jiné filmy.Takže u mě dobrý

Video  
Obraz je u tohoto filmu velmi dobrý ,je ostrý a čistý bez šumu.Je to radost koukat.V tmavých částí je vše dobře vidět.

Audio  
Po audio stránce není co vytknout,zvuk je v originále výborný a dabing je ten co známe,takže spokojenost.

Bonusy  
V bonusech najdete pár vystřižených scén,a dokument o čísle 6,který byl podle mě nejlepší.Bonusy mají české titulky

Verdikt
Blu-ray byl pořádně zabalen.Obraz je výborný a zvuk vynikající.Je to pěkná akční podívaná.!Doporučuji!....jsem naprosto spokojený!!!!!!!

   
Uživatel z e-shopu Pavlína K. | 15.4.2015 11:56

Balení  
- bez komentáře -

Video  
- bez komentáře -

Audio  
- bez komentáře -

Bonusy  
- bez komentáře -

   
Uživatel z e-shopu Roman Š. | 15.4.2015 11:18

Balení  
- bez komentáře -

Video  
- bez komentáře -

Audio  
- bez komentáře -

Bonusy  
- bez komentáře -

   
Uživatel z e-shopu Jan K. | 15.4.2015 10:01

Balení  
- bez komentáře -

Video  
- bez komentáře -

Audio  
- bez komentáře -

Bonusy  
- bez komentáře -