Hodnocení FAC #107 DEADPOOL 2 MANIACS Collector's BOX (obsahuje edice E1 + E2 + E3 + E5B) EDITION #4 WEA EXCLUSIVE Steelbook™ Limitovaná sběratelská edice - číslovaná (4K Ultra HD + 9 Blu-ray)

Celkem hodnocení: 20 Průměrné hod.:  Poslední příspěvek:31.3.2020
Aloman | 31.3.2020 15:16

Balení  
Moc povedený box, kde se ukrývají všechny 3 vydané edice + samostatný steelbook + další přidaný materiál.

Video  
Obrazová stránka je parádní, jde o nový film, takže by tomu ani jinak být nemělo. Obraz je pěkně ostrý, čistý, paráda.

Audio  
Co se týče stránky zvukové, hodnotím originální anglickou stopu, protože filmy sleduji téměř výhradně v originálním znění s titulky.

Bonusy  
Bonusů je zde celkem dostatek, jsou opatřeny českými titulky, což je pozitivní, protože bohužel ne vždy tomu tak je.

Verdikt
Shrnuto a podtrženo: parádní prémiová edice od Filmareny, pěkný steelbook, po stránce technické zde není co vytknout, bonusová výbava je česky otitulkována, sppokojenost.

   
brachus | 8.12.2019 11:44

Balení  
Maximální FAC edice tohoto klasického filmu, perfektní steelbooky ukryté v originálních full slipech a navíd v úžasném maniacs boxu

Video  
Obraz je naprosto v pořádku, ostré detaily a kontrasty , s obrazem jsem naprosto spokojen................

Audio  
Stejně jako obraz i zvuk je naprosto v pořádku, originální zvuková stopa je velmi dobrá, český dabing patří k těm lepším.

Bonusy  
Bonusy - zatím nevím, ještě na ně nedošlo...........................................................

Verdikt
Film se mi líbí, provedení je na velmi dobré úrovni a atraktivní, celkově jsem s nákupem spokojen..

   
Uživatel z e-shopu Hyunsoo C. | 9.10.2019 03:59

Balení  
FilmArena Collection představuje tu nejvyšší možnou kvalitu, kterou lze v rámci filmových kolekcí na tuzemském trhu získat. Precizní práce!

Video  
FilmArena Collection představuje tu nejvyšší možnou kvalitu, kterou lze v rámci filmových kolekcí na tuzemském trhu získat. Precizní práce!

Audio  
FilmArena Collection představuje tu nejvyšší možnou kvalitu, kterou lze v rámci filmových kolekcí na tuzemském trhu získat. Precizní práce!

Bonusy  
FilmArena Collection představuje tu nejvyšší možnou kvalitu, kterou lze v rámci filmových kolekcí na tuzemském trhu získat. Precizní práce!

Verdikt
FilmArena Collection představuje tu nejvyšší možnou kvalitu, kterou lze v rámci filmových kolekcí na tuzemském trhu získat. Precizní práce!

   
Uživatel z e-shopu Zoltán S. | 8.9.2019 15:20

Balení  
Very nice artwork, top outlook, well colored box. The editions are all extremely good. Video and sound are all good. Another great work from the FAC Team, just keep it up, waiting for the next piece of the series.

Video  
Very nice artwork, top outlook, well colored box. The editions are all extremely good. Video and sound are all good. Another great work from the FAC Team, just keep it up, waiting for the next piece of the series.

Audio  
Very nice artwork, top outlook, well colored box. The editions are all extremely good. Video and sound are all good. Another great work from the FAC Team, just keep it up, waiting for the next piece of the series.

Bonusy  
Very nice artwork, top outlook, well colored box. The editions are all extremely good. Video and sound are all good. Another great work from the FAC Team, just keep it up, waiting for the next piece of the series.

Verdikt
Very nice artwork, top outlook, well colored box. The editions are all extremely good. Video and sound are all good. Another great work from the FAC Team, just keep it up, waiting for the next piece of the series.

   
Uživatel z e-shopu Dietmar S. | 27.7.2019 19:01

Balení  
Super sicher verpackt. So kann dem schönen Steelbook nichts passieren. Sehr vorbildlich, bin jedesmal begeistert.

Video  
Toller Film, für die ganze Familie geeignet. Sehr überzeugende Schauspieler, tolle Story. Auf jeden Fall kann man ihn durchaus immer mal wieder ansehen. Freue mich schon auf das nächste mal.

Audio  
Der Ton ist für mich völlig in Ordnung. Gute Abmischung und tolle Effekte. Die Subwoofer haben hier ordentlich zu tun.

Bonusy  
Die Box mit den Fullslips sieht wie immer sehr gut aus. Die beigelegten Extras sind wunderschön. Ist wieder einmal eine Augenweide und wertet das Steelbook toll auf.

Verdikt
Ich kann diesen Artikel aus den genannten Gründen uneingeschränkt empfehlen. Für einen Sammler toller Verpackungen der Steelbooks unbedingt ein Muss.

