Hodnocení HUNGER GAMES: Síla vzdoru - 1. část QSlip Steelbook™ Limitovaná sběratelská edice + DÁREK fólie na SteelBook™ (Blu-ray)

Celkem hodnocení: 24 Průměrné hod.:  Poslední příspěvek:5.12.2021
Uživatel z e-shopu krtkuvsen | 5.12.2021 08:01

Balení  

Video  

Audio  


Bonusy  


Verdikt


   
linciCZE | 14.7.2019 10:07 | hodnotil v magazínu Film-Arena.cz

Balení  

Video  

Audio  

Bonusy  

Verdikt

   
Uživatel z e-shopu tomask | 4.11.2018 18:54

Balení  
Super steelbookové balení s pěkným vnějším i vnitřním artworkem. Disk je s obrázkem, takže spokojenost.

Video  
Super obraz se super triky bez žádných obrazových vad apod.. Jak jinak u nově točených filmů digitální technikou.

Audio  
Originální zvuková stopa je super. Český dabing je též super a hlavně v HD formátu, takže max. spokojenost.

Bonusy  
Jsou tu. Není jich moc, avšak mají českou podporu v podobě titulků. Zde spokojenost. Alespoň takto to má vypadat.

Verdikt
Úspěšné pokračování hladových her. Tento díl je spíše rozjíždějícím se dějem pro druhou část. Nicméně i tak příběhově super. Dobře, že takto bylo natočeno. Škoda jen, že ostatní díly též nevyšly ve steelbookovém balení, příp. celá kolekce v 1x steelbooku.

   
Uživatel z e-shopu Zwies M. | 22.6.2018 11:25

Balení  
Das Videoerlebnis ist ein Traum, man kann gar nicht wegschauen und den Mund bekommt man auch nicht mehr zu vor lauter Schärfe

Video  
Das Videoerlebnis ist ein Traum, man kann gar nicht wegschauen und den Mund bekommt man auch nicht mehr zu vor lauter Schärfe

Audio  
Das Videoerlebnis ist ein Traum, man kann gar nicht wegschauen und den Mund bekommt man auch nicht mehr zu vor lauter Schärfe

Bonusy  
Das Videoerlebnis ist ein Traum, man kann gar nicht wegschauen und den Mund bekommt man auch nicht mehr zu vor lauter Schärfe

Verdikt
Das Videoerlebnis ist ein Traum, man kann gar nicht wegschauen und den Mund bekommt man auch nicht mehr zu vor lauter Schärfe

   
George Camel | 25.4.2018 20:25 | hodnotil v magazínu Film-Arena.cz

Balení  
Balení stellbooku je naprosto luxusní. Zajímavý a poutavý je potisk jak přední, tak zadní strany. A rovněž uvnitř krabičky je pěkná fotka. Každý ze dvou disků s jiným potiskem.

Video  
Krásný ostrý obraz, krásné podání barev, bez filmového zrna, to je podívaná jedna básen, brilantní obraz 1080p full hd.

Audio  
Filmy sleduji výhradně v originálním znění a s touto jazykovou stopou jsem byl dokonale spokojen, takže bez výhrad. Ostatní dabingy si však můžete vyzkoušet.

Bonusy  
Bonusů na disku najdeme poměrně dost a velkým plusem, což oceňuji, je česká podpora - CZ titulky. V poslední době se to začíná zlepšovat.

Verdikt
Film jsem viděl v kině a pořídil jsem si jej i na BR. Velké plátno má jinou atmosféru a pohled na scény, kde vidíš mnohem více detailů. Ale i v TV z BR disku je to super podívaná.

   
Uživatel z e-shopu Robert F. | 24.9.2017 15:36

Balení  
The steelbook is very beautiful, in my collcetion one of the nicest. I recommend this steelbook to everybody.

Video  
Excellent video quality. Very sharp, high-resolution pictures. I like it very much. You will not be disappointed.

Audio  
Excellent high-definition sound quality. V ery sharp and clean sound. You will not be disappointed.

Bonusy  
The bonus is more than enough. I'm not often checking the bonuses, but in this case it was quite good.

Verdikt
I'm very happy about this Steelbook. In my opinion i got this beautiful steelbook very cheap. Thank you!