   
Uživatel z e-shopu Huang C. | 6.7.2019 00:31

Balení  

Video  

Audio  

Bonusy  

Verdikt

   
Uživatel z e-shopu Ullrich C. | 2.4.2019 11:47

Balení  
Great Colors and beautiful cover and picture. Print is very full of detaisl and clear print quality

Video  
I can't say anything about Video, Sound and Bonus. All my editions are sealed in foil to hold quality of Edition

Audio  
I can't say anything about Video, Sound and Bonus. All my editions are sealed in foil to hold quality of Edition

Bonusy  
I can't say anything about Video, Sound and Bonus. All my editions are sealed in foil to hold quality of Edition

Verdikt
Another great Steelbook / Fullslip Edition of Filmarena. Its very expensive but quality and extraordinary Specials are fine for this Edition

   
Uživatel z e-shopu Pignatiello A. | 27.3.2019 19:02

Balení  
J'ai reçu le colis dans un très bon état, il était superbement bien protégé, les articles en bon état.

Video  
J'adore ce film, j'aime beaucoup les éditions steelbook achetées, fullslip et lenticular. Très très joli !

Audio  
J'adore ce film, j'aime beaucoup les éditions steelbook achetées, fullslip et lenticular. Très très joli !

Bonusy  
J'adore ce film, j'aime beaucoup les éditions steelbook achetées, fullslip et lenticular. Très très joli !

Verdikt
J'adore ce film, j'aime beaucoup les éditions steelbook achetées, fullslip et lenticular. Très très joli !

   
Uživatel z e-shopu Mohamed A. | 9.3.2019 12:19

Balení  
Superior package, as I've come to expect, and the package is the perfect size. The artwork is superior, as is the material it's made of.

Video  
The video quality is superior to a lot of my locally purchased Blu-ray discs, as the images are clear with rich colors.

Audio  
The audio is crisp, clear and booms when needed. The level is spot on - not too loud and not too quiet.

Bonusy  
This item comes with tons of goodies, even for a single edition (art cards, booklets,, etc...). It's a wonderful set with quality items.

Verdikt
Great product with tons of goodies (art cards, booklets,, etc...). This is what I've come to expect from Filmarena/Black Barons - an exceptional item.

   
MarcX | 3.3.2019 01:28

Balení  
FilmArena Collection představuje tu nejvyšší možnou kvalitu, kterou lze v rámci filmových kolekcí na tuzemském trhu získat. Precizní práce!

Video  
Blu-ray disk po vizuální stránce nabízí prvotřídní zážitek, obraz čistý, ostrý, bez zrna. Hodnocení VYNIKAJÍCÍ.

Audio  
Zvuk velmi kvalitní a na vysoké úrovni. Kolísavost úrovně hlasitosti při střídání dialogů a hudby je u tohoto snímku v naprostém pořádku a neruší.

Bonusy  
Bonusový materiál je v rámci FilmArena Collection takřka vždy na nejvyšší možné úrovni, ani tato není výjimkou.

Verdikt
Velmi kvalitně zpracované Blu-ray sběratelské balení. Výhodnost koupě: 1-1799Kč = 100%, 1800-2299Kč = 95%, 2300-2699Kč = 90%, 2700-2999č = 80%, 3000-3999Kč = 60%.

   
karl001 | 20.2.2019 18:03

Balení  

Video  

Audio  

Bonusy  

Verdikt
Povedené steelbooky, jako vždy velká přidaná hodnota filmarena číslovaných edic (ať už se jedná o fullslip přebal, lentikulární magnet nebo doplňkové charakterové karty či photobooky).

   
Uživatel z e-shopu Dávid S. | 19.2.2019 15:15

Balení  
Minden tökéletes. Megfelelő csomagolás, sérülésmentes szállítás. Kiváló termék, csak ajánlani tudom az oldalt.

Video  
Minden tökéletes. Megfelelő csomagolás, sérülésmentes szállítás. Kiváló termék, csak ajánlani tudom az oldalt

Audio  
Minden tökéletes. Megfelelő csomagolás, sérülésmentes szállítás. Kiváló termék, csak ajánlani tudom az oldalt

Bonusy  
Minden tökéletes. Megfelelő csomagolás, sérülésmentes szállítás. Kiváló termék, csak ajánlani tudom az oldalt

Verdikt
Minden tökéletes. Megfelelő csomagolás, sérülésmentes szállítás. Kiváló termék, csak ajánlani tudom az oldalt

   
Uživatel z e-shopu Fischer M. | 19.2.2019 10:10

Balení  
top Verpackung - top Verarbeitung -

Video  
alles prima sehr gutes bild

Audio  
- leider keine Tonspur GERMAN

Bonusy  
ganz nett gemacht

Verdikt
die Beilage - der Schlüsselanhänger - ist super verpackt und präsentiert sich in einem sehr grossen verapackung - aber was soll hier so ein billiger Schlüsselanhänger ?? Entschuldigen sie, aber bitte das nächste Mal andere Extras wie Fotobuch etc - Vielen Dank

   
bearlol | 18.2.2019 21:42

Balení  
Comme toujours un emballage avec des protections adéquates qui sont de rigueur pour cette tres belle édition. Colis conforme a mes attentes ainsi que par la rapidité de la société de transport.