   
Uživatel z e-shopu Daniel B. | 21.8.2017 02:46

Balení  
Vielen dank das alle so super geklappt hat. Bin sehr zufrieden mit meiner Bestellung. Bald wieder. Danke

Video  
Vielen dank das alle so super geklappt hat. Bin sehr zufrieden mit meiner Bestellung. Bald wieder. Danke

Audio  
Vielen dank das alle so super geklappt hat. Bin sehr zufrieden mit meiner Bestellung. Bald wieder. Danke

Bonusy  
Vielen dank das alle so super geklappt hat. Bin sehr zufrieden mit meiner Bestellung. Bald wieder. Danke

Verdikt
Vielen dank das alle so super geklappt hat. Bin sehr zufrieden mit meiner Bestellung. Bald wieder. Danke

   
Dezider | 19.6.2017 13:35 | hodnotil v magazínu Film-Arena.cz

Balení  
Parádní matný steelbook s lesklými nápisy, který bude ozdobou Vaší sbírky a ostudu určitě neudělá. Pěkný vnitřní artwork.

Video  
Velmi kvalitní obraz bez jediné chybičky, jak je u novějších filmů takřka standardem. Nemám co vytknout.

Audio  
Pokud máte doma slušnou aparaturu, není co řešit. Dabing mě zcela míjí a originální zvuková stopa nemá chybu.

Bonusy  
Bonusů je zde docela dost a myslím, že jsou i otitulkované a ve vysokém rozlišení, což taky dost potěší.

Verdikt
Povedený film ve steelbooku na velmi slušně provedeném Blu-ray, kde není po audiovizuální stránce absolutně co vytknout.

   
Uživatel z e-shopu Zdeněk S. | 17.4.2017 16:22

Balení  
Steelbooky mám moc rád, proto mi i tento udělal velkou radost. Balení krásné a pro všechny příznivce filmu originální.

Video  
Kvalita obrazu je taková, jak jsme u Blu-ray filmů zvyklí, tak že spokojenost. Film, který stojí za to.

Audio  
Zvuk je na klasické úrovní, dabing povedený. Dabingu se nedá nic vytknout, nikde není přešlap, doporučuji.

Bonusy  
Bonusu tu bohužel moc není, ale i tak potěší každý, který se k nám dostane, tudíž doporučuji zhlédnout.

Verdikt
Steelbook je velmi povedený, jen zamrzí, že jsme se nedočkali každého dílu této edice, snad časem. Doporučuji.

   
Uživatel z e-shopu kieran T. | 6.11.2015 06:19

Balení  
Very well protected with protective slip included

Video  
Brilliant sharp picture

Audio  
Crisp and clear

Bonusy  
Good special features

Verdikt
Excellent service and steelbook is very nice thank you filmarena!

   
Sdoom | 8.7.2015 01:14 | hodnotil v magazínu Film-Arena.cz

Balení  
Docela povedený steelbook, který je i součástí číslované edice. Barvy jsou syté, vnitřní artowork docela povedený. Jen škoda, že i zde není přiložen lentikulární magnet.

Video  
Obraz odpovídá vysokému standardu nového filmu, nicméně detaily by mohly být ještě o stupínek detailnější.

Audio  
Originální zvuková stopa je také v podstatě bez připomínek, vše zní přirozeně, akční scény jsou dostatečně hlasité, dialogy čisté a jasné.

Bonusy  
Zhlédnul jsem jen vystřižené scény, které byly vystřižené po zásluze. :-) Celkově ale určitě dostatečná bonusová nálož s CZ podporou, takže fanoušci filmu si určitě přijdou na své.

Verdikt
Komu se film líbil a nedostalo se na něj v číslované edici, tak mohu určitě doporučit. Steelbook je povedený a pro českého diváka je disk vybaven velmi nadstandardně.

   
Uživatel z e-shopu Alexander P. | 3.7.2015 18:55

Balení  
Very stable packaging of the Steelbook. Gladly more of this type. Very beautiful and rare Steelbook. Am very pleased with her.

Video  
Excellent video quality. Very sharp, high-resolution pictures. I like it very much. One of the best resolutions

Audio  
Excellent high-definition sound quality. Very sharp and clean sound. I like most particularly with headphones.

Bonusy  
The bonus is more than enough. More really is not. Especially as the effects are produced just great.

Verdikt
I'm very happy about this Steelbook. Do not regret a penny of the purchase. Recommend buying the Steelbook you.

   
Uživatel z e-shopu Pavel V. | 16.6.2015 16:16

Balení  
Klasická modrá plastová krabička, vo vnútri s reklamami. Potlač obalu i disku pekne vystihuje tému filmu.

Video  
Veľmi kvalitne spracovaný obraz. Oveľa viac by ma ale potešilo, keby bol film spracovaný vo formáte 3D.

Audio  
Iný zvuk ako v 5+1 kanálovom prevedení by som si už pri blu-ray filme nedokázal predstaviť. Ku kvalitnému obrazu si treba vychutnať i priestorový zvuk.

Bonusy  
Ani na jednom DVD by podľa mňa bonusy nemuseli byť. Beriem ich len ako dôvod na vyplnenie voľnej kapacity disku.

Verdikt
Veľmi kvalitný film ako po technickej stránke, tak i po obsahovej, s výbornými hercami. Odporúčam do domácej filmotéky.

   
Lex Luthor | 1.6.2015 12:44 | hodnotil v magazínu Film-Arena.cz

Balení  
S vizuálem steelbooku jsem velice spokojen a patří hrdě mezi mé nejmilejší steelbooky ve sbírce. Moooc hezký. Takto mají vypadat barvičky na obalu! Trošku mě mrzí, že jsem nebyl ještě zaregistrovaný na číslovanou edici. Ta je vážně ještě lepší o ty další doplňkové materiály.

Video  
Tak obraz mě u toho filmu docela zklamal. Zase se snažili udělat to vizuálně ponurý a použili tmavou průsvitku. Takže barvy příšerný. Nehledě na to, že obraz působý i neostře a v tmavých scénách nevypá nějak hezky. U nového filmu bych tohle fakt nečekal.

Audio  
Toto je technicky silnější stránka filmu. V češtině i originále velmi dobré. Hudební soundtrack opravdu vyniká.

Bonusy  
Bonusového materiálu je tu opravdu málo. Na druhou stranu aspoň něco - hodinový film o filmu a ještě s CZ titulky.

Verdikt
Menu filmu je perfektní. Překrásný obal steelbooku. Skvělý film co se týče obsahu. Až na ten nevydařený obraz docela dobře zvládnutý titul. U fanoušků Hunger Games jasná koupě.

   
Ferry | 26.5.2015 16:26 | hodnotil v magazínu Film-Arena.cz

Balení  
Celkem povedeny steelbook.

Video  
kvalita videa je velmy dobra.

Audio  
Kvalita zvuku je paradni.

Bonusy  
neco se tu najde.

Verdikt
Paradni pokracovani HG.

   
Uživatel z e-shopu Graeme F. | 23.5.2015 19:10

Balení  
The item was packed very well and very securely with double layers of bubble wrap and additional cushioning.

Video  
This was a fantastic film with very high quality and sharp picture throughout. You will not be disappointed.

Audio  
This was a fantastic film with very high quality and smooth sounds throughout. You will not be disappointed.

Bonusy  
I am yet to find time to look at the bonus material but if it as good as the rest of the film im sure it will be excellent.

Verdikt
Overall I am very happy, excellent service from Filmarena, good communications, great packing and delivery and a great product.

   
Roddy87 | 25.4.2015 23:12 | hodnotil v magazínu Film-Arena.cz

Balení  
Povedený steelbook, obrazová kvalita velice povedena, originální zvuková stopa výborná. Z bonusového materialu tu také něco je.

Video  
Povedený steelbook, obrazová kvalita velice povedena, originální zvuková stopa výborná. Z bonusového materialu tu také něco je.

Audio  
Povedený steelbook, obrazová kvalita velice povedena, originální zvuková stopa výborná. Z bonusového materialu tu také něco je.

Bonusy  
Povedený steelbook, obrazová kvalita velice povedena, originální zvuková stopa výborná. Z bonusového materialu tu také něco je.

Verdikt
Povedený steelbook, obrazová kvalita velice povedena, originální zvuková stopa výborná. Z bonusového materialu tu také něco je.

   
Uživatel z e-shopu Jay Kwong Yiu C. | 23.4.2015 17:50

Balení  
very good packing. safety is the best!
but it's a bit over. It would be a bit un-encironmentally-friendly.

Video  
sharp image. I collect Hunger Games series because of Jennifer Lawrence.
the image presents the genius designed costume.