Video  
Steelbook encore emballé pour le moment, donc pas de notation pour la vidéo et l'audio mais ce sera bientôt fait, sans oublier les bonus qui seront vus a la premiere occasion.

Audio  
Steelbook encore emballé pour le moment, donc pas de notation pour la vidéo et l'audio mais ce sera bientôt fait, sans oublier les bonus qui seront vus a la premiere occasion.

Bonusy  
Steelbook encore emballé pour le moment, donc pas de notation pour la vidéo et l'audio mais ce sera bientôt fait, sans oublier les bonus qui seront vus a la premiere occasion.

Verdikt
Encore une fois, félicitation pour votre travail, c'est toujours un plaisir de recevoir une tres belle édition mais encore plus important lorsque les produits sont de bonnes qualités. Bonne continuation et faite nous des titres qui se démarque de la concurrence ainsi qu'une bande son française serait grandement apprécié.

   
Uživatel z e-shopu Luke R. | 18.2.2019 16:59

Balení  
Fantastic speedy delivery to the UK, handled with care and sent with protection that goes above and beyond what you would expect.

Video  
Deadpool 2 looks wonderful on Blu-Ray, the mercenary's suit is full of worn-in grime and every detail and colour present in the picture pops.

Audio  
The sound on the disc is explosive and crowd-pleasing, the dialogue is crisp and clear, the music thumps and the sound effects resonate very well.

Bonusy  
Jam-packed to the brim with special bonus features, Deadpool 2 offers a commentary, an assortment of trailers and shorts, behind the scenes looks and much, much more.

Verdikt
An absolutely incredible piece by FilmArena, the Maniac's Box is an astonishing collection of character cards, booklets and beautiful packaging housing one of the best superhero sequels of all time. A true achievement.

   
Uživatel z e-shopu Patrick E. | 18.2.2019 10:23

Balení  
Another great package from Filmarena, great boxing up and great post protection and very fast shipping to the UK.

Video  
I have watched this film a few times in 4K and it is a great film and as good as the first film, lets hope the next one is as good.

Audio  
As with all modern movies released these days the sound is great and gone are the days of just basic Dolby Digital sound.

Bonusy  
As with all modern movies released these days the bonus material is great and will keep you entertained for some time.

Verdikt
Another great looking Maniac's Collector's box set fro Filmarena, keep up the good work, AND KEEP NUMBERS LOW AND PRICING LOW.

   
Uživatel z e-shopu vinil C. | 17.2.2019 09:51

Balení  
Ft ft ft ft vu hi hi hi hi vu ft ft see see see ft vu hi hi Jo Jo I've seen db sci fi Rx ex Rx tv GM ft vu hi

Video  
Westin stubborn school exhibition stubborn Sybil Archbold stubborn restful Sybil restful Sybil Archbold drop Eddy

Audio  
See at St drum seen en UC UV in on on on of of UC San Fernando drum drum full drum drum drum full do do

Bonusy  
At Stu Stu Stu Stu Tegucigalpa if of just an en suite do go hip on on in an en RV tv kB if of en en ti EU

Verdikt
At St fyi go to fyi dry eg tv in on on I've tx Tx ez ex review the to obj oh great at FM in I've UFC tea at tv

   
snoufik | 16.2.2019 17:00

Balení  
Velmi pěkné balení. Tato FAC maniacs box edice je vždy mojí jasnou volbou. Vypadá z obou stran skvěle, povrchová úprava nádherná. To se pak kupuje jedna radost. Navíc je zde i 4k ultraHD disk takže je to nadupané až po okraj.

Video  
Kvalita obrazu je vynikající jak je už u bluray disků zvykem. Akční scény jsou přehledné a je to prostě celé výborně natočené.

Audio  
Zvuku také nemůžu nic vytknout, myslím, že hudba krásně doplňuje děj. Na domácím kině je to opravdu paráda.

Bonusy  
Vždy potěší pokud je obsažen nějaký ten zajímavý bonus, ale zatím nebyl čas se na všechen v klidu podívat.

Verdikt
Další nádherná FAC maniacs box edice s parádním sběratelským steelbookem do sbírky. Tyhle edice prostě musí každý sběratel mít protože jsou úplně parádní.

   
Uživatel z e-shopu Lorenzini B. | 12.2.2019 11:35

Balení  
Encore une fois de la Part de la Filmarena Team Un excellent travail de qualité comme d'habitude pour cette édition

Video  
Encore une fois de la Part de la Filmarena Team Un excellent travail de qualité comme d'habitude pour cette édition

Audio  
Encore une fois de la Part de la Filmarena Team Un excellent travail de qualité comme d'habitude pour cette édition

Bonusy  
Encore une fois de la Part de la Filmarena Team Un excellent travail de qualité comme d'habitude pour cette édition

Verdikt
Encore une fois de la Part de la Filmarena Team Un excellent travail de qualité comme d'habitude pour cette édition

   
Uživatel z e-shopu David R. | 5.2.2019 13:32

Balení  
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Video  
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Audio  
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Bonusy  
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Verdikt
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++