Audio  
good DTS, better offer an atmos version.
I was once struggling to choose between Best Buy Steelbook from the US.

Bonusy  
the price setting is more than reasonable.
compared with the Bestbuy version from the US.
it'd be great if mandarin subtitles are inserted.

Verdikt
it is hope that filmarena will release the finale Mockingjay Part 2.
full slip is great, 1/4 slip is great too.
what about lenticular?

   
pavelthx | 23.4.2015 16:35 | hodnotil v magazínu Film-Arena.cz

Balení  
Nádherný STEELBOOK

Video  
Bez

Audio  
Škoda apsence DTS-HD Master Audio 7.1

Bonusy  
- bez komentáře -

   
Uživatel z e-shopu Lorenzini B. | 20.4.2015 17:41

Balení  
Une édition limitée a 100 exemplaires dans une verdikn 1/4 slip , dommage qu'il n'y ais aucune numérotation

Video  
Un très bon film , beaucoup coup plus sombre et noir que ces 2 précédents Hunger Games et Hunger Games l'embrasement

AUDIO

Audio  
Dommage cette absence de Version Française mais la Version Originale est tout de même présente et suffisante

Bonusy  
Les bonus ne valent pas l'édition Full Slip limité mais sont toutefois assez correct pour une édition 1/4slip

Verdikt
Un film qui pour ma part fait très bien son job et vivement de découvrir la suite, cela reste plus sombre que l3s deux premiers Hunger Games

   
PVi92 | 19.4.2015 23:44 | hodnotil v magazínu Film-Arena.cz

Balení  

Video  

Audio  

Bonusy  

Verdikt

   
Uživatel z e-shopu Dávid J. | 18.4.2015 16:01

Balení  
Opravdu nádherné balení, stylový artwork jak vnější, tak vnitřní části, vpředu Katnis, vzadu symbol Reprodrozda.

Video  
Video velmi kvalitní, nádherný obraz, vyvážené barvy, přesně taková kvalita, jakou od BD očekáváme.

Audio  
Jelikož je ve filmu celkově méně akčních scén, tak audio hodnotím jako velmi povedené, 5.1. zvuk je standardní, pro tento film není třeba jiného provedení.

Bonusy  
Bonusy potěší, hlavně, protože jsou s českými titulky. Doufám, že na dalším díle uvidíme více ze zákulisí.

Verdikt
Film celkově překvapil, i když není tak akční, jako jeho předchozí díly, přes to dokáže zaujmout. Film si užijete více na BD.

   
billyray | 13.4.2015 17:11 | hodnotil v magazínu Film-Arena.cz

Balení  
nádherný steelbook. na přední straně Katnis a nápis THE HUNGER GAMES MOCKING JAY PART I.na zadní straně reprodrozd v plamenech.vnitřek steelbooku slušný hurikán a vedle ní katnis.

Video  
obraz dokonalý žádné zrnění.nemám co dodat prostě dokonalé bluray.film se mi hodně líbí patří k mym oblíbeným.

Audio  
zvuk super 5.1 hd master,ale dávám jen čtyři hvězdičky a to z duvodu že film jsem viděl uš asi čtyřikrát s titulkama a je to jeden s mála filmu kde se mi angličtina líbí víc než čeština.

Bonusy  
ještě jsem je neviděl.

Verdikt
nádherný steelbook do mé sbírky.obraz je dokonalý ale už je to přece jen novy film,zvuk super i kdyš anglicky s cz titulky se mi líbí víc.

   
marodavidoff | 13.4.2015 07:44 | hodnotil v magazínu Film-Arena.cz

Balení  
Parádní matný steelbook s lesklými nápisy, který bude ozdobou Vaší sbírky a ostudu určitě neudělá. Pěkný vnitřní artwork.

Video  
Velmi kvalitní obraz bez jediné chybičky, jak je u novějších filmů takřka standardem. Nemám co vytknout.

Audio  
Pokud máte doma slušnou aparaturu, není co řešit. Dabing mě zcela míjí a originální zvuková stopa nemá chybu.

Bonusy  
Bonusů je zde docela dost a myslím, že jsou i otitulkované a ve vysokém rozlišení, což taky dost potěší.

Verdikt
Povedený film ve steelbooku na velmi slušně provedeném Blu-ray, kde není po audiovizuální stránce absolutně co vytknout